icon

Maminy po IVF. Pridajte sa!

lucia.kl
2. sep 2010

čaute, tak je načase, aby sme sa s neplodnosti presunuli sem 🙂

gabulik77
6. okt 2010

tak já to zkusím, on se právě po jídle večer hodně šmrdlá a drápe si oči, jako že by spal a nejde mu to, tak to vyzkoušíme. Zkusím ho dát do ložnice a uvidíme🙂 díky holky moc. Právě bych musela v patře v ložnici být tak hodinu s ním než usne a podávat mu dudlika, kterého pořád vyplivává, ale na druhou stranu ho zase hned potom chce. Tak možná dneska vyzkoušíme.

denis19
6. okt 2010

@gabulik77 tak s tím dudlíkem to je u nás podobné, už né v tak velé míre,ale presne vím očem mluvíš a zkus to tak jak ti ríkáme a uvidš co to udelá......a také muže být fakt, že muže trpet nespavostí, což není vyloučeno ani u detí....a proto sse kroutí a šmrdlá ručičkama oči.....uvidíč gabi co to dnes udelá a budeš moudrejší , no já musela také zkoušet až toto se nám osvedčilo a to ješte i tak, že musí jít spát hdinku pred plánovaným jídlem a jídlo jí dát potom ve spánku, že nechtela usínat s plným bríškem..sranda,co???? jen aby ji to nezustalo, to jezení kaše v devet večer 😀 😀 to by potom v dospelosti asi nezhodila 😀 😀

lucia.kl
autor
6. okt 2010

@denis19 mám dilemu, čo namalovať na to čelo mantinelu, či dievčatko s kočíkom alebo slniečko, obláčik a kvetinky??? ak sa neozveš, tak tam niečo namalujem a dufam, že to nebude to druhe, čo by si chcela 😖

gabulik77
6. okt 2010

přidávám dnešní foto🙂

lucia.kl
autor
6. okt 2010

@gabulik77 aký smejo 🙂

gabulik77
6. okt 2010

@lucia.kl jo jo už se pěkně smeje🙂

denis19
6. okt 2010

@gabulik77 parádička.....super klučina,vubec nepusobí, že by mel nejaké kroutící problémy 😀
@lucia.kl holčičku s kočárkem,ale je mi to jedno.....vše bude hezké 🙂

lucia.kl
autor
6. okt 2010

@denis19 tak nakoniec som nakreslila toto 🙂

denis19
6. okt 2010

@lucia.kl nádhera 😀 já nevím ..že ty v tom nepodnikáš!!!!! 😕 😕

lucia.kl
autor
6. okt 2010

@denis19 tak to sa teším, že sa páči. no ja som začala s týmto až tu na koníkovi 🙂 ale živnosť na to mám, no šila som a prerábala svadobné šaty

gabulik77
6. okt 2010

@lucia.kl ten šnek je nádherný, fakt krásně maluješ🙂

dudri
6. okt 2010

Milé dievčatá
dakujeme za povzbudenie a zelam vam vsetko naj, aby to tento krat vyslo tak ako ma a aby ste sa mohli o niekolko mesiacov tesit zo zdraveho miminka 🙂

lucia.kl
autor
7. okt 2010

@dudri ja už nie, mne tieto dve potvorky bohate stačia 😀 😀

lucia.kl
autor
7. okt 2010

tak ja som dneska spravila experiment, že nebudem budiť druhu, ked budem krmiť, a rano zvonil budik mm do prace a alexa stale spala od večera 🙂 škoda, že nicolka je taky hladoš 😠 ale zas jedna prestavka 10min. v noci neni až tak zle, len tak dalej a čochvíla budme spať celú noc 🙂

lucia.kl
autor
7. okt 2010

zopár aktuálnych fotiek, ostatné mi nechcelo pridať, skusim neskôr...

denis19
7. okt 2010

@lucia.kl jéjda holky jsou super, každá jiná!!!!!Paráda.Naše si už mrnká v posteli s úsmeven na rtu.
Udelala jsi dobre ten pokus ji nebudit, mne to trvalo dlouho se k tomu odhodlat,ale také jsem to ozkoušela a spíme celou noc 🙂
@gabulik77 tak jak????
@l.u.c.i.e kde jsi????

l.u.c.i.e
7. okt 2010

Dobré ránko,

@gabulik77, tak jaká byla dnešní noc? U nás dobrý. Neměli jsme ucpaný nos, tak jsem se vyspala 😉
Péťa je krásný hošík... Taky takový vlasatý a ten rošťácký úsměv. Moc hezky pasete... Je ti dost podobný.

@lucia.kl, ty jses minula povolání. Hezký šnek... Kde na ty nápady chodíš... To maluješ po paměti nebo máš vždy nějakou předlohu... Obdivuju tě, jak krásně šiješ, i jak krásně maluješ. Na obojí jsem úplně levá...
Holky jsou úžasné. Asi si dost spolu vyhrajou, co?

@denis19, jsem tu 🙂 Malej už zase spinká. Dnes se mi neprobudil v 6hod, ale o půl hoďky déle 🙂

denis19
7. okt 2010

@l.u.c.i.e no tak to by se dalo ríct, že jsi vyspinkaná do ružova,co, ta moje slečinka si žvatlá v manželské posteli a vubec mne k tomu nepotrebuje.....je asi samostatná po mamince 😀
u nás se to rýsuje na super hezký den, tak vyrazíme asi dopoledne po sídlišti a odpoledne do mesta....mám i stretko se spolužačkou, tak si to budeme užívat.
Co plánujete vy devčata?

l.u.c.i.e
7. okt 2010

@denis19, dneska jsem se do růžova vyspinkala 🙂 Kojení v noci jen 2x 🙂
U nás je zase mlhavo a sychravo... Ach jo. Nemám ráda zimu... Nebaví mě pak chodit na procházky, když je takto... Ale stejně se vždy dokopu a aspoň na ty 2hodinky vyrazíme...
Mě přijde odpoledne kamarádka a pak jí půjdeme doprovodit domů... Jinak klasika, uvařit, trochu pokllidit, měla bych i vyžehlit, ale nějak se mi do toho nechce. Budu asi dělat Matýskovo album. Včera jsem si byla pro fotky...

lucia.kl
autor
7. okt 2010

dobré ráno dievčatá, u nás nádherný deň, modrá obloha, slniečko svieti, už sa teším von, ale asi bude zima, len zas mi nejde teplomer 😠 😠 tak budem musieť reštartovať aby som vedela čo si mám obliecť.

@l.u.c.i.e malujem podla predlohy, vždy si vygooglim nejaký obrázok, málokedy malujem z hlavy, skoro nikdy...
na a baby sa začali navzájom registrovať len asi dva dni dozadu, včera boli úžasné, dala som ich na bruško a otočili sa tváričkami k sebe, začali sa na seba rehotať a švitoriť si, bolo to krásne 🙂

no a včera sa mi podarilo aj navariť, tak mám obed aj dnes 🙂 nemusím byť o hlade 🙂
@denis19 to ja som ju bola aspoň kontrolovať či žije 😀 😀 teraz mi blabocú v posteli a ja im predlžujem prestávky medzi jedlom, ale už začínaju mrnčať, tak pôjdem nakrmiť...

denis19
7. okt 2010

@lucia.kl tak to já také aspoň jendnou,pokud se vzbudím 🙂 , zkontroluji malou jestli dýchá 😲 a musí to být paráda, jak se tak holky najednou objevily..je to super,ale že jsou dve, aspoň jim bude veselo a nikdy nebudou samé.....to ta naše ☹ musím jí hledat aspoň kamarádky 😀

@l.u.c.i.e také nemusím sychravo,ale jak píše Lucia, u nás je krásne,ikdyž zima 5stupňu,ale to nevadí,hlavne, že nesneží 😕 Príští pátek máme stretko z výšky tu u nás, tak jsem zvedavá o kolik se naše GIS skupina rozrostla, vím nejméne o trech detičkách!!!!

lucia.kl
autor
7. okt 2010

@denis19 tak musíš jej zaobstarať súrodenca, za trištvrte roka môžeš začať 🙂 😀 😀

lucia.kl
autor
7. okt 2010

tak to my mame zo zakladky deti piati - o dalších neviem a zo strednej šiesti deti nemajú, to sme boli plodná trieda 🙂

l.u.c.i.e
7. okt 2010

@lucia.kl, to je dobře, že se holky na sebe dívají, pozorují se a mluví na sebe... Mě taky vždycky dostane, když dám před Matese zrcadlo a on se zkoumá, směje se na sebe či žvaní 😀 😀 😀

@denis19, kamarádky nebo kamarády si Karolínka najde sama ani nebudeš vědět jak... Počkej až s ní začneš chodit na dětské hřiště a pak bude ve školce... 🙂

denis19
7. okt 2010

@lucia.kl co jsi snídala, vtipnou kaši?

@l.u.c.i.e to je pravda, preci ji do toho nebudu kecet..jdu krmit

lucia.kl
autor
7. okt 2010

@denis19 ešte som neraňajkovala 😀 😀 😀 ☹

denis19
7. okt 2010

@lucia.kl tak to bude tím,šup do špajzičky 🙂

lucia.kl
autor
7. okt 2010

tak a je po slniečku a modrej oblohe ☹ ☹ ale aspoň je 12stupňov, no čo už, baby mi práve zaspali, tak pôjdem von neskôr....

gabulik77
7. okt 2010

ahoj holky zdravím, tak jsem večer po koupání Péťu odnesla do postýlky do ložnice a asi třičtvtě hodiny jsem tam s ním byla a usnul, pak se už v jednu vzbudil a kroutil se, ale zase hned usnul a takhle opakovaně do kolečka, tak jsme ho asi kolem druhé dala na bříško a spinkal, kolem čtvrté páté se zase budil a kroutil:( tak nevím, já prostě nepoznám, když se kroutí jestli to je že má bolení nebo má hlad, ale za chvilku zase usne a pak se zase vzbudí, tak kdyby měl hlad tak už neusne a bude vyloženě brečet ne??? poraďte.......

denis19
7. okt 2010

@lucia.kl no unás je slunečno a modro,ale jen 7 stupnu, tak to mužeme nejak doladit 😀 😀 Byli jsme venku ,utratila jsem v potravinách 20€ a nevím ani zač a jsem spokojená 😀

@gabulik77 no naše nekdy radeji usne ,než by se dožadovala jídla,ale to až tak od tretíhoo mesíce delá 😀 Gabi, on podle mne nahání prdíky......Karolínka se také dosti kroutí,ale jen na zádech a ted také ,neboť tlačí 😲 😲 ale spali jste v ložnici? I to by byl úspech ne? Pomaly chlapi rastú. jak se ríká....