icon

Komu dovolíte bozkávať vaše malé deti?

18. jan 2025

Komu dovolíte aby dával pusu na usta vašim deťom ?
( 1-3r)

Strana
z2
oceanahory
18. jan 2025

Nikomu...na usta nedavam ani ja 🤦.

vanilkovazmrzka
18. jan 2025

Preco ludia maju potrebu bozkavat na usta kohokolvek ineho ako svojho partnera? 🥲

lucia13022023
18. jan 2025

Našťastie nemám v okolí ľudí ktorým by som musela niečo zakazovať, ale sú dosť uvedomeli na to co sa ma a nemá robiť.

h2
18. jan 2025

O pár rokov to snáď dovolím jeho frajerke. 😂

biba_18
18. jan 2025

moja mama bozkávala môjho syna na ústa ale teraz už len na líco ☺️

januska12323
18. jan 2025

Už moja babka vedela, že sa to nerobí.

pe_mi
18. jan 2025

Bežne bozkávame na ústa naše deti a aj babky,dedko.u nás nič neobvyklé .nepozastavujeme sa nad tým.
Zo širšieho okolia nikto.

petamich
18. jan 2025

V zasade nikomu aj my mu davame na usta vynimocne, nijako sme to nemuseli riesit, u nas je to standard, ze sa na usta nebozkava (na licko, na celo, na tvar, na vlasky...ale nie na usta)

terezkaarthuramax
18. jan 2025

podla mna by taku pusu mal dat dietatu jedine jeho partner ked bude dospele.. alebo mozno by som dovolila od ineho dietata do ktoreho by bolo zamilovane..

vkatush
19. jan 2025

Môj má 2 roky a už teraz vie, že pusa sa dáva len na líce. Akurát dnes mu chcel dať dedo pri rozlúčke a sa nejak pohli naraz a omylom dostal na ústa. Malý si hneď ústa utrel, povedal dedo nono! a ukázal mu líce 😁
A to ho teda pusinkujeme s manželom veľa, ale nikdy nie ja ústa.

diewcatqoo
19. jan 2025

Len ja a manzel, nikto iny.

msnesquik
19. jan 2025

Robi to moja svokra a ja to uplne neznasam! Lenze jej to nemozem povedat, lebo sa urazi

evcagabi
19. jan 2025

Na pusinu nebozkavam svoje babatko ani ja, ruky by som lamala, keby sa o to pokusi niekto iny

mimikarol
19. jan 2025

Fuj nikomu.

zzzzza
19. jan 2025

NIKOMU AL

kaca222
19. jan 2025

Tomu, komu to syn dovolí 😃 v zásade ho tak pusinkujeme len my a občas jedna babka a jeden dedko. Tam ale trvám na tom, aby to bolo dobrovoľne a nie pod vydieraním že budú plakať apod.

danica2711
19. jan 2025

nikomu, nerobíme to ani my rodičia. Ale ani sme nemali veľmi s kým bojovať, celá naša rodina a kamaráti sú normálni ľudia

majlo1234
19. jan 2025

Nikomu cudziemu. Mojq mama by to nespravila, svokra mozno aj hej, ale to este beriem. Cudzi urcite nie.

melany_y
19. jan 2025

Nikomu! Ani ja nedávam na ústa pusu malému

prasiatko30
19. jan 2025

Nikto sa o to nikdy nesnazil a to zijem vo velmi kontaktnej spolocnosti - normalka, ze aj v praci sa na teba vrhnu a daju dva bozky na lica, ale v zivote som sa nestretla s tym, zeby niekto isiel bozkavat dieta na usta

kaca222
19. jan 2025

Bez akéhokoľvek rypania, naozaj ma zaujíma, čo vám na tom vadí? Nehovorím ani tak o cudzích, to celkom chápem, ale skôr o tom, keď ako rodičia zasadne nedávate pusu na ústa?
Ja osobne ako matka preferujem pusinku na líčka, je mi to prirodzenejšie, ale nevadí mi, keď ma maly pusinkuje na ústa.

penelope2066
19. jan 2025

Nikomu.Len ja mu dám občas takú pusu

oceanahory
19. jan 2025

@kaca222 Lebo to nie je prirodzene, nech sa paci vyjadrenie od psychologicky: "Deti si nedokážu uvedomiť ten rozdiel, ktorý je medzi bozkom, ktorý dávate jemu a ktorý dávate manželovi. Navyše, keď si začnú v predškolskom veku uvedomovať svoju sexualitu, mohli by brať bozk ako stimulovanie, čo by ich ešte viac miatlo.

Keď s tým raz začnete, nebude tak jednoduché prestať a dieťa bude mať potom z toho v hlavičke zmätok. Bozk na ústa by mal byť len prejavom lásky medzi dvoma partnermi a deťom by sme mali vyjadriť náklonnosť mnohými inými spôsobmi, ako napríklad bozk na čelo, objatie, pohladenie alebo pochvala."

pe_mi
19. jan 2025

Som prekvapená,koľké rodiny to riešia.
U nás dokonca aj sestra keď príde gratulovať, dá dcére pusu na ústa, aj synovi,keď bol mladší.
Teraz pubertiak už si nedá.
Babky,dedko klasika.na ústa.
Ja som sa nikdy nad tým nepozastavovala,že to môže byť taká stopka pre niekoho a najmä ,že ako rodičia nedávate.

hylary
19. jan 2025

Iba sebe to dovolím 👍

marca12
19. jan 2025

@pe_mi Pre mna je pusa na usta hnus. Robi to moja mama vnucatam. Starsi si uz vedia povedat,ale mensich vidiera. Nechapem,preco to ludia robia. Preco nemozu dat pusu na lice,celo hocikde. Preco prave na usta to musi byt.

biglovemom
19. jan 2025

Davam pusu na usta ,je to moje dieta.
Mam dieta co si vie dat hranice , ked babka chce dat pusu tak max na hlavu 🤣 babka to akceptuje 🙏🏻🤣

autor
19. jan 2025
mandzula
19. jan 2025

Ani ja som dceru necmagala na usta. A, nastastie, som mala okolo seba natolko pricetnych ludi, ze im to ani nenapadlo, takze nebolo co dovolovat/zakazovat.

saska.j
20. jan 2025

Nikomu

Strana
z2