icon

Maminy po IVF. Pridajte sa!

lucia.kl
2. sep 2010

čaute, tak je načase, aby sme sa s neplodnosti presunuli sem 🙂

l.u.c.i.e
12. okt 2010

Malej už spinká. Dala jsem mu zase cucnout z prsu. Toto je jen přechodné období. Měli jsme to v 6 týdnech a trvá to tak 5 dní... Kdyžtak mám zamraženo moje mléko... 🙂

Jdu si vás dočíst.

lucia.kl
autor
12. okt 2010

tak ja som ani tu sprchu nestihla, nicol sa zobudila 😠 a tuším sa práve aj pototo... 😖 idem prebalovať...

l.u.c.i.e
12. okt 2010

@gabulik77, super, tak už máte taky režim. To je dobře. Aspoň už budeš předběžně vědět, co a jak 🙂

@lucia.kl, včera jak jsme byli u kamarádky, tak jsem si taky přinesla pár oblečků na malého. Většinou jsou to kalhoty od 6měsíce do 1 roka. Nějaké kabátky, bodýčka atd...
Pěkné oblečky jsi děvčatům pořídila... To budou fešandy 🙂

@kacka81, vy už máte nakoupené vánoční dárky? My jsme ještě ani nezačali 🙂 Asi bych s tím měla něco dělat, co? 🙂
Pouštění dráčků jsem měla vždycky ráda...

@denis19, my taky ještě nepoužíváme fusak. Jen ho teple obleču a přikryju dekou. Jen má neustále ledové ručičky, jelikož je pod dekou nechce mít.

Co máte dnes v plánu?
Mě přijde za hoďku mamka, je pozvána na oběd a kolem 14 hod přijde kamarádka s 8 měsíční holčičkou a půjdeme ven. Už se těším. To ten den zase pěkně uteče.
Kdyby tak hezky bylo až do prosince, pak by o Vánocích mohl napadnout sníh a hned jaro... Nemám ráda tu vleklou zimu.

denis19
12. okt 2010

@l.u.c.i.e no já se chystáme ted ven s kamarádkou po sídlišti a odpoledne jdu do mesta s další kámoškou, ješte nevidela malou a tak se nám to také hezkyutrousí ten den, navarení už mám nachystáno, uklizeno , tak pohodička....
@lucia.kl tak to hezky začalo to ráno s posra..nahoru 😀 😀

l.u.c.i.e
12. okt 2010

@denis19, tak to máš taky den flákačka 🙂 Taky jsem si včera všechno přes dopoledne udělala a dnes nemám do čeho píchnout 🙂 Jak tu není muž, tak nikdo nedělá bordel 🙂

denis19
12. okt 2010

@l.u.c.i.e tomu rozumím, ten náš vypadne ráno v pet do práce a vrací se kolem sedmé večer vetšinou a také tu potom je čisto 😀 ale na stranu druhou ten muj je strašný pedant a vše si po sobe uklízí
😀

l.u.c.i.e
12. okt 2010

@denis19, tak to ti závidím. Ten můj to uklidí jenom když mu to řeknu.

denis19
12. okt 2010

Tak a vše nasvedčuje tomu, že naše karolínka má nový obleček na zimu, že @lucia.kl 😀
jinak se nám venku udelalo krásne,ale ted je čas obedu, tak jdeme na brokolici 😀

gabulik77
12. okt 2010

ahojky holky zdravím,
@lucia.kl krásné oblečky
tak já asi Péťu oblékám až moc, když jdeme po obědě ven, což už není až tak velká zima, cca 11-14 stupňů, tak má bodyčko, tepláky a mikču a je v takovém slabém podzimním fusaku a přes to dávám ještě slabou deku.......tak nevím, nevím jestli to nepřeháním.
jinak Péťa si celé dopoledne sám hraje🙂 hodil si svůj 20 minutový spánek a je docela hodný🙂 Kolem jedné bude jíst a pak zase ven na procházku, už ale nevím kam mám pořád chodit🙂

denis19
12. okt 2010

@gabulik77 vidíš, že se to upravuje, vše chce jen svuj čas a Gabi, oblékáš ho dle mne fakt moooc. Naše si ted dala také chrupec, celé dopoledne nespala,ale śpala v noci v tahu 12hodin!!! Dnes dostala na svačinu jablkovo banánovou presnídávku a celkem ji šla,ale mám pocit, že zelenina ji chutná více!
Mám takový pocit, že Péťa bude za chvilku úplne pohodové miminko,ale my meli první trí mesíce necelé také perné,ale ted je to pohódička a Karolínka má ve čtvrtek už 5 mesícu, strasne to letí!!!!

gabulik77
12. okt 2010

@denis19 to tedy letí Denis, když to takhle píšeš🙂 ale u mě konkrétně mi to přijde, že to vůbec neutíká, ale asi ano, už to bude skoro rok, co jsem sem dala první příspěvek, pamatuju si jak jsme si tu přáli krásné vánoce a ono to tu za chvilku bude zas, to je fakt síla🙂
JInak Denis ten fusak je fakt slabounký, myslím že je jako klasická rychlozavinovačka, takže nic silného a tu deku co přes něj ještě dávám, je jen ta slabá flísová z Ikey. Když mu šáhnu pod ten fusak venku, tak tam zas tak velké teplo nemá, tak nevím....

gabulik77
12. okt 2010

tak my jsme doma z procházky, venku je nádherně, tak ještě využíváme hezkého počasí. KOukám, že tu nikdo není, taky jste všechny venku co? 😀 😀 😀

denis19
12. okt 2010

@gabulik77 jojo venku a ted se nám vrátil z práce i tatínek,tak jdeme večeret 😲

l.u.c.i.e
12. okt 2010

My už jsme taky z procházky venkuý. Dneska jsme byli několikrát 🙂 Teď se půjdeme koupat 🙂

@gabulik77, mám radost, že už se vám režim pěkně upravuju.

@denis19, spánek v kuse 12 hod. Máš doma pohodářku 🙂 Malej stále cucá po 2 hodinách. Jsem zvědavá na dnešní noc. To není možné, že už jí bude 5 měsíců...

denis19
12. okt 2010

@l.u.c.i.e no pet mesícu, letíto..jo je to pohodárka v noci,ale tím pádem už toho moc nenaspí behem dne, dnes dopoledne cca 2x25minut a opoledne hodinku a v podvečer 25minut a ted jdeme koupat a zase do postýlky, strašne ty dny letí!!!!!

ale ani se nenadeji a uvidímm @lucia.kl v našem hlavním meste, dnes jsem ji už slyšela a presne tak jsem si predstavovala její hlas i jednání 🙂

lucia.kl
autor
12. okt 2010

@denis19 tak ja som nevedela ako si mám tvoj hlas predstavovať, lebo píšeš česky a hovoríš slovensky 😀 tak som bola zvedavá, ale už sa velmi teším 🙂
ja idem kúpať, tak potom večer sa tu možno zastavím, ale ešte furt ma čakjú tie jablká zo včera 😖

denis19
12. okt 2010

@lucia.kl no a mne žehlení a červené vínko 😲 no já mluvím slovensky dobre podle mne,ale nemám odvahu tak i psát!

kacka81
12. okt 2010

Ahojky holky jsem tu jen na skok a posílám vám dva odkazy které mi poslala kamarádka. Je to na úpravu fotek, jsou moc hezký. A myslím že je využijete. Tak vám přeji hezkou zábavu papa

http://www.caption.it/

http://www.loonapix.com/cz/w.caption.it/

denis19
13. okt 2010

Dobré ránko maminky.....jak jste se vyspinkaly???

l.u.c.i.e
13. okt 2010

Dobré ránko,

@denis19, vyspinkali jsme se jako každý den. Přerušovaně 🙂 Ale už jsem zvyklá 🙂

@kacka81, ty odkazy znám. Používám občas ten druhý.

Posílám na ukázku jednu upravenou fotku. Není to z toho odkazu. Udělala mi to jedna holčina. V albu mám pak zbytek.

Copak máte dnes v plánu? My půjdeme zase ven. Včera byl malej nějak utahaný. Hned po koupání usnul....

gabulik77
13. okt 2010

@l.u.c.i.e ahojky, tedy to je nádherná fotka🙂
My dneska vstávali v půl desátý. Já vás obdivuji, že tu jste tak brzo. Péťa jedl před šestou a pak vždycky ještě usne v postýlce, tak toho využívám a spím taky. Dneska v noci to šlo. Péťa měl bolení jen trochu, byla jsem vzhůru asi jen 3 nebo 4 a pak jedl zase před šestou🙂 Takže vlastně celou noc nejí, až ráno. Doufám, že se ty prdíky začínají už zlepšovat🙂

denis19
13. okt 2010

@l.u.c.i.e
@gabulik77 ahoj holky 🙂
super foto asi se tkaé do nečeho podobného pustím, programy doma jsou ,ale mne to nejak extra nebaví 😀
nás prijel nečekane ráno navštívit muj bratr, už v osm byl tu a to sem má 100km,ale bylo nám veselo, Karolínka uvítal zmenu.
Dnes jsem malé navarila poprvé polévku a celkem ji chutnala.

gabulik77
13. okt 2010

ahojda holky, potřebuju zase radu, Péťa spí od cca 2 hodinky od půl druhé do 4 až půl pátý v kočáře, pak se nají a pak nespí a kolem šesté je na něm vidět že by spal a začne kňourat, tak ho dám do postýlky a on nemůže zabrat a pak už brečí a není k zastavení do 7 než ho jdu koupat a pak se nají a padne.......nevím, proč nemůže kolem té šesté na chvilku zabrat, ale fakt nic nepomáhá. Je to hodina a půl co jedl, tak by hlad mít neměl a když si ho vezmu k sobě, tak i přestane ale ne vždycky, úplně mu padají oči ale ne a ne zabrat:(

denis19
13. okt 2010

@gabulik77 Gabi, je to vše jak z čítanky, tak toto období máme také za sebou, ne a ne si dát šlofíka a potom rev,ale klid, i to prejde 😀 😀 naučila se kolem šesté si dát oraz a je klid a nebo také mužeš zkusit koupat drív a dát ho drív spát,ale osobne bych toto nedelala, pokdu už máte i noční režim a tím navazující ranní režim, který ti vyhovuje, jen vydržet, zní má rada 🙂 jinak to nejde....a ješte možná zkusit posunout odpolední spaní,ale to je asi také blbost, neboť to je vše spolu propojeno, že ano...jen vydržet 😀

lucia.kl
autor
13. okt 2010

ahojte.
baby ktoré máte ešte nechodiace deti, tak v hypernove majú "kožené" čižmičky v červenej a čiernej farbe za 1€ a taktiež také papučko capačky teplučké za 1€ v modrej a ružovej farbe...

lucia.kl
autor
13. okt 2010

tu máme všetky nechociace deti, že 😀 😀 😀 😀

lucia.kl
autor
13. okt 2010

@gabulik77 mám rovnaký názor ako Denis, u nás to bolo rovnako, a Nicol sa to občas ešte stane, že je tak unavená až zaspať nevie a vtedy je hrozne urevaná, naozaj len vydržať, to sa spraví...

denis19
13. okt 2010

@lucia.kl Lucka a máš to daleko do hypernovy??? 🙂 my ji tu nemáme?????

denis19
13. okt 2010

@lucia.kl a kde jste se holky toulaly celý den? a ozvala se ti na IP ta holka?

lucia.kl
autor
13. okt 2010

@denis19 no mám to daleko, ale budeme tam v pondelik, majú tam toho dosť 🙂 my sme boli do tretej vonku, bolo krásne a som sa zoznámila s jednou dvojičkovou maminou, tak sme kecali, a potom sme boli v taj hypernove na nakup, bola som kupovať bebu a drobčeka - kojenecku vodu, domov sme prišli o pol šiestej, to som dala tie jablka ešte variť a teraz mam rozpečené koláče, tak musím počkať až baby zaspia, aby som mohla ísť dorobiť.
tá baba sa zatial neozvala...