icon

Krém na zadoček a vlhčené servítky. Kedy ich používate?

randrea
9. jan 2012

Používate krém na zadoček len po kakaní alebo aj po počuraní? A vlhčené servítky, tiež len po kakaní alebo po každom prebalení?

Strana
z2
pe
24. feb 2012

mne sa osvedcilo umyvanie cistou vodou pri kazdom prebalovani, obrusky pouzivam len vtedy, ked nemozem umyt, cize na cestach, vonku a u znamych, a natieram kremom bepanthen, vacsinou po kakani a samozrejme, ked su nejake problemy (scervenie ritoska), hlavne ked idu zubky sa nam to stava, tym ze dcerka uz nekaka tak casto len 2x za de, tak s tym uz dake problemy nemame, ale ked bola mensia, nemohla byt dlhsie zakakana, hned jej ritka scervenela, vtedy len bepanthen nam zaberal...

lencika
16. dec 2012

Ahoj, ja som vzdy cistila vlhcenymi utierkami asi prvych 6 mesiacov len pampers a potom som striedala rozne a pouzivala som kremik bepanthen a hlavne som casto umyvala ritku 🙂

ducci
25. feb 2013

my sme pouzivali vlhcene utierky, teraz normalne toaletny papier. ked mala mala problem, tak som umyvala cistou vodou. na zadocek pouzivame bepanthen, prvych par mesiacov som pouzivala aj niekolkokrat denne, teraz len ked ma ritku trosku zacervenanu... velmi sa nam osvedcil 🙂

althejka
25. feb 2013

Po kakani umyjem pod tecucou vodou prdelku, trocha sudocremu dam, ak je zacevenala, co sa stalo asi raz 😀 a po cikani iba troska poumyvam namocenou bavlnenou plienkou a vysusim. vlhcene obrusky iba v nutnych pripadoch.

kobrtko
28. feb 2013

keď si malý cikol, tak som použila len suchú štvorcovú plienku na utretie, keď si kakol, tak papierové vreckovky (také tenké 2- vrstvové) potom mokrou bavlnenou obyč. plienkou, potom utrela suchou a nakrémovala riťulku, prípadne aj guľky 😀 ....
tie chemické utierky som zo začiatku používala, no potom som od toho upustila, lebo je to len predražená chémia a odpadov z toho vznikne habadej. A doma som používala látkové plienky, na cestách papierové...paradoxne, pap. plienka bola na dotyk suchá, ale mával v nich červený zadok, a to som sa snažila prebaľovať často 😅

blackcat8885
7. mar 2013

Po cikaní používame len látkovu plienku,ked sa ociká tak vlhčene obrusky,po kakaní vlhčene obrusky a stále masť na riťku.Tak raz za deň natriem aj vpredu nie iba riťku.

milota164
26. jún 2013

my pouzivame vlhcene utierky len ked sme mimo domu resp. nemame pristup k vode. Inak sa umyvame vodou a teraz sa natierame Bepanthenom len po kakani , ale kym bola mensia tak sme sa kremovali pri kazdom prebalovani.

petula8
11. júl 2013

krém používam len ak má zaparenú riťku ( sudocrem). Vlhčené utierky používam aj po kakaní aj po cikaní 🙂

milota164
9. dec 2015

treba pouzivat dobry ochranny kremik na zadocek od Bepanthenu je pre najmensie deticky do jedneho roka Extra mast chrani nedozretu pokozku novorodencov.Obsahuje olivovy olej na hydrataciu,vitamin B3 ,podporuje regeneraciu pokozky a vytvara vodeodolnu vrstvu takze je pokozka lepsie chranena.

katrin21
9. dec 2015

vlhcene servitky budem pouzivat len doplnkovo, tak ako aj pri dcere.. pri malom miminecku len mimo domu, doma nemam problem babatko oplachnut vzdy v umyvadle ritku a je to, par sekund 🙂
Od kakania utriem plienkou a keby uz ozaj, tak aj servitkou, ale aj tak este umyt....

Ono je to plne chemie, takze co najmenej iba utierky, radsej aj oplachovať , ked je moznost.... viac menej je to vec vymyslena na cestovanie, vylety do mesta atd.. takze tak.....

lubicamacakova
12. dec 2015

ahojte. ja mam velmi dobru skusenosť z rybaciou masťou aj ked velmi pekne nevonia,to je najlepšie na zadoček.Natrieš raz a maš pokoj polial sa nepokaka...lebo vlastne to utrieš utierkou tu vrstvu krému.Nemali sme zaparenini žiadne a nieje ani velmi drahá a bezproblémou ju kupiš v lekarni...a ohladom utierok niekedy ich používame a niekedy ryťku umyleme v umyvadle 😀

lilu7
19. okt 2017

Nemam problem pouzivat navlhcene utierky nikdy sme s nimi nemali problem, ale po kazdom prebaleni a utreti zadocku ho nakremujem bepanthenom.

Strana
z2