Mamičky polhodinových spáčov
Ahojte,mám.na vás prosbu. Mohli by ste mi napísať mamičky,ktoré máte deti ktoré poznajú len polhodinove spánky cez deň a ktoré treba uspavat,lebo samé zaspať nevedia ako je to u vás s nočným.spankom??
Či aj po uspati večer sa vám budia po polhodine alebo na noc už dokážu prespať dlhšie??
My sa uspavame v kociku(budeme.mat rok),sama zaspať nevie zvyknutá je na natriasanie,predtým.lopta ruky,teraz už chvalabohu len kočík ale aj to na zadných kolesách musíme hopkat. Mávala ako bábo problém zaspať,dlho bývalá hore potom hrozne histerické révy tak sme uspávali na lopte najviac,a naučili na dudel.
Teraz uz lopta nie je,ale.kocik sa musí natriasat. No a keď ju uspím.na noc,aj tak sa po polhodine preberie zakaždým,tú prvú polhodku spí v kočíku,no potom už dokáže zaspať na cicke prenesiem ju do postele a spí o čosi dlhšie. V noci pri tej lepšej sme 6krat hore min.,pri horšej aj 10. Ďakujem
@1simuska01 v noci mi zaspava okolo 23tej a potom ešte raz sa cez noc budí na jedlo a hneď aj prebalim a okolo 4tej vstáva

@1simuska01 ďakujem 😊