Mám mesačné bábo. Aj vy si občas poplačete?
ahojte. uz by som mala mat po baby blues. poporodnu depresiu nemam myslim ale aj tak si niekedy poplacem. tak cca dva trikrat do tyzdna. milujem svoje dieta nadovsetko na svete
roky sme sa snazili nakoniec cez ivf nam zazracne vyslo. mam uzasneho manzela ktory ma velmi podporuje a pomaha s malou so vsetkym a je s nami prakticky stale. mama nam nosieva navarene. babatko je zdrave a prosperujuce. teraz tu spinka v kocikum ja som spala cca 5.5. hodiny orerusovane. ale aj tak sa citim uplakane vycerpane unavene. mam taky smutok. naposledy som plakala v nedelu. je to proste narocne mala som velmi tazky porod a prve tri ryzdne som praktocky nespala. iba by som chcela pocut vase skusenosti ci je normalne aj po sestonedeli si z unavy vycerpania neslobody poplakat... na fb vsetci ukazuju len dokonale veci.. dakujem moc vopred
Ahoj, ja som tiež bola neschopná spať, keď moja spala, neskončilo to dobre :( čiže nie je dobré brať tieto veci na ľahkú váhu :( snáď sa ti polepší aj bez liekov

@annie24 dakujem. aj ja po ivf. aj ja cisarsky. a vies preco ti bolo smutno a co ti pomohlo? kiez je ti dobre