icon

Kúpe ešte niekto detičky aj v obyčajnej vaničke?

22. mar 2021

Skladacia vanička, vedierko, vanička s lehátkom... Ja teda som chcela kupit úplne obyčajnú vaničku za 8€, tú menšiu, vsak vravim si, potom sa uz hádam budeme kúpať vo vani. A tak si idem prečítať vaše recenzie a názory a teda teraz uz neviem 😀
Kúpete niekto aj v obycajnej vaničke? Myslim tie novorodeniatka.. Od kedy ste uz kupali vo velkej vani? To lehátko do vaničky je dobrá pomôcka, ak ano tak aké? Ďakujem za tipy 🙂

tamvtme
22. mar 2021

Nasa mala vanicku z Ikei, uplne obyc a vo velkej vani som zacala kupat okolo roka

adriana522
22. mar 2021

Mala som vanicku a uz by som ani tu nechcela, po kratkej dobe skor zavadzala. Postacila by mi penova podlozka do vane. Tam si mimi polozis a pekne osprchujes, popripade trocha vody napustis a ocvachtas. Vyzmykas, nechas ususit, raz za cas das do pracky. Stoji cc 5e.

tehotna40
22. mar 2021

Ahoj mame takúto normálnu vaničku s lehátkom, na lehatko jej dávam ešte bavlnenu plienocku aby sa nám nesmykalo. Mala sa kúpe v nej a starší sa začal kupat vo vani keď začal sedieť ale mal také sedatko do vane tiež to není drahá investícia.

mamanadruhuu
22. mar 2021

Ja som mala normálne obyčajnú vaničku bez zbytočných pomôcok... Keď to zvládli naši rodičia ci starý rodičia zvládneme to aj my novodobí rodičia

sazumak
22. mar 2021

Naša bude mať rok a stále sa kúpe v klasickej vaničke. Kúpili sme tú väčšiu a som rada, lebo malá veľmi rýchlo rástla.

diewcatqoo
22. mar 2021

Syna som kupala vo vanicke, v ktorej sa kupala este 20 rocna neter. Bohuzial, vanicka po mne sa nezachovala v takom stave, aby mohla sluzit kupaniu novorodenca.. ale vyzivame ju v lete u rodicov na zahrade namiesto bazena. Lehatko do vanicky som mala este po mne, latkove. Dala som si ale usit novy ten latkovy potah... vanicku sme pouzivali do neceleho roka, potom isiel do velkej vane.
Co sq tyka starych veci, tak sme nekupovali novu postielku, ale vyuzili sme tu po manzelovi, 40 rocnu. U nasich sme vyuzivali na spanie staru kovou postielku este po mojej mamine. U svokrovcov zas jedalensku stolicku, ktora sa dala rozdelit na stolik, tiez 40 rocnu...

ivangeline
22. mar 2021

Vanicka..pokym nevedelo sediet.. 🙂

lienka175
22. mar 2021

oboch synov som kúpala v obyčajnej vaničke s plienkou na dne, žiadne lehátko, nič... kúpili sme ale rovno väčšiu, keďže v byte máme len sprchový kút... 4-ročný sa v nej okúpe ešte aj teraz 🙂

hori
22. mar 2021

Bez vanicky. Od narodenia som kupala vo velkej vani. Lehatko sa mi osvedcilo ta látka napnutá na konstrukcii.

oblecenie99
22. mar 2021

Mali sme vaničku, ale my sme teda netušili, že sú rôzne veľkosti 🙈 čiže si kľudne kúpte vaničku, len nie najmensiu, lebo my sme tak presne dopadli a preto som malého pomerne skoro kupala vo vani. Ináč, veľmi dlho som používala aj v klasickej vani tu podložku na kúpanie takú látkovú "socikovsku", napnutu, bolo to pohodlnejšie. Ja som pred narodením nášho syna nevidela bábätko ani z rýchlika, max na fotke, nie to ešte držala, takze ja som si ani nevedela predstaviť, ako ho udrzim bez tej podložky. Teraz už hej, už by som to dala aj s novorodencom, ale vtedy to bola veľká pomoc 🙂

lenuska9999
22. mar 2021

My sme mali dve vanicky, klasicke. Len jednu mensiu, este po mne. Tu sme vyuzivali cca do pol roka .. a potom tu vacsiu. Vyuzivame doteraz. Maly ma rok a pol a kupem ho kazdy vecer. Je rozdiel kazdy vecer napustat vanu a vanicku. A lehatko sme mali, je to dobra pomocka. Mali sme to latkove, je fajne mäkké a potah sa da stiahnut a vyprat. Stalo cca 5 eur. Lepsie sa vm umyva babatko ked ho nemusite jendou rukou zo spodu drzat, ale mate obe ruky volne..

vilma7
22. mar 2021

Mali sme len obyčajnú vaničku, žiadne vediwrko, lehátko a kvôli vode, aby sa zbytočne nemíňalo som tam prvé kúpala kým sa zmestilo aj v sede...asi ako aj 2 ročné a keď pribudla sestrička, tak asi po roku ich kúpeme obidvoch naraz vo veľkej vani. Vaničku sme posunuli kamarátke.

aurorastone
22. mar 2021

@viestta v tej nasej rodinnej, tiez 50 ročnej pomaly, sa ešte aj klobáse robili 😀

vuvi
22. mar 2021

Mame darovanu vanicku, cize zdarma a kupu sa v nej sucasne naraz dve deti 😀 kazdy spokojny 😀

andrejka1974
22. mar 2021

Ja som u vsetkych detoch pouzivala vanicku a kupavala som v ku hyni ked bola zima lahko sa prikurilo sporakom vanicku som mala na stolickach tim padom sa tolko nemusela ohybat do vane avanicku som vzdy potom vyuzila neskor na pradlo z pracky ked som ho isla vyvesit

linda117
22. mar 2021

Ahoj 🙂 ja dcerku (1r2m) kupem v uplne obyajnej vanicke, ktora je este po mne 🙂 nemam lehatko ani ziadne ine vychytavky

janulla1
22. mar 2021

Moje deti sa kupali v klasickej vanicke ešte po manželovi 😁 aj v kolíske po ňom a spali v postieľke po mne, akurát matrac sme kupovali nový 🙂

andreatytler
23. mar 2021

My sme mali oycajnu, velku z Ikei, ale lutovala som ze som nemala lehatko. Nevedela som ako dietatko drzat... bola som velmi nesikovna a bala som sa ze mi spadne, alebo ze mu stlacim rucku prilis silno. Doteraz kupeme s muzom spolocne. Jeden drzi a druhy kupe.
Ak si sikovna a vies ako narabat a drzat babatko, tak urcite kup iba obycajnu.

henka123123
23. mar 2021

Prveho vo vanicke.druheho v umyvadle.nechce sa mibuz ani len tu vanicku vyberat kazdy vecer 🤣

dusankomoj
23. mar 2021

Obe deti vo vaničke,ale pri druhom som si kúpila vaničku,ktorá sa dávala na vrch veľkej vane.Aby som sa nemusela zohýbať🤣 Perfektná vec za pár eur!

viestta
Odpoveď bola odstránená
adrianasmolko
23. mar 2021

my sme mali asi 20rocnu vanicku tu velku klasiku odporucam kedze mame sprchovy a vanu velmi velku
vyuzili sme ju dlho maly bol drobec ked uz vedel poriadne sediet kupili sme maly nafukovaci bazenik s takym makkym spodkom a ten sme davali do sprch kuta
ked sa stala nehoda cez den tak len voda do velkeho lavora a oplachnut
podlozku ja odporucam tu klasicku co sa da stiahnut a oprat mne to velmi pomohlo
vesele kepanie

1mina
23. mar 2021

ja kupem uz druhe dieta v takejto obycajnej vanicke, nemam rada ani tie podlozky pod babo do vane atd 🙂

nana8989
23. mar 2021

My máme tiež obyčajnú plastovú vaničku, bolo k nej aj také klasické lehátko, to som ocenila kým mala nesedela. Mala ma 2 roky a teraz keď ju chcem rýchlo večer okúpať a nechcem napúšťať veľkú vanu tak jej napustím stále tu malú 😊 úplne to stačí 😊

1mina
23. mar 2021

@nana8989 uz som sa bala ze len ja kupem aj 2 a pol rocnu v tej vanicke :D niekedy sa len osprchuje ale nechce sa mi napustat celu velku vanu

nana8989
23. mar 2021

@1mina ale kde, určite nie sme jedine 😂 aj keď je to celkom vtipný pohľad keď sa snaží si v nej ľahnúť na brucho a plávať 😂😂

1mina
23. mar 2021

@nana8989 moja si tam vacsinou nanosi milion hraciek ze sa tam pomaly nezmesti a potom ju ztade nemozem dostat von lebo am vecne vela roboty :D

28romana9
23. mar 2021

Obyčajná vanička, bez lehátka. Dokonca mi viac zavádzalo ako pomohlo.
A malý ma už dva roky a stále sa kúpe v tej vaničke, lebo ma rad veľa vody a napustat vedierka, krhlicky. To by sme sa nedoplatili za vodu, keby sa kúpe vo veľkej vani 🤣🙈🤔..

katarina9593
23. mar 2021

Myslím že stačí bohato obyčajná detská vanička 😂my sme ju mali a keď mala malá cca pol roka tak už sme začali kúpať vo veľkej vani 🙂🙂

lubi40
23. mar 2021

kupala som vo vanicke z ikea. Od cca 3 mesiacov v 5 cm vody v normalne vani