Maminy po IVF. Pridajte sa!
čaute, tak je načase, aby sme sa s neplodnosti presunuli sem 🙂
@denis19 tak som omerala ten môj vreckár a mám ho na šírku 58cm ana dlžku 55cm - čo je presne otvor v čele - od hornej dosky po spodnu a tak isto na bokoch. aky maš typ kočika?? ja si skusim pozrieť na nate ake su tam rozmery 🙂
no vidíš, tým mojim babám chutí 😀 ja som si pozerala kolko som mala ja v troch mesiacoch a mala som 6700g 🙂 takže ja som bola ešte baculatejšia 😀 😀
@denis19 manžel je úplne v poriadku aj spermiogram a ja mam podviazané vajíčkovody po dvoch cisárskych ktoré som mala kvoly vysokému tlaku...deti mám však s prvého manželstva a preto nam teraz s týmto manželom neostáva nič ine len umelé...velmi chceme mať babetko...dufam že sa to podarí....
ano všetko bude naše len preto že sa neda oplodnit normálnou cestou preto to umelé...a prečo darovanie vajíčok? asi som nepochopila...a prečo ti ukončovali tehotenstvo? pozeram že máš babetko...
no uvidime tebe sa to podarilo na prvý krát?
@denis19 tak som kukla ten kočík a je tam písané 32x102 ale neviem kde robiť otvory na pásy, takže si to budeš musieť pomerať, laebo najlepšie by bolo spraviť papierovú maketu aj s oblúkom dole a hore a nakreslenými otvormi a to mi poslať poštou, to by som sa nemohla spliesť 😀
@l.u.c.i.e @gabulik77 kde ste??? dúfam, že sa máte dobre
@denis19 a ešte som zabudla reagovať na ten tvoj dotaz o reakcii na očkovanie, tak všetko super, zaplakala len ked jej pichli inekciu a hned po už bola ticho, ani si nespomenula a doma bola kludnejšia ako inokedy a aj večer pekne zaspala. teraz už buvaju obe, som zvedava, kedy ma dnes v noci zobudia 😖
@lucia.kl to je dobrý nápad s tou maketou, to porosím mnž,aby mi to tak obkreslil, je umelecky zručný,narozdíl od nekoho 🙂 a pošlu ti ji!!jsi génius.....a @kukucka78 lucia to presne vysvetlila jak jsem to myslela s tema vajíčkama a mám mimčo z prvního IVF po vložení dvou umbiejk,ale jedno se nám kolem 6 týdne prestalo vyvíjet a zustla Karolínka a narodse o 6 týdnu dríve kvuli mému obrovskému tlaku v plné narkoze a sekcí.....a dvojčákta jsou u IVF risk vždy 😀
Dobé ránko holky!!!
Tak máme za sebou další noc, naše slečinka si včera usnula nočním spánkem neco pred sedmou, takjsem se desila co bude,ale byla to pohoda, až na to, že pri spánku nacvičovala asi ispartakiádu je to super, je mne to trochu znervozňovalo,ale hají si i ted a já čekám na povel, mami mléko 😀 😀 😀
LUCIEa Gabulik...kde se nám touláte?
Lucia a očkování stále ok??? Verím, že ano....
kukucka a v jakém sstádiu IVF vlastne jsi?
Ahoj holky , nezlobte se, že vám sem lezu. Máte někdo zkušenosti: Jsem 10. den po ET a od 8 dne špiním a trochu krvácím Dr. říkal, že to je normální, test jsem si dělala a čárka trochu sílí. Můžou test ovlivnit ještě hormony? Jaké máte zkušenosti? Díky za odpověď.

@lucia.kl počuj, ty tvoje slečinky jsou už vetší než ta moje 😀 😀 😀
@kukucka78 a co máte za problém?