Mám pocit, že syn videl ducha
Ahojte, možno si poviete,že som úplný blázon, ale možno sa tu nájde niekto, kto sa stretol s niečim podobným. Mám 8 mesačného synčeka a mám pocit,že videl ducha. Dnes kolo 19tej hodine pred spaním sme sa trosku hrali asi po piatich minútach sa pozrel syn na plafón pozeral sa tam asi 3-4 sekundy potom sa začal zase hrať po 2 minutách sa zase začal pozerať na plafón ale už to trvalo dlhšie a začal sa zlostiť a stále pozeral na plafón potom ho to zase prešlo, keď som sa mu začala prihovarať a ukazovať jeho obľubeneho plyšaka... no po minúte zase to isté, ale to sa už začal neskutočne zlostiť, ako keby ho niekto provokoval takeho nazlosteného som ho ešte asi ani nevidela... cca pred 3 dňami som mala kočík v izbe proste stál pri komode asi pol hodinu a po pol hodine sa posunul dozadu ako keby ho niekto postrčil a asi deň na to sa mi sníval sen, že malý spal a že v tom sne ho nejaký duch chcel zobrat von z kočíka, nevidela som toho ducha v tom sne len som proste vedela že je tam a že je pri malom a chce ho vybrať vonku. (Malý este nie je krstený, tak sa dosť bojím, lebo moja stará mama vždy vravela, ak nie je dieťa krstené, tak je Pohan.) Myslíte si,že by mohol vnímať nadprirodzené bytosti, keď ma len 8m? Doktorka síce tvrdí, že je dosť vnímavý na svoj vek, ale neviem či až natoľko aby vnímal niečo takéto... vopred ďakujem za Vašu radu a poprípade skúsenosť. A komentáre typu "si chorá alebo daj sa liečiť" si prosím nechajte pre seba.
Práveže malé deti do cca 3 rokov skôr vnímajú duchov, pretože sú oveľa citlivejšie. Väčšie deti vnímajú duchov už len ako strašidlá z rozprávky, lebo ich to tak my dospelí učíme. Moja dcéra sa tiež často niekam zahľadela a brblala si sama pre seba. Neskôr, keď už chodila do škôlky, boli podobné bytosti už len v rozprávke. Ale, víly a jednorožce boli ok tak do šiestich 😁
@venusa85 ano,presne toto sa zjavuju dobre duse z ocistca,ktore potrebuju pomoc,vidia ich len na to vnimavi ludia a nevinni -deti.pise o tom V KNIHE MARIA SIMMA-DOSTANTE NAS ODTIALTO.FAKT JE TO UZASNA KNIHA.👍ale mozu sa zjavovat i zly duchovia,hlavne vtedy ked sme boli u magou,vestic,alebo sme kupili taky dom.
@kikaaa579 ahoj, môžem prosím aj ja vedieť pokračovanie? ako ste dopadli? Veľmi ma to zaujíma, nakoľko som si niečim podobným prešla v detstve ja sama a veľmi dobre si to pamätám dodnes. Nikto mi neveril, cítila som sa ako hlúpa, že som si to asi vymyslela alebo sa mi to asi snívalo, no pribúdajúcim časom som sa o tom rozprávala s rodičmi, ktorí tomu tiež zrazu verili a mali na to vysvetlenie.
@diaszoky spala som u starych rodičov, zobudila som sa v noci na otvorenie dverí do izby a zrazu som videla vysokú postavu v dverách, bol to chlap, veľmi vysoký, opis viem celkom presne a jasne dodnes, keď to píšem mám zimomriavky po tele pretože ho vidím dokonale 🙈 usmieval sa na mňa (spätne si myslím, že to nebol “ten zlý”) išiel pomaly ku mne a ja som začala strašne kričať a plakať, mala som asi 3 roky, z detstva si moc vecí nepamätám, ale toto si pamätam naozaj úplne dokonale…v tom pribehli starí rodičia, utišovali ma, samozrejme mi nikto neveril, smiali sa, že sa mi to snívalo…ja môžem odprisahať, že sa to stalo a nebol to žiaden sen..neskôr som sa dozvedela podľa opisu, že šlo o môjho pradedka, ktorého som už ja nezažila….keď mi po jeho opísaní po rokoch, už v dospelosti, ukázali jeho foto, tak ma až zmrazilo 🙈 bol to presne on…

Deti ich bežne vidia. Moja dcéra videla rôzne osoby v izbe, dokonca psa, asi do 12-tich rokov. Spoločnosť, škola, rodina... to všetko spôsobí že sa deti voči tomu vo vyššom veku zablokujú. Teraz keď sa jej na to opýtam, tak sa tvári zahanbene a nechce o tom vôbec hovoriť.