icon

Maminy po IVF. Pridajte sa!

lucia.kl
2. sep 2010

čaute, tak je načase, aby sme sa s neplodnosti presunuli sem 🙂

denis19
29. sep 2010

@lucia.kl počuj, ty tvoje slečinky jsou už vetší než ta moje 😀 😀 😀
@kukucka78 a co máte za problém?

lucia.kl
autor
29. sep 2010

@denis19 tak som omerala ten môj vreckár a mám ho na šírku 58cm ana dlžku 55cm - čo je presne otvor v čele - od hornej dosky po spodnu a tak isto na bokoch. aky maš typ kočika?? ja si skusim pozrieť na nate ake su tam rozmery 🙂

no vidíš, tým mojim babám chutí 😀 ja som si pozerala kolko som mala ja v troch mesiacoch a mala som 6700g 🙂 takže ja som bola ešte baculatejšia 😀 😀

denis19
29. sep 2010

@lucia.kl máme BRIO GO a nekde na minibazaru jsem neco takového i videla tuším a ten vreckár mi teda udelaj 50cm na šíčku a 50-55cm na délku a hotovo a kapsičky jak tam výjdou a ty kapsičky budou nejaké barevné, či to bude celé jednobarevne?

kukucka78
29. sep 2010

@denis19 manžel je úplne v poriadku aj spermiogram a ja mam podviazané vajíčkovody po dvoch cisárskych ktoré som mala kvoly vysokému tlaku...deti mám však s prvého manželstva a preto nam teraz s týmto manželom neostáva nič ine len umelé...velmi chceme mať babetko...dufam že sa to podarí....

denis19
29. sep 2010

@kukucka78 a to znamená, že veškerý biologický materiál bude váš, jen e IVF,dobre to chápu? nejdeš do darování vajíček? či ano? a nebojíš se toho tehotenství, když jsi mela vyskoý tlak, vím co to je, mne kvuli tomu ukončovali tehotenství!

lucia.kl
autor
29. sep 2010

@kukucka78 je ich v každom centre neurekom, preto tak vela dvojičiek 😀 ja som s tym problem nemala v tehu, že su dve, aj som ich donosila do 39tt a rodila som prirodzene. no a teraz by som sa už pri jednom asi nudila 😀 😀 😀

kukucka78
29. sep 2010

ano všetko bude naše len preto že sa neda oplodnit normálnou cestou preto to umelé...a prečo darovanie vajíčok? asi som nepochopila...a prečo ti ukončovali tehotenstvo? pozeram že máš babetko...

lucia.kl
autor
29. sep 2010

@denis19 ten vreckár má jednofarebný základ a na vrecká som zvykla malovať obrázky a tým to potom je farebné. ten kočík si skúsim pohladať

kukucka78
29. sep 2010

@lucia.kl ja sa trochu bojim tých dvojičiek či by som to zvládla...nie s opaterou ale mala som v tehotenstvách vysoký tlak či by to nejak nerobilo galibu

lucia.kl
autor
29. sep 2010

@kukucka78 myslela tým, že či budeš mať vlastné vajíčka alebo od darkyne, keby si náhodou nemohla mať vlastné ale ako čítam, tak to problém nebude. no a karolínka sa narodila skorej

lucia.kl
autor
29. sep 2010

@kukucka78 no to je risk, uvidíš ako budeš reagovať na stimulku a ak by si mala dosť vajíčok, tak si daj vložiť len jedno a ostatné zmraziť, a potom môžeš skúšať, len to ide do penez, každý KET stojí okolo 120€

kukucka78
29. sep 2010

no uvidime tebe sa to podarilo na prvý krát?

lucia.kl
autor
29. sep 2010

@kukucka78 nie, na druhý ale mala som mrazené, takže baby su po KET

lucia.kl
autor
29. sep 2010

@denis19 tak som kukla ten kočík a je tam písané 32x102 ale neviem kde robiť otvory na pásy, takže si to budeš musieť pomerať, laebo najlepšie by bolo spraviť papierovú maketu aj s oblúkom dole a hore a nakreslenými otvormi a to mi poslať poštou, to by som sa nemohla spliesť 😀

kukucka78
29. sep 2010

@lucia.kl aha nie svoje vajička ja nemam nejaký iný problem okrem tých vajíčkovodov a mne sa prvé dieťa tiež narodilo o 3týždne skôr kvôly tlaku a dobehla všetky deti ktoré sa narodili načas....síce mala 2750 a 47cm ale teraz má 15rokov a je snej večšia baba ako ja

lucia.kl
autor
29. sep 2010

@kukucka78 no vidíš, mne sa moje narodili skoro na termín a mali 45cm a 2360 a 2580g a všetko dobehli, už sa v brušku netlačia tak môžu rásť 😀 teraz už hajaju v postielke tak idem kuki modre z neba. tak dobru noc

kukucka78
29. sep 2010

@lucia.kl a mala si nejaké večšie problemy ked si šla na umelé? ak nechceš nemusiš pisať

kukucka78
29. sep 2010

@lucia.kl dobru a dakujem za infošky....a nech ti robia radosť a krásne rastu

lucia.kl
autor
29. sep 2010

@l.u.c.i.e @gabulik77 kde ste??? dúfam, že sa máte dobre

@denis19 a ešte som zabudla reagovať na ten tvoj dotaz o reakcii na očkovanie, tak všetko super, zaplakala len ked jej pichli inekciu a hned po už bola ticho, ani si nespomenula a doma bola kludnejšia ako inokedy a aj večer pekne zaspala. teraz už buvaju obe, som zvedava, kedy ma dnes v noci zobudia 😖

denis19
29. sep 2010

@lucia.kl to je dobrý nápad s tou maketou, to porosím mnž,aby mi to tak obkreslil, je umelecky zručný,narozdíl od nekoho 🙂 a pošlu ti ji!!jsi génius.....a @kukucka78 lucia to presne vysvetlila jak jsem to myslela s tema vajíčkama a mám mimčo z prvního IVF po vložení dvou umbiejk,ale jedno se nám kolem 6 týdne prestalo vyvíjet a zustla Karolínka a narodse o 6 týdnu dríve kvuli mému obrovskému tlaku v plné narkoze a sekcí.....a dvojčákta jsou u IVF risk vždy 😀

lucia.kl
autor
29. sep 2010

@kukucka78 ja nie, ja som zdravá, u nás je problém manžel, veľmi zlý spermiogram, z milióna spermii živé 3, u nás iná šanca ako na oplodnenie umelo nebola

denis19
29. sep 2010

@lucia.kl to je u očkování normální, lehká apatie, takže u vás se to projevilo klidem, tké pozitivní, ne? 😀 a také jsem dumala nad gabčou, že kde je?

kukucka78
29. sep 2010

@lucia.kl hlavne že sa podarilo a iné netreba riešiť...je tak? či nie?

kukucka78
29. sep 2010

@denis19 musim to zvladnut lebo to chcem

lucia.kl
autor
29. sep 2010

@kukucka78 presne tak 🙂 hlavne že su, by som ich nedala za nič na svete

kukucka78
29. sep 2010

@lucia.kl su krásnučké dufam že aj nám dopraje šťastena

denis19
30. sep 2010

Dobé ránko holky!!!
Tak máme za sebou další noc, naše slečinka si včera usnula nočním spánkem neco pred sedmou, takjsem se desila co bude,ale byla to pohoda, až na to, že pri spánku nacvičovala asi ispartakiádu je to super, je mne to trochu znervozňovalo,ale hají si i ted a já čekám na povel, mami mléko 😀 😀 😀
LUCIEa Gabulik...kde se nám touláte?
Lucia a očkování stále ok??? Verím, že ano....
kukucka a v jakém sstádiu IVF vlastne jsi?

dashi
30. sep 2010

Ahoj holky , nezlobte se, že vám sem lezu. Máte někdo zkušenosti: Jsem 10. den po ET a od 8 dne špiním a trochu krvácím Dr. říkal, že to je normální, test jsem si dělala a čárka trochu sílí. Můžou test ovlivnit ještě hormony? Jaké máte zkušenosti? Díky za odpověď.

denis19
30. sep 2010

@dashi hormony jsou už venku, tak ty to neovplyvňují a je to relativne normální to krvácení,ale zašla bych k dr ať se na to mrkne, ale byla rozhodne v klídku. Já také lehce špinila,ale nebyla to červené , spíše nahnedlé, muže to být i zbytková menstruace....držím palec 🙂

dashi
30. sep 2010

@denis19 Díky za info, já hned volala Dr. a sestřička mi řekla ať vydržím do pondělí to budu 14 dní po ET. Takže naděje tu ještě je?