Maminy po IVF. Pridajte sa!
čaute, tak je načase, aby sme sa s neplodnosti presunuli sem 🙂
Dobré ránko 🙂
@lucia.kl, Balík očekávám... Uvidíme, zda jses trefila se zelenou barvu. Povlečení máme do pistáciova 🙂 A když ne, nevadí, aspoň bude kontrast a hlavní je, že tam bude napsaný MATÝSEK 🙂
Takže po očkování se má chladit? Vidíš, to jsem nevěděla... To by mi asi měla říct doktorka, že? Dala vám taky něco na teplotu?
Taky by mě zajímalo, jestli dáváte dětem vitamín K. My jsme ho dostali jen v porodnici.
@kukucka78, vítám tě taky mezi náma. Přesně před rokem jsem stimulovala. 7. 10. byl odběr a 10. 10. mi 2 embryjka zavedli a máme Matýska... Držím palečky, aby se IVF podařilo hned napoprvé.
@l.u.c.i.e K nedostáváme a jsem z toho prekvapená, tak byl jen v porodnici,už jsem se xkrát na to chtela opta dr,ale vždy zapomela.....! Dobré je dát pred oáním čípek proti teplote 1/2 paralenu 100 detského nebo jeden ý vyburcol to jsou homeopatika a pokud místo po vpichu začervená, tak ty studené obklady.
@denis19, proč se ptám, jelikož má kamarádka, co má o 14 dní starší holčičku, tak už káčko dostala 3x a my jen 1x. Snad se na to nazepomenu zeptat... A ty léky vám napsala doktorka? Nebo jen řekla názvy. Kamarádce jen právě napsala názvy a musela si to za plnou cenu koupit v lékárně...
ahojky všechny zdravím, nějak nestíhám dočítat stránky
@l.u.c.i.e máme úplně to samé s Péťou, pořád se ve spánku mele, někdy má i šílený pláč asi se mu něco zdá a rukama si taky pěkně šmrdlá po tváři, je pěkně podrápaný:( a ještě ten ekzém, takže ho to asi i svědí:(
jinak u nás nic nového, každou chvilku nějaká návštěva a Péťa nám přes den skoro už nespí, jen chvíli venku v kočáře:( takže vůbec nestíhám psát:(
@gabulik77, dneska nám pomohlo to, že jsem ho na noc zavinula do deky. Sice při zavinutí byl řev, ale hned jsem mu strčila prso a u něj i usnul 😀 Takže jsem ho jen přenesla do postýlky a spal mi v kuse 5,5 hodiny. Pak kojo a zase spánek do rána... Ale zlobí nás ta rýma, takže je i více plačivý, jak má ucpaný nosánek. Teď odsávám i 5x denně vždy ped kojením a prokápáváme...
dobré ránko. @l.u.c.i.e áno má sa očkovanie chladiť mokrým obkladom, to ti ale povie dr. po očkovaní no a na teplotu mám doma preistotu paralenove čípky stále, tak som ich už aj využila ale mala som takú dilemu, lebo na obale je od 7kg a Nica ma len 6kg....
@denis19 no očkovanie docela v pohode, len v noci nabehla horučka 39, tak sme davali čipok a teraz je už všetko v pohode, spala 8 hodin v kuse a to som ju už potom zobudila a zistila že je žeravá, potom som chodila pravidelne kontrolovať a merať teplotu, ale už nestúpla....
@denis19
@l.u.c.i.e no mne hovoril dr. že čipok až keď bude teplota nad 38,5 lebo to je normálne rakcia na očkovanie a keby som dala preventívne, tak by som mohla znížiť účinky očkovania, tak sa na to Luci opýtaj...
my dávame deťom vigantol a okrem toho nič iné.
je mne zavádzali baby 12.10. 🙂 to je sranda 😀 😀 máš o dva dni staršieho Matesa a aj tak su moje baby o dva tyždne staršie 😀
Co se týče tech čípku, tak paralen100je o d 7kg,proto se našim detem dává 1/2 a ten vyburcol jsou homeopatika a mne je doporučila dr i pred očkováním, že nevystoupne teplonemyslím, si, že by i paralen znížil účinky očkování,ale je to vec názoru. @l.u.c.i.e jinak paralen je i na predpis,když si reknes dr,ale vyburcol je na úhradu plnou, aspoň tu u nás.
@gabulik77 jsem ráda, že jsi se nám ozvala, co dáváte na ekzém?
jéje já všude vidím maminku 😀 😀
no vidíš, neco najdu a také sem hodím nejakou podobizničku..momentíček 😀
idem vyvenčiť hafča, mm zobral deti von...
Kam chodíte všichni na ty vlasy!!!! Já byla holohlavá do dvou let a stále jsem mela neco na hlave, nebot se máma lehce za mne stydela 😀 😀

@denis19 A jak dlouho jsi špinila?