Kto stráži vaše deti počas voľnočasových akcií?
Ako to riesite u vas ked v jeden den obaja rodicia mozu ist na nejaku akciu? Nie pracovnu, ani lekar a pod proste nic co je podstatne a dolezite, ide cisto o nejaku volno casovu aktivitu. Jedno dieta ma 4 roky a raz ho strazila suseda ked som musela ist na pohotovost (poobedie par hodin) inak nikdy nikto. Babky nemaju zaujem o vnucata, dedo pride ak treba ale tiez ho nechcem zneuzivat aby k nam prisiel vecer strazit na cca 1 hodinu ale s cestou to ma tak 2, pre jedno dieta este na kruzok ist a hlavne ked ani ja ani manzel nemame ziadnu dolezitu akciu. Ja mam svoju pravidelne v dany den a manzel ma teraz moznost niekam ist (nepodstatne kam). Moj nazor je taky ze ten co pride s aktivitou ako druhy ma danu akciu odmietnut a jednoducho ostat s detmi. Moj manzel by zavolal asi hocikoho len aby mohol ist aj on. Tato situacia nie je u nas prvy krat a vzdy to konci tak ze ja svoju zrusim a ostavam doma.
ano presne tak. Nehces mu za to viac pohrozit ?
@reddflowerlife uz som mu povedala ze si bude aj on brat ocr/pecka ale neviem ci pochopil ze to myslim vazne
Ahoj autorka
Posunuli ste sa niekam za ten cas?
Zmenilo sa nieco?
Ahoj autorka
Posunuli ste sa niekam za ten cas?
Zmenilo sa nieco?
@petrao2 v prvom rade mladsie dieta je menej casto chorlave takze uz nemusime riesit kazdy mesiac co s nim. Minule manzel sice dosiel domov, ale aby mohol pracovat pustil tv, pricom odomna ocakava ze tv bude pustena iba v nutnom pripade - ked mam meeting a naozaj potrebujem klud. Vtedy pochopil ze aj obycajne napisanie mailu s dietom nie je take jednoduche … po tomto som mu uz oznamila ze koncim s tymto, najblissie si beriem ocr, o plat sice nepridem ale rocne bonusy to moze ovplyvnit - tak sa aj stalo, minuly mesiac som prvy krat v zivote cerpala ocr. Manzel to pochopil az ked som naozaj ostala doma a nezapla rano comp, to ho nastartovalo a sam dobrovolne ohlasil ze on si na posledne 2 dni brania atb berie pecko a este aj musel 1x v zivote ist na kontrolu k dr. Opat chodi pravidlene do posilky ale uz v normalnejsom case, kedy nas rano o 5 nebudi. Divadlo s kolegami si zase dohodol na den kedy mavam ja pravidlene cvicenie - odpoved bola on zabudol, lebo to je problem si zapamatat utorok a nedelu… ale ako satisfakciu mi ponukol ze mozem ist ja (vsetkych kolegov poznam). Na druhej strane pri inej prilezitosti ochotne suhlasil s navratom z predlzeneho vikednu aby som stihala. A aby nejake rypalky neutocili, ze iba on sa prisposobuje mne, tak teraz bol stvrtok vecer von, dnes doobeda pomahal kamosovi a vecer isiel pozerat sport, zajtra bude tiez cely den mimo…. Za mna ale urcite posun k lepsiemu
Tak aspon konecne pochopil
Z diskusie je jasne ze ma pre seba casu az az
Ale nech ma lenze treba spravit aj kompromis a nenechat vsetko na tebe
Nie si sama rodic ste 2 a malo by to fungovat na oboch stranach
Mas moj obdiv ze to tak zvladas

@reddflowerlife ako on sa detom venuje, aj navari alebo nema problem upratat atd len pokial ide o jeho plany tak to je problem ich zrusit, zmenit alebo proste prisposobit sa situacii koli detom. Za posledne dni toho bolo vela naraz - najprv divadlo a hned na to chore dieta a dva krat odpoved volaj deda … mne to proste z jeho strany pride ako prenasanie zodpovednosti na ineho ked ho to ma obmedzit, ale podla mna sa v prvom rade ma rodic snazit a spravit vsetko preto aby bolo o dieta postarane a az potom ziadat o pomoc druhych