Kým dieťa nezdvihnem zvislo, tak stále silno plače
Co jej je? Place krci nozky vrieska niekedy sa utisi ked ju dvihnene zvislo na plece alebo do nosica. Prosim poradte
Môj to robil z vigantolu alebo ked som mala menej mlieka
Bud reflux,ale chce kontakt. Ja som malu musela vlacit na rukach rok.😂
Zápal uši kľudne
Reflux? Nas iba tak chcel byt nikdy sme ho tak klasicky ako babatko v naruci nedrzali. Dr povedala ze ho pri tom moze palit zaha. Nechcel ako babatko ani lezat
@kristina2015 alebo uska ci zubky. Vraj pri tom dietatko nechce lezat na chrbate lebo ho to viac boli.
@selest Alebo aj tie koliky...zúbky sotva ak je to babo.Vek mamička nepíše ,ale batoľa už chodí samé,mamička iba plen polohuje .Takže tipujem bábo .
Vek 13 dni... 😓😓
@hruska91 Skús počítať ,neviem či kojis ,alebo um, ale píšu tam tuším aj niečo čo by si ako kojacia matka mala zo stravy vynechať aj o masazi brúska niečo. Ak to neprejde išla by som sa isto poradiť s lekarkou
@hruska91 Teplotu ma ?
Malo spánku a nervozita z upokojujúcej polohy... Aspoň u mojej je tak. Čím viac som upokojovala, tým viac vrieskala...
Je na umelom mlieku nekojim vobec od zaciatku, ma sunar kaka raz dodna taku kasu zltu davam.jej na radu lekarky aj espumisan...ale stale.ten vresk ah hodiny chvilku to prejde ked ju dvihnem lebo aj ked odgrcne vidim ze sa jej vracia mliecko...inak len vresk a kope nozkami....je to na psychiku 😭😓 a bojim sa o nu. Teplotu nema...
@hruska91 Napapať do kociara a kocikovat ,kocikovat ,také bábo skoro stále spí . Koľko ti spáva ?
@hruska91 Inak ja keby mám druhé istotne kúpim kolísku drevenú
Moja mala reflux, vracalo sa jej mliecko a palilo ju to v hrdle, preto poleziacky plakala. Tiez jej pomahalo byt len vertikalne, urcitu dobu som tak s nou aj v noci posediacky spala. Ani kocik u nas kvoli tomu nikdy neexistoval. Neskor zacala aj prudom zvracat, ale hoci to bolo desive, bola to vlastne ulava, lebo sa jej tym akosi polepsilo a menej ju to drazdilo. Priberala pomalsie, ale stabilne, tak to Dr neriesil, ze to je bezne. Riesil by to vraj az keby neprosperovala.
Ked je tak malinka tak to bude reflux alebo jej mliecko nesadlo.Moj mal neskutocne koliky a reflux z nutrilonu.Dr.nam potom dala bebu H.A. a obrat o 120% klud ziadne bolenie alebo zvracanie...
A odgrgne si po každom papaní?
Neodgrgne si stále teda casto place az vrieska niekedy aj pocas jedenia zacne tak pre plac nepočujem ci odgrgne a spi malo...dokaze plakat hodiny v kuse aj 3-4 az modreje. Pride to z nicoho nic a tak aj odide...mlieko mame sunar ar od lekarky, z beby ju zapekalo z tohto kaka zlte maksie tak sudim ze je to ok🤷♀️
@hruska91 tak rozmýšľaj papať papa ,dieťa také malé plače iba keď je hladné,niečo ho boli ,alebo potrebuje spanok

koliky