icon

Maminy po IVF. Pridajte sa!

lucia.kl
2. sep 2010

čaute, tak je načase, aby sme sa s neplodnosti presunuli sem 🙂

denis19
13. okt 2010

@lucia.kl neštvi mne, já jsem ráda, že jsem vyvesila prádlo z pračky, ne ješte péct koláč a varit jablka.......kde bereš tu energiia holky venku v pohodičce? I jste venku jedli? Nevadí s tou hypernovou..to je pohodička 😕

lucia.kl
autor
13. okt 2010

@denis19 veď ja už energiu nemám 😖 tie jablká robím už tri dni, dnes som už musela, lebo mi začali černať, oni už boli ošúpané a banány by mi zhnili keby som ich na ten koláč nepoužila, no a aj som zabudla dať najprv len koláč s krmom do chladničky a až potom naliať čokoládu, no a sa mi krém trochu zmiešal s tou čokoládou, no nevadí, jedlý bude 😀
hej jedli sme vonku, ale ja dávam zas len mlieko, sa mi zas alexa vyhádzala, tak máme pauzičku, no a ked budeme na príkrme, tak budeme jesť doma, alebo si prihrejem v škôlke a nakrmim v kočiku... to ešte neviem...

denis19
14. okt 2010

@lucia.kl já už zkoušela i príkrm ve meste a bylo to lepší jako mléko, mela jsem presnídávku a v termoobale, tak nebyla studená a ham ham a bylo po ní 🙂 Ale nerozumím tomu, ona nejradeji i príkr jí v leže.
@gabuli77
@l.u.c.i.e tak ako devčata?????Nejak jste si včera užívaly co?? 😀

gabulik77
14. okt 2010

ahojda holky, jsem zvědavá jaký bude dnes den. Péťa se v noci vůbec nebudil, až v půl páté a tak jsem mu dala mléko a pak střídavě spal a kroutil se do osmé hodiny. Dala jsem mu znovu mléko a do 8,45 si hrál a pak začal kňourat a brečet, tak jsem ho dala do postýlky a nevím:( pořád kňourá, tak nevím jestli je nedospalý, ale zabrat nějak nemůže.
Já tu včera měla sestřenku manži, která má stejně starého chlapečka jako já, leželi jsme spolu v porodnici, tak jsme courali venku a byli jsme na obídku, bylo to pěkné odpoledne. Ještě jsme to měli spestřené, vyndavali jsme malému z hlavy klíště:(

lucia.kl
autor
14. okt 2010

dobré ránko prajem.
my sme mali noc v poho, Nicol sa zobudila o štvrtej, zblajzla celú flašu potom si tak chúda odgrgla, že som mohla všetko aj ju prezliekať 😠 no a potom spala do štvrť na osem aj s Alexou - ta do vtedy spala od osmej večera, tá bude tuším riadny spachtoš 🙂
dnes mi má prísť nejaká holka na vecičky po babách, čaká v januári dvojky dievčatá, tak som rada, bude komu posúvať spolu. ja dnes idem s mamkou na prechádzku a ožehliť kamoške - platená robota 🙂
no a poobede ešte neviem, ale ak bude pekne, tak budem čo najdlhšie zase vonku...

denis19
14. okt 2010

@gabulik77 cože? kterému malému?????

gabulik77
14. okt 2010

@denis19 no malému od sestřenky:( síla, ona totiž má psa a mrcha ji skočila do korby od kočárku tak tam muselo vypadnout a pak se potvor zakousl do hlavičky malému:(

denis19
14. okt 2010

@gabulik77 no ty kokšo, tak to je síla, mela by jít k dr a ríct mu to je to nebezpečné 😲

lucia.kl
autor
14. okt 2010

tak to aby som si dávala aj ja pozor, tiež máme psa, ale má ten protiklieštový obojok...

denis19
14. okt 2010

@lucia.kl pes u našich ho má také, tak verím, že vše bude ok,ale já se ho tak bojím, že ho k malé ani nepustím 😀

denis19
14. okt 2010

@lucia.kl
@gabulik77
@l.u.c.i.e
máme naušnice!!!!!

lucia.kl
autor
14. okt 2010

@denis19 a nastrelované alebo prepichované nakoniec??? a ako to malá zvládla, plač či bola hrdinka???
tak to ja zas psa k babám pustím, ich oblizuje a tak podobne... 😀

denis19
14. okt 2010

@lucia.kl prepichnutie,klasika a byla hrdinka, jedno uplne ok a druhé si pobrečela,ale ted je už ok, a i si chytá ucho...hrdinka krásná, večer dám nové foto!!!!!!

lucia.kl
autor
14. okt 2010

@denis19 tak to som zvedavá 🙂 inak sa ozvala tá baba od teba na tu podložku, sa mi páčilo, že od jednej pani tu na koníkovi má kontakt 😀 tak to srandovne znie 😀

denis19
14. okt 2010

@lucia.kl já dala kontakt už dvou..je toto anthea????nevím ted presne jak se píše její nick 😕

lucia.kl
autor
14. okt 2010

@denis19 áno presne ona to je a aj si to dobre napísala, len tam má ešte nejaké číslo za 😀

denis19
14. okt 2010

@lucia.kl jo to je ta z dneška a ta ze včera se asi neozvala to je nejaký sokolík1 😲

lucia.kl
autor
14. okt 2010

tak moja Alexa skoro skončila hlavou dole na zemi, som došla z kuchyne v poslednej chvíli, už vysela do polovice z gauča 😠 a to bola obložená zo všetkých strán a spala ... 😖 😖

denis19
14. okt 2010

@lucia.kl no to jsou ted už ty okamžiky prekvapení!!!! A stále se ti ta jedna otáčí, nevím která je to tak akční?

lucia.kl
autor
14. okt 2010

@denis19 oni sú už akčné obe, alex sa ale už aj posúva...

lenisko1
14. okt 2010

ahojte ja sa chcem spýtat aky je rozdiel medzi umelym opodnením a tou reprodukciou či je to to iste???

lucia.kl
autor
14. okt 2010

@lenisko1 teraz neviem akú reprodukciu myslíš 😅 ako umelá reprodukcia???

lenisko1
14. okt 2010

ano viem že su dva spôsoby umeleho oplodnenia ale neviem ktore čo to vlastne znamena... viem že jedna je mimotelove oplodnenie a potom vlozenie do maternice a to druhe???

denis19
14. okt 2010

@lenisko1 asi inseminace? vložení spermií do tela ženy, delá se to ambulantne, v prípade, že má mnž slabé spermije a tak.....

denis19
14. okt 2010

@lucia.kl no to musíš dát bacha, naše se už také posouvá...a je to náročnejší ,proto je už na zemi druhý mesíc, nemá kam spadnout 🙂

lucia.kl
autor
14. okt 2010

@lenisko1 no už asi rozumiem, je IUI - čo je vlastne vstreknutie spermii do maternice ked ma žena ovulaciu a je možne že takto otehotnie, a potom je IVF čo je oplodnenie vajička mimo telo a potom nasledne vloženie do maternice pri tejto metode sa bud necha vajičko aby sa samo oplodnilo spermiami s ktorimi je spolu v skumavke, alebo je IVF ICSI čo je vpichnutie jednej spremie priamo do vajička a taketo oplodnenie. tak snad som odpovedala spravne, a takto si to myslela, ak nie, tak sa kludne ešte pýtaj...

lucia.kl
autor
14. okt 2010

@denis19 no akurát, že ja ich namám kam dať na zem, bud na posteli alebo na gauč, ja rozmýšlam, že dám zábrany na postel ale je to drahé, kedže potrebujem tri 😒 😒

denis19
14. okt 2010

@lucia.kl a co ohrádka???? já to jdu tak vyrešit když začne lozit a podobne......

kukucka78
14. okt 2010

ahojte kočky prosim viete poraduť aká anestézia sa dava v care? len do žili alebo maskou?ako to prebieha? dakujem

cikyta
14. okt 2010

@kukucka78 Do žily zhruba na 10 minut 😉