Krémy na tvár pre bábätká v nosiči?
Kremujete pól ročne babo von čo je v nosiči ? V tomto počasí, ďakujem
@werony_n ďakujem a čo si prosím používala ?
Nivea winter
@werony_n nivea je vraj najhorsi krém zo všetkých kremov co sa týka zloženia. Počula som fo už od viacerých, takže dieťaťu by som asi dala radšej čokoľvek iné.
Ja som nikdy nič nepouzivala. Zatiaľ nebolo treba. Nedávala by som zbytočne pokiaľ nemá dieťa problém.
Nekremovala som vobec ani v zime ani nikdy 🤷♀️ kedze zijeme v Bratislave, ak by sme zili v Alpach tak mozno by som to zvazila
@simona20201309 ďakujem za info, nevedela som
Ano kremujem. Ved ked ja si dam na ochranu, tak dieta dupolm.
ja som krémovala, mal alergiu na chlad. s krémom to ako tak šlo. používala som ten zimný krém od avonu, ten bol úplne super…
Aj deemka ma taky kremik na tváričku do zimy za pár eur. Ja mam teraz nachystaný Bübchen. Ten som kupila v kaufe.
Nikdy som nekrémovala ničím žiadne dieťa a nikdy nemalo problém, iba pri kúpaní opaľovákom. Ale ani ja som sa nekrémovala v detstve, nebolo treba.
Nekremujem ani seba proti chladu a ako decko som to neznasala, ked to mama robila 😅 svoje dieta tiez nekremujem a ked uz, tak by som si pozerala zlozenie a nedavala tieto komerčne značky, ktore su zvyčajne plne chémie
Ďakujem, budem teda až keby malo nejaký problém 🙂
Ano kremovala
Zimny krem od medpharma

Ja som krémovala až v zime, teraz mi to príde zbytočné, keď tie líčka boli také vystipane