Maminy po IVF. Pridajte sa!
čaute, tak je načase, aby sme sa s neplodnosti presunuli sem 🙂
@gabulik77 tak s tím dudlíkem to je u nás podobné, už né v tak velé míre,ale presne vím očem mluvíš a zkus to tak jak ti ríkáme a uvidš co to udelá......a také muže být fakt, že muže trpet nespavostí, což není vyloučeno ani u detí....a proto sse kroutí a šmrdlá ručičkama oči.....uvidíč gabi co to dnes udelá a budeš moudrejší , no já musela také zkoušet až toto se nám osvedčilo a to ješte i tak, že musí jít spát hdinku pred plánovaným jídlem a jídlo jí dát potom ve spánku, že nechtela usínat s plným bríškem..sranda,co???? jen aby ji to nezustalo, to jezení kaše v devet večer 😀 😀 to by potom v dospelosti asi nezhodila 😀 😀
Milé dievčatá
dakujeme za povzbudenie a zelam vam vsetko naj, aby to tento krat vyslo tak ako ma a aby ste sa mohli o niekolko mesiacov tesit zo zdraveho miminka 🙂
tak ja som dneska spravila experiment, že nebudem budiť druhu, ked budem krmiť, a rano zvonil budik mm do prace a alexa stale spala od večera 🙂 škoda, že nicolka je taky hladoš 😠 ale zas jedna prestavka 10min. v noci neni až tak zle, len tak dalej a čochvíla budme spať celú noc 🙂
Dobré ránko,
@gabulik77, tak jaká byla dnešní noc? U nás dobrý. Neměli jsme ucpaný nos, tak jsem se vyspala 😉
Péťa je krásný hošík... Taky takový vlasatý a ten rošťácký úsměv. Moc hezky pasete... Je ti dost podobný.
@lucia.kl, ty jses minula povolání. Hezký šnek... Kde na ty nápady chodíš... To maluješ po paměti nebo máš vždy nějakou předlohu... Obdivuju tě, jak krásně šiješ, i jak krásně maluješ. Na obojí jsem úplně levá...
Holky jsou úžasné. Asi si dost spolu vyhrajou, co?
@denis19, jsem tu 🙂 Malej už zase spinká. Dnes se mi neprobudil v 6hod, ale o půl hoďky déle 🙂
@l.u.c.i.e no tak to by se dalo ríct, že jsi vyspinkaná do ružova,co, ta moje slečinka si žvatlá v manželské posteli a vubec mne k tomu nepotrebuje.....je asi samostatná po mamince 😀
u nás se to rýsuje na super hezký den, tak vyrazíme asi dopoledne po sídlišti a odpoledne do mesta....mám i stretko se spolužačkou, tak si to budeme užívat.
Co plánujete vy devčata?
@denis19, dneska jsem se do růžova vyspinkala 🙂 Kojení v noci jen 2x 🙂
U nás je zase mlhavo a sychravo... Ach jo. Nemám ráda zimu... Nebaví mě pak chodit na procházky, když je takto... Ale stejně se vždy dokopu a aspoň na ty 2hodinky vyrazíme...
Mě přijde odpoledne kamarádka a pak jí půjdeme doprovodit domů... Jinak klasika, uvařit, trochu pokllidit, měla bych i vyžehlit, ale nějak se mi do toho nechce. Budu asi dělat Matýskovo album. Včera jsem si byla pro fotky...
dobré ráno dievčatá, u nás nádherný deň, modrá obloha, slniečko svieti, už sa teším von, ale asi bude zima, len zas mi nejde teplomer 😠 😠 tak budem musieť reštartovať aby som vedela čo si mám obliecť.
@l.u.c.i.e malujem podla predlohy, vždy si vygooglim nejaký obrázok, málokedy malujem z hlavy, skoro nikdy...
na a baby sa začali navzájom registrovať len asi dva dni dozadu, včera boli úžasné, dala som ich na bruško a otočili sa tváričkami k sebe, začali sa na seba rehotať a švitoriť si, bolo to krásne 🙂
no a včera sa mi podarilo aj navariť, tak mám obed aj dnes 🙂 nemusím byť o hlade 🙂
@denis19 to ja som ju bola aspoň kontrolovať či žije 😀 😀 teraz mi blabocú v posteli a ja im predlžujem prestávky medzi jedlom, ale už začínaju mrnčať, tak pôjdem nakrmiť...
@lucia.kl tak to já také aspoň jendnou,pokud se vzbudím 🙂 , zkontroluji malou jestli dýchá 😲 a musí to být paráda, jak se tak holky najednou objevily..je to super,ale že jsou dve, aspoň jim bude veselo a nikdy nebudou samé.....to ta naše ☹ musím jí hledat aspoň kamarádky 😀
@l.u.c.i.e také nemusím sychravo,ale jak píše Lucia, u nás je krásne,ikdyž zima 5stupňu,ale to nevadí,hlavne, že nesneží 😕 Príští pátek máme stretko z výšky tu u nás, tak jsem zvedavá o kolik se naše GIS skupina rozrostla, vím nejméne o trech detičkách!!!!
tak to my mame zo zakladky deti piati - o dalších neviem a zo strednej šiesti deti nemajú, to sme boli plodná trieda 🙂
@lucia.kl, to je dobře, že se holky na sebe dívají, pozorují se a mluví na sebe... Mě taky vždycky dostane, když dám před Matese zrcadlo a on se zkoumá, směje se na sebe či žvaní 😀 😀 😀
@denis19, kamarádky nebo kamarády si Karolínka najde sama ani nebudeš vědět jak... Počkej až s ní začneš chodit na dětské hřiště a pak bude ve školce... 🙂
tak a je po slniečku a modrej oblohe ☹ ☹ ale aspoň je 12stupňov, no čo už, baby mi práve zaspali, tak pôjdem von neskôr....
ahoj holky zdravím, tak jsem večer po koupání Péťu odnesla do postýlky do ložnice a asi třičtvtě hodiny jsem tam s ním byla a usnul, pak se už v jednu vzbudil a kroutil se, ale zase hned usnul a takhle opakovaně do kolečka, tak jsme ho asi kolem druhé dala na bříško a spinkal, kolem čtvrté páté se zase budil a kroutil:( tak nevím, já prostě nepoznám, když se kroutí jestli to je že má bolení nebo má hlad, ale za chvilku zase usne a pak se zase vzbudí, tak kdyby měl hlad tak už neusne a bude vyloženě brečet ne??? poraďte.......
@lucia.kl no unás je slunečno a modro,ale jen 7 stupnu, tak to mužeme nejak doladit 😀 😀 Byli jsme venku ,utratila jsem v potravinách 20€ a nevím ani zač a jsem spokojená 😀
@gabulik77 no naše nekdy radeji usne ,než by se dožadovala jídla,ale to až tak od tretíhoo mesíce delá 😀 Gabi, on podle mne nahání prdíky......Karolínka se také dosti kroutí,ale jen na zádech a ted také ,neboť tlačí 😲 😲 ale spali jste v ložnici? I to by byl úspech ne? Pomaly chlapi rastú. jak se ríká....

tak já to zkusím, on se právě po jídle večer hodně šmrdlá a drápe si oči, jako že by spal a nejde mu to, tak to vyzkoušíme. Zkusím ho dát do ložnice a uvidíme🙂 díky holky moc. Právě bych musela v patře v ložnici být tak hodinu s ním než usne a podávat mu dudlika, kterého pořád vyplivává, ale na druhou stranu ho zase hned potom chce. Tak možná dneska vyzkoušíme.