Maminy po IVF. Pridajte sa!
čaute, tak je načase, aby sme sa s neplodnosti presunuli sem 🙂
@denis19 veď ja už energiu nemám 😖 tie jablká robím už tri dni, dnes som už musela, lebo mi začali černať, oni už boli ošúpané a banány by mi zhnili keby som ich na ten koláč nepoužila, no a aj som zabudla dať najprv len koláč s krmom do chladničky a až potom naliať čokoládu, no a sa mi krém trochu zmiešal s tou čokoládou, no nevadí, jedlý bude 😀
hej jedli sme vonku, ale ja dávam zas len mlieko, sa mi zas alexa vyhádzala, tak máme pauzičku, no a ked budeme na príkrme, tak budeme jesť doma, alebo si prihrejem v škôlke a nakrmim v kočiku... to ešte neviem...
ahojda holky, jsem zvědavá jaký bude dnes den. Péťa se v noci vůbec nebudil, až v půl páté a tak jsem mu dala mléko a pak střídavě spal a kroutil se do osmé hodiny. Dala jsem mu znovu mléko a do 8,45 si hrál a pak začal kňourat a brečet, tak jsem ho dala do postýlky a nevím:( pořád kňourá, tak nevím jestli je nedospalý, ale zabrat nějak nemůže.
Já tu včera měla sestřenku manži, která má stejně starého chlapečka jako já, leželi jsme spolu v porodnici, tak jsme courali venku a byli jsme na obídku, bylo to pěkné odpoledne. Ještě jsme to měli spestřené, vyndavali jsme malému z hlavy klíště:(
dobré ránko prajem.
my sme mali noc v poho, Nicol sa zobudila o štvrtej, zblajzla celú flašu potom si tak chúda odgrgla, že som mohla všetko aj ju prezliekať 😠 no a potom spala do štvrť na osem aj s Alexou - ta do vtedy spala od osmej večera, tá bude tuším riadny spachtoš 🙂
dnes mi má prísť nejaká holka na vecičky po babách, čaká v januári dvojky dievčatá, tak som rada, bude komu posúvať spolu. ja dnes idem s mamkou na prechádzku a ožehliť kamoške - platená robota 🙂
no a poobede ešte neviem, ale ak bude pekne, tak budem čo najdlhšie zase vonku...
tak to aby som si dávala aj ja pozor, tiež máme psa, ale má ten protiklieštový obojok...
tak moja Alexa skoro skončila hlavou dole na zemi, som došla z kuchyne v poslednej chvíli, už vysela do polovice z gauča 😠 a to bola obložená zo všetkých strán a spala ... 😖 😖
ahojte ja sa chcem spýtat aky je rozdiel medzi umelym opodnením a tou reprodukciou či je to to iste???
ano viem že su dva spôsoby umeleho oplodnenia ale neviem ktore čo to vlastne znamena... viem že jedna je mimotelove oplodnenie a potom vlozenie do maternice a to druhe???
@lenisko1 no už asi rozumiem, je IUI - čo je vlastne vstreknutie spermii do maternice ked ma žena ovulaciu a je možne že takto otehotnie, a potom je IVF čo je oplodnenie vajička mimo telo a potom nasledne vloženie do maternice pri tejto metode sa bud necha vajičko aby sa samo oplodnilo spermiami s ktorimi je spolu v skumavke, alebo je IVF ICSI čo je vpichnutie jednej spremie priamo do vajička a taketo oplodnenie. tak snad som odpovedala spravne, a takto si to myslela, ak nie, tak sa kludne ešte pýtaj...
ahojte kočky prosim viete poraduť aká anestézia sa dava v care? len do žili alebo maskou?ako to prebieha? dakujem

@lucia.kl neštvi mne, já jsem ráda, že jsem vyvesila prádlo z pračky, ne ješte péct koláč a varit jablka.......kde bereš tu energiia holky venku v pohodičce? I jste venku jedli? Nevadí s tou hypernovou..to je pohodička 😕