icon

Maminy po IVF. Pridajte sa!

lucia.kl
2. sep 2010

čaute, tak je načase, aby sme sa s neplodnosti presunuli sem 🙂

lucia.kl
autor
17. sep 2010

ahojte, tak ja som sa dostala k počitaču až teraz, doobeda sme boli s deckami vonku, dali sme si zaberak na ramena - deti v klokankach. no a cele poobedie som malovala mantinely čo si poobjednavali odomňa v bazare 🙂 dnes som varila mrkvu a dopadlo to tak, že som na ňu zabudla ☹ 😝 aká príjemná vôňa sa tiahla po byte 😀
no a dnes večer ma Nicolka nesmierne potešila. pripájam foto

l.u.c.i.e
18. sep 2010

Dobré ránko,

@lucia.kl, Nikolka už krásně pase koníčky. 🙂 To je potěšení...
No, to musela být vůně po spálené mrkvi... 😀 Snad už jste tu vůni vyvětrali... 🙂

Děvčata přeju vám všem pěkný víkend. Za 2 hoďky přijde mamka a já si budu užívat 🙂

lucia.kl
autor
19. sep 2010

tak pozerám, že včera sa tu ukázala len Lucie a všetci ostatní sme mali voľno 🙂
tak my sme mali dneska super noc, baby pili mliečko ešte pred siedmou a po kupani o osmej si dali mrkvičku a spali do štvrtej rana, no uplne super a potom zas až o pol osmej boli hore, takže môžem povedať, že som vyspatá, a aj teraz spinkajú v našej posteli 🙂

denis19
19. sep 2010

Ahoj holky, kde se potulujete?????
@lucia.kl tak ako to zvládl tatino s holkama? A jsi zdravá, nechňapla Te ta chripka?
@l.u.c.i.e jaký je teda víkend? užíváš si?
@gabulik77 a co je s Tebou????

denis19
19. sep 2010

jéje já si neprečetla další stránku príspevku...@lucia.kl krásný pasáček 😲 a bud v klidu, mne takto smrdela doma cvikla 😀 😀

gabulik77
19. sep 2010

ahojky zdravím. Já měla pestrý víkend. Včera na jedenáctou přijela kolegyňka z práce a byla tu až do dneška do 4 hodin, takže super pomocnice, ve čtyři nám přijela další návštěva s 10měsíčním klukem, takže taky veselo, všude lezl🙂 to bude veselo, až náš Péťa poleze🙂 a v šest jsme měli 1. hodinu plavání v domácí vaně. Malému se to moc líbilo, ale v sedm jsem mu musela dát znovu lahev, byl chudák asi tak vyčerpaný, že teď už usíná v postýlce🙂 trochu jsme mu to rozhodili, nevím v kolik bude v noci vstávat.

gabulik77
19. sep 2010

jinak holky, tedy nechci nic zakřiknout, ale už jsem nevěděla kudy kam s tím bolením co má v noci Péťa, tak jsem zašla do lékárny a koupila poslední možné kapky, které jsme ještě nevyzkoušeli a to Baby Calm na prdíky a musím říct, že je bere tedy od pátku od odpoledne a normálně sám každou chvíli prdí i sám kakal a na sobotu i na dnešek spal od cca 21 hodiny do 4 do rána bez probuzení🙂 Nechci to fakt zakřiknout, ale vypadá to, že snad tyhle kapky konečně zaberou, uvidíme a doufáme🙂

gabulik77
19. sep 2010

přidávám dnešní foto🙂

l.u.c.i.e
20. sep 2010

Dobré ránko holky,

Musíme pochlubit... Včera se malej prvně nahlas smál. Něco tak krásněho jsem ještě nezažila... Úplně mě to dojalo. Smála jsem se přitom a zároveň mi tekly slzy...

@lucia.kl, to víš, sobotu jsem měla flákací den. 🙂 Včera už trochu uklízecí a návštěvní 🙂 Co vy?

@denis19, jaký jste měli víkendík? Jen se pochlub 🙂

@gabulik77, moc vám přeju, aby už kapičky zabraly na prdíky. Péťa je naprosto úžasnej... Taky už jsem si říkala, že ho začnu koupat ve velký vaně, jelikož do vaničky se nám pomalu nevejde a už začíná s nožičkama a ručičkama cákat 🙂

lucia.kl
autor
20. sep 2010

ahojte. tak ja som mala pracovný víkend, som malovala a malovala, výsledky si môžete pozrieť v mojom bazáre - mantinel na postielku - ušijem 🙂 ešte ma čakajú dva, tak ale privyrábať si treba 🙂

od stredy sa o deti hlavne staral mm, ale aj ja, občas 😀 😀 zvládol to veľmi dobre, deti sú živé a zdravé 😀
no na velkú vaničku sa chystám už aj ja, mm sa už na to teší ako sa budú kúpať spolu 🙂

no a prikladám fotku pohoďáčky Nicolky, nohy vyložené na deke ( to mám na noc, aby ležala na boku) a boxovala do kvetinky 🙂 ale tá pestička tam vyzerá - ako dajte mi pokoj, lebo uvidíte 😀

lucia.kl
autor
20. sep 2010

@gabulik77 držím peste s tými kvapkami, my už sme aj kvapky prestali dávať, už vedia všetko samé, juchú, tie tri mesiace su asi fakt hranica 🙂

l.u.c.i.e
20. sep 2010

@lucia.kl, Nikolka, to je pohodářka... Mantinel do postýlky nemá chybu... Moc krásné.

lucia.kl
autor
20. sep 2010

@l.u.c.i.e ďakujem, to ma tak napadlo, že to by sa tu dalo babám ponúknuť 🙂

l.u.c.i.e
20. sep 2010

@lucia.kl, fakt pěkné... Mě by e to takhle líbilo s Matýskem... 🙂 Obdivuju tě, že jsi tak krásně zručná.

lucia.kl
autor
20. sep 2010

@l.u.c.i.e môžem vyrobiť ak by si chcela 😀

l.u.c.i.e
20. sep 2010

@lucia.kl, děláš to i do zelena?

lucia.kl
autor
20. sep 2010

@l.u.c.i.e ak zoženiem bledozelenú látku tak to nebude problém, ale musím sa kuk po nej, lebo tam kde kupujem nemajú. dám ti vedieť, vieela som akú máš zelenú v postielke tak ti potom dám vedieť...

simpatica
20. sep 2010

Ahoj, holky?
Ja jsem jiz tyden opravdu stastna, protoze jsem si po ve stredu 14 dnu po ET nasla na testu //

Proste jsem stastna jako blecha, da se rict. Ted beru leky dale, gynekolozka mne vypsala marod, i kdyz se moc nechtela, ale asi je to lepsi, doma je clovek vic v klidu. 30.9 mam jit na UZ. Akurat do te doby si rikam, ze jsem trosku nejista,protoze
to ze jsem tehotna vim jenom z tech mojich palicek na tehotenskem testu.
Zavadeli mi 2, tak uvidime......

Jak jste na tom byli vy po ET ? Budu rada, kdyz mi napisete. Lucie, nebylo to moc riziko mit dvojcata?

Dekuji Vam mockrat za reakce.

l.u.c.i.e
20. sep 2010

@lucia.kl, děkuju. Když neseženeš, tak se nedá nic dělat, ale pokud ano, byla bych moooc ráda. 🙂

@simpatica, obrovská gratulace!!! Na neschopence jsem byla už při ET až do nástupu na MD. Taky mizaváděli 2, ale uchytil se jen Matýsek. Opatruj se a užívej si těhotenství. Kdy jdeš na první ultrazvuk?

simpatica
20. sep 2010

Lucie: 30.9, takze v podstate 2 tydny po po zjisteni tehotenstva a mesic po ET.

Kdy si mnela ty UZ po ET ?

Kdyz se ti uchytilo jenom jedno embryo mnela si treba i nejake krvaceni po tom druhem?

To je docela doba byt doma 9 mesicu a bez ditete? Co si delala? Nemela si dlouhou chvili?

dckami
20. sep 2010

ahoj kočky,
mám 2 dětičky, s holčinou jsem otěhotněla přirozeně. Na Śimůnka jsme si museli dlouho počkat - celé snažení nám podrobně popsáno v albu. Nakonec se nám to povedlo na poslední pokus IVF. Celé těhu jsem byla na neschopence a v červnu se náš malý zázrak narodil. 😵

l.u.c.i.e
20. sep 2010

@simpatica, 14dní po ET byla krev na hcg, za dalších 14dní byl UTZ, kde už byla bublinka, ale zatím bez srdíčka a za dalších 14dní bylo i srdíčko. Ano, krvácení jsem měla. Bylo to v 6tt, musela jsem ležet a brát k Utrogestanu Ascorutin...

@dckami, ahoooj, jak se vede? Na Šimonka jsem se ti párkrát podívala do alba. Moc pěkný chlapák...

dckami
20. sep 2010

@l.u.c.i.e ahojky, máš tak krásnýho chlapáka, je o měsíc mladší než Šíma, ale váží víc 😀 Já pouze kojím,nic jiného nedávám, jak ty?

lucia.kl
autor
20. sep 2010

@l.u.c.i.e daj mi rozmery na ten mantinel a ja zajtra rovno kupim latku ked budu mať, ideme tam s mamou.
@simpatica gratulujem a držim palce. ja som bola doma po KET od 5tt až do nastupu na matersku, a mať dvojčata nebolo riziko, som si to normalne odtehulkovala a aj som rodila len 2tt pred terminom v 39tt. ja som mala na 14deň krv a potom až za mesiac utz, to sme sa dozvedeli že su dvojky, ale ja som veľmi rada.
@dckami ahoj. ty máš o týždeň staršieho synátora ako ja babenky 🙂

l.u.c.i.e
20. sep 2010

@dckami, taky jen kojím, ale on je žravej po tatínkovi 😀 Před chvíli se mi strašně řechtal u prsu když už si s ním jen hrál a já ho jakoby hubovala 🙂

@lucia.kl,doma máme 150x25, ale jestli bys mi mohla udělat 180x25, šlo by to? Já to nedávám jako U ale do L. Snad jsi mě pochopila.

lucia.kl
autor
20. sep 2010

@l.u.c.i.e jasne urobim ake chceš, len porozmýšlaj nad tou dlžkou, či by si nechcela dlhšie ako 25cm, lebo keď znížiš postielku, tak ti to bude krátke... a teraz ho môžeš založiť alebo zohnúť pod matrac, ja mám teraz 36cm a mám postielku v druhej polohe..
a meno chceš potom na tú kratšiu alebo dlhšiu stranu. a Mates alebo Matěj alebo si povedz ako....

no a strašne sa mi páčila tá hláška že je žravej po tatínkovi 😀 😀 😀

mourinka29
20. sep 2010

Ahojte holky,omlouvám s,že vám sem vpadám,ale jsem 9dní po ET a na wc po utření jsem měla hnědý papír,takže asi začínám špinit,TT je negativní,neměla jste to některá?ono uhnízdování to asi už nebude,na to už je pozdě ☹

lucia.kl
autor
20. sep 2010

@mourinka29 ja som takto špinila skoro celý prvý mesiac a tehu test som mala pozit až na 11deň a aj to bol na teste len tieň až14deň bolo vidno pekne dve čiarky, tak si ešte počkaj tak deň dva a potom test zopakuj.

mourinka29
20. sep 2010

@lucia.kl luci fáákt,no uvidím ještě ☹ ,ale víš jak,ono to moc pozitivně myslet ted nejde ☹ ,ale moc ti děkuji

l.u.c.i.e
20. sep 2010

@lucia.kl, vidíš, nad tím jsem nepřemýšlela. Byla jsem to změřit a v poslední poloze mi to vychází na 45cm. Takže by to bylo 150x45 a nápis by se mi líbil na tu delší stranu - Matýsek. Na kratší nějaký obrázek nebo jen M.
Malej je ale opravdu žravej po tatínkovi 🙂

@mourinka29, pokud nekrvácíš jasně červenou krví, tak není nic ztraceno. Držím palečky.