icon

Maminy po IVF. Pridajte sa!

lucia.kl
2. sep 2010

čaute, tak je načase, aby sme sa s neplodnosti presunuli sem 🙂

dashi
30. sep 2010

@denis19 A jak dlouho jsi špinila?

denis19
30. sep 2010

@dashi cca 3 dny a to se mi do tretího mesíce tehuhu stále opakovalo v období menstruace....takže nadeje fakt je,ale kdyby Te dle mne videl dr, tak bymohl neco nasadit, nejaké léky...bereš utrogestan???

l.u.c.i.e
30. sep 2010

Dobré ránko 🙂

@lucia.kl, Balík očekávám... Uvidíme, zda jses trefila se zelenou barvu. Povlečení máme do pistáciova 🙂 A když ne, nevadí, aspoň bude kontrast a hlavní je, že tam bude napsaný MATÝSEK 🙂

Takže po očkování se má chladit? Vidíš, to jsem nevěděla... To by mi asi měla říct doktorka, že? Dala vám taky něco na teplotu?
Taky by mě zajímalo, jestli dáváte dětem vitamín K. My jsme ho dostali jen v porodnici.

@kukucka78, vítám tě taky mezi náma. Přesně před rokem jsem stimulovala. 7. 10. byl odběr a 10. 10. mi 2 embryjka zavedli a máme Matýska... Držím palečky, aby se IVF podařilo hned napoprvé.

dashi
30. sep 2010

@denis19 No počkám do zítra 😒 zavádím criosine nebo tak něco, je to vaginální gel v takovým plastovým dávkovači.

denis19
30. sep 2010

@l.u.c.i.e K nedostáváme a jsem z toho prekvapená, tak byl jen v porodnici,už jsem se xkrát na to chtela opta dr,ale vždy zapomela.....! Dobré je dát pred oáním čípek proti teplote 1/2 paralenu 100 detského nebo jeden ý vyburcol to jsou homeopatika a pokud místo po vpichu začervená, tak ty studené obklady.

l.u.c.i.e
30. sep 2010

@denis19, proč se ptám, jelikož má kamarádka, co má o 14 dní starší holčičku, tak už káčko dostala 3x a my jen 1x. Snad se na to nazepomenu zeptat... A ty léky vám napsala doktorka? Nebo jen řekla názvy. Kamarádce jen právě napsala názvy a musela si to za plnou cenu koupit v lékárně...

gabulik77
30. sep 2010

ahojky všechny zdravím, nějak nestíhám dočítat stránky
@l.u.c.i.e máme úplně to samé s Péťou, pořád se ve spánku mele, někdy má i šílený pláč asi se mu něco zdá a rukama si taky pěkně šmrdlá po tváři, je pěkně podrápaný:( a ještě ten ekzém, takže ho to asi i svědí:(

jinak u nás nic nového, každou chvilku nějaká návštěva a Péťa nám přes den skoro už nespí, jen chvíli venku v kočáře:( takže vůbec nestíhám psát:(

lucia.kl
autor
30. sep 2010

@dashi ahoj. ja som tiež špinila asi od 8 dňa od ET, a dokonca som aj trošku krvacala v 4tt a baby su na svete, takže hlavne klud a držim palce...

l.u.c.i.e
30. sep 2010

@gabulik77, dneska nám pomohlo to, že jsem ho na noc zavinula do deky. Sice při zavinutí byl řev, ale hned jsem mu strčila prso a u něj i usnul 😀 Takže jsem ho jen přenesla do postýlky a spal mi v kuse 5,5 hodiny. Pak kojo a zase spánek do rána... Ale zlobí nás ta rýma, takže je i více plačivý, jak má ucpaný nosánek. Teď odsávám i 5x denně vždy ped kojením a prokápáváme...

lucia.kl
autor
30. sep 2010

dobré ránko. @l.u.c.i.e áno má sa očkovanie chladiť mokrým obkladom, to ti ale povie dr. po očkovaní no a na teplotu mám doma preistotu paralenove čípky stále, tak som ich už aj využila ale mala som takú dilemu, lebo na obale je od 7kg a Nica ma len 6kg....

@denis19 no očkovanie docela v pohode, len v noci nabehla horučka 39, tak sme davali čipok a teraz je už všetko v pohode, spala 8 hodin v kuse a to som ju už potom zobudila a zistila že je žeravá, potom som chodila pravidelne kontrolovať a merať teplotu, ale už nestúpla....

lucia.kl
autor
30. sep 2010

@denis19
@l.u.c.i.e no mne hovoril dr. že čipok až keď bude teplota nad 38,5 lebo to je normálne rakcia na očkovanie a keby som dala preventívne, tak by som mohla znížiť účinky očkovania, tak sa na to Luci opýtaj...
my dávame deťom vigantol a okrem toho nič iné.
je mne zavádzali baby 12.10. 🙂 to je sranda 😀 😀 máš o dva dni staršieho Matesa a aj tak su moje baby o dva tyždne staršie 😀

l.u.c.i.e
30. sep 2010

@lucia.kl, díky za info. Hlavně, že jste to zvládli a malá je už v pohodě. Doufám, že ta teplota je jen jednorázová...

lucia.kl
autor
30. sep 2010

@l.u.c.i.e hej, vraj je to rakcia na očkovanie, a paralen ju stiahol do 15 min....

l.u.c.i.e
30. sep 2010

@lucia.kl, určitě nám pak vše vysvětlí doktorka. S káčkem jste mě uklidnily. Ještě, že se mám koho zeptat 🙂
My jsme ale neměli PK 🙂 Holky holt chtěly na svět dříve 🙂

lucia.kl
autor
30. sep 2010

@l.u.c.i.e ja som mala odber ešte 30.6.2009 potom PK a neuspešne ET a baby mam po KET takže vlastne už mali 7 dni ked mi ich vkladali 😀

denis19
30. sep 2010

Co se týče tech čípku, tak paralen100je o d 7kg,proto se našim detem dává 1/2 a ten vyburcol jsou homeopatika a mne je doporučila dr i pred očkováním, že nevystoupne teplonemyslím, si, že by i paralen znížil účinky očkování,ale je to vec názoru. @l.u.c.i.e jinak paralen je i na predpis,když si reknes dr,ale vyburcol je na úhradu plnou, aspoň tu u nás.
@gabulik77 jsem ráda, že jsi se nám ozvala, co dáváte na ekzém?

l.u.c.i.e
30. sep 2010

@lucia.kl, vidíš to, i to je znát... Je to dobře, že jste starší, aspoň se tě můžu ptát na zkušenosti 😀

l.u.c.i.e
30. sep 2010

@denis19, počkejte si týden a já vám řeknu, co mudr řekla nám 😉 Jsem zvědavá kolik budeme vážit 🙂

lucia.kl
autor
30. sep 2010

@denis19 ja som jej nakoniec ten čípok dala celý, tak ale myslím že neuškodí, ved má len o necelé kilo menej a v noci som nemala s kým konzultovať a predsa len mala 39 horúčku...

lucia.kl
autor
30. sep 2010

@l.u.c.i.e no určite viac ako my 😀 je to predsa chaloš 🙂

lucia.kl
autor
30. sep 2010

najaktuálnejšie fotky zo včera 😀 tato rozosmieval 😀

denis19
30. sep 2010

@lucia.kl myslím si, žejsi udelala dobre, stejne se nevstrebe celý, já našla i kousek vytečeného na plínce, takže pohoda si myslím a také jsem premýšlela nad celým. Ale ted pri dalším očkování , jí dám predem ten viburcol a bude klid.....

denis19
30. sep 2010

jéje já všude vidím maminku 😀 😀

lucia.kl
autor
30. sep 2010

@denis19 alexa je celá po mne a Nicol je tatinkova ale aj na mňa sa trošíčku začína podobať 🙂

denis19
30. sep 2010

no vidíš, neco najdu a také sem hodím nejakou podobizničku..momentíček 😀

lucia.kl
autor
30. sep 2010

toto som ja ked som bola v ich veku 😀

lucia.kl
autor
30. sep 2010

idem vyvenčiť hafča, mm zobral deti von...

denis19
30. sep 2010

Tak neco z posledních prázdnin u babičky 😀 jak už sedím, jak i rvu ,aby mne poslouchali a pohoda v jedítku u ovocného pyrééééé 😀

gabulik77
30. sep 2010

@l.u.c.i.e tak mě dneska Péťa spal od 21 hod. do 6 do rána🙂 super ale asi náhoda......normálně spí tak max. do 3

denis19
30. sep 2010

Kam chodíte všichni na ty vlasy!!!! Já byla holohlavá do dvou let a stále jsem mela neco na hlave, nebot se máma lehce za mne stydela 😀 😀