icon

Krémy na tvár pre bábätká v nosiči?

4. okt 2024

Kremujete pól ročne babo von čo je v nosiči ? V tomto počasí, ďakujem

werony_n
4. okt 2024

Ja som krémovala až v zime, teraz mi to príde zbytočné, keď tie líčka boli také vystipane

autor
4. okt 2024

@werony_n ďakujem a čo si prosím používala ?

werony_n
4. okt 2024

Nivea winter

simona20201309
4. okt 2024

@werony_n nivea je vraj najhorsi krém zo všetkých kremov co sa týka zloženia. Počula som fo už od viacerých, takže dieťaťu by som asi dala radšej čokoľvek iné.
Ja som nikdy nič nepouzivala. Zatiaľ nebolo treba. Nedávala by som zbytočne pokiaľ nemá dieťa problém.

petamich
4. okt 2024

Nekremovala som vobec ani v zime ani nikdy 🤷‍♀️ kedze zijeme v Bratislave, ak by sme zili v Alpach tak mozno by som to zvazila

werony_n
4. okt 2024

@simona20201309 ďakujem za info, nevedela som

beata_k
4. okt 2024

Ano kremujem. Ved ked ja si dam na ochranu, tak dieta dupolm.

biba_18
4. okt 2024

ja som krémovala, mal alergiu na chlad. s krémom to ako tak šlo. používala som ten zimný krém od avonu, ten bol úplne super…

teddustok
4. okt 2024

@biba_18 mozes prosim dat obrazok ako vyzera tento krem od avonu? nepoznam ho a neviem pod cim ho hladat . dakujem

srdeenko19
4. okt 2024

Aj deemka ma taky kremik na tváričku do zimy za pár eur. Ja mam teraz nachystaný Bübchen. Ten som kupila v kaufe.

ina2405
5. okt 2024

Nikdy som nekrémovala ničím žiadne dieťa a nikdy nemalo problém, iba pri kúpaní opaľovákom. Ale ani ja som sa nekrémovala v detstve, nebolo treba.

tinalia
5. okt 2024

Nekremujem ani seba proti chladu a ako decko som to neznasala, ked to mama robila 😅 svoje dieta tiez nekremujem a ked uz, tak by som si pozerala zlozenie a nedavala tieto komerčne značky, ktore su zvyčajne plne chémie

biba_18
5. okt 2024

@teddustok teraz pozerám že ho už nemajú, volal sa cold weather cream 😔 výborný krém to bol. ale neverím že v avone nemajú náhradu…

teddustok
5. okt 2024

@biba_18 dakujem, zistim si 🙂

autor
5. okt 2024

Ďakujem, budem teda až keby malo nejaký problém 🙂

taktotedanie
6. okt 2024

Ano kremovala
Zimny krem od medpharma