icon

Maminy po IVF. Pridajte sa!

lucia.kl
2. sep 2010

čaute, tak je načase, aby sme sa s neplodnosti presunuli sem 🙂

gabulik77
5. nov 2010

@l.u.c.i.e u nás je to tak, že někdy ho hrazda baví a je tam třeba 45 minut, ale někdy je tam 10 minut a začne kňourat. Horší je, že manža si s ním zkoušel sedat a on teď nechce nic jiného:( pořád se chce zvedat, pak si ublinkne, protože si mačká bříško, ale když ho položíme tak kňourá, je to hrozný. Jinak Péťa mi teď podruhé spinká v postýlce, dopoledne si dal skoro hodku, to mě překvapil a teď spí znovu přes půl hodiny, ale asi se za chvilku vzbudí a po jídle což by mělo být kolem půl druhý půjdeme ven a tam dá tak hodinu hodinu a půl v kočáře a tím dnes skončí, pak až večer, ale v kolik to jsem zase zvědavá🙂

lucia.kl
autor
5. nov 2010

@gabulik77 no v troch mesiacoch sme mali cca 6kg..

denis19
5. nov 2010

Ahoj holky...co deláte v toto sluneční odpoledne?
My meli spoustu návštev a tak ted ulehla spánkem spravedlivým a já uklidily byteček a užívám si to na koníkovi....

kacka81
5. nov 2010

Ahojky holky, tak jsme si užívali slunečného počasí venku v lese bylo tam fajn teď jsme přišly. Měla jsem sebou i foťák takže posílám pár fotek

kacka81
5. nov 2010

Brala jsem foťák abych vám nafotila ten dort jak jsem slíbila, takže také posílám. Do vagónků příjdou zítra ještě bombónky a svíčky fotky dám pak do alba. Je to focené u našich ve sklepě tak se omlouvám za pozadí 😉 Večer budu mít už konečně čas tak se tu seknu a pročtu si dnešek tak zatím

denis19
5. nov 2010

@kacka81 nemám slov, manžel ríká ,že co hýkám,že to jsou hračky, tak jsem ho vyvedla z omyli!!! Je to super!!!!!Holky budu z vás mít depresy.........já nejsem tak manuálne zručná 😕

gabulik77
5. nov 2010

@denis19 buď naprosto v klidu, já mám taky obě ruce levé 😀 😀 😀 😀 takže nejsi sama

denis19
5. nov 2010

😀 @gabulik77 se mi ulevilo, neboť tu každá neco dokonale ovládá..lucka šije, kačka delá úplne vše, lucie má určite udelané pro matýska dokonalé fotoalbum a já nic, jsem ráda, že se dožiji dalšího dne bez varení 😀 😀 😀

kacka81
5. nov 2010

@gabulik77 už to začínáš mít náročný. Mi jsme taky párkrát malou posadili a pak už to bylo jen o tom tak jsme pořídili lehátko a bylo fajn měla přehled. A jinak z hrazdou to bylo to samé někdy si tam vyhrála a někdy tam vydržela jen chvilku.

@denis19 děkuji. Jinak vaření mě taky neba,(spíš tedy vymyslet co vařit) to je asi ten největší průšvih. A nejvíc mě vadí že to zabírá tolik času 😉 Jo a jinak když tady píšeš o tom fotoalbumu mám pro vás nápad jak využít hodně fotek broučků. Dlouho jsem přemýšlela jak fotoalbum udělat, protože hodně fotek bylo hezkejch a bylo těžké si vybrat ty nejlepší. A pak mě napadlo je obstříhat. Koho zajímá třeba náš kousek skříně, stolu... všichni když koukaj tak na prcka. Takže fotky z porodnice a když jsme přijeli domů mám celé a pak...

kacka81
5. nov 2010

je to hůř nafocený protože tento album má tu folii přes fotky takže to nejde fotit z bleskem

denis19
6. nov 2010

@kacka81 jojo neco podobného napadlo i mne ,že udelám a ted to vidím, že to i dobre vypadá...super!!!
Všem preji krásný den!

lucia.kl
autor
6. nov 2010

ahojte.
ja akosi nestíham, babám začali zuby liesť a tak to doma furt narieka ☹ ale teraz to vyzerá, že zaspia tak budem mať chvílku čas 🙂

baby @kacka81 @gabulik77 a @l.u.c.i.e tak ma napadlo, neviete, či sa u vás v čechách dajú zohnať CD skupiny Hop Trop? ja ich mám na páskach a už to nemám na čom púšťať, prípadne ak by ste to mali niektorá doma, u nás je to totiž nezohnatelné ☹ hlavne Svátek, Proč by chom se netopili, Veselá bída, hop trop na petynce, potvory prípadne neviete o niekom kto by ich mal?? strašne by som ich chcela

kacka81
6. nov 2010

Ahojky
@denis19 ten album i když jsem to nečekala vypadá fakt dobře
@lucia.kl tak ty jsi moje krevní skupina co se týče hudby, něco máme doma ale nevím přesně co. Pokusím se ti podívat na jedny stránky možná tam budou a budeš si je moc stáhnout.

kacka81
6. nov 2010

@lucia.kl tak se sem jukni určitě to tam najdeš a postahuj si to http://www.uloz.to/

denis19
6. nov 2010

@lucia.kl tak už zuby??? no to je neco...vy jste všichni nejak dopredu a ten náš vegeťáček doma nic 😢 ale dnes se stočila na bok, nevím jestli cílene či náhodu ,ale stočila 😲 zuby nám šli podle mne jen tak tri dny a potom stop,asi je to normální, já nevím?

lucia.kl
autor
6. nov 2010

@kacka81 no ale v tom sa vyznať, no neviem neviem či to zvládnem posťahovať tak aby som to mohla napáliť...

kacka81
6. nov 2010

pokus se to vyplňovat podle vydaných CD třeba Hop Trop Svátek .... měla by jsi to najít

lucia.kl
autor
6. nov 2010

@kacka81 no ved skúšam, už aj niečo sťahujem, tak uvidíme ked to bude stiahnuté, či je to ono...

lucia.kl
autor
6. nov 2010

@kacka81 tak prvé cd stiahnuté a napálené, teraz sťahujem druhé a uvidíme, či sa mi podarí aj to kde je uplen všetko, lebo to mi nechcelo ísť, samostatne je tam totiž len proč bychom se netopili...

kacka81
6. nov 2010

@lucia.kl tak jak povedlo se ti to stáhnout?

A jinak u nás oslava proběhla výborně. Malá byla nadšená z dárků i z dortu bylo to fajn dám fotky do alba. A jak jste prožily den? U nás už začalo pršet ☹ , lepší by bylo kdyby napadl sníh než tohle.

kacka81
6. nov 2010

@lucia.kl koukám že jsme k tomu sedli obě nastejno 🙂 Je fajn že se ti povedlo 😉

lucia.kl
autor
6. nov 2010

@kacka81 no, sa mi deti podarilo uspať a mám klud len pre seba 🙂
inak torta sa podarila, tak na také veci som asi neni, nikdy som neskúšala piecť torty, môj bracho sa v tom vyžíval, vždy navrhol tortu a mama ju upiekla 😀

denis19
6. nov 2010

@lucia.kl a co zoubky?zvládají to???? a klid pro sebe?? 🙂 A kde je manžel...meli by jste klid dva 😀 😀 to vtipkuji...neboť mi už asi i hrabe 😀

lucia.kl
autor
6. nov 2010

@denis19 no na zúbky som kúpila nové hrizátka a obe sú kludné, som kupila take ako s tvarom naustku v ktorom su také štetinky a to si nechali dnes nech im to pchám do pusinky a večer pekne zaspali...
no a manžel je v práci ☹ tak som sama doma ☹
inak dnes mi toho baby strašne málo spapali, som zvedavá ako často budú v noci hore, ved mali pauzu cez deň aj 6 hodín 😲

denis19
6. nov 2010

@lucia.kl já se už také stežovala...naše je dnes vzhuru od 03:45!! behem dne spala maximálne dve hodina a ted , ted v pul osmé vytuhla jako špalek!!!!Ale dnes je nov a dost se mení tlak vzduchu, tak to je asi tím 😉

lucia.kl
autor
6. nov 2010

@denis19 málo zjedli 😀 spali dosť 🙂

denis19
6. nov 2010

@lucia.kl 😀 já jsem asi slepá a blbá 😀 no tak aspoň víš, že naše nespala,ale jedla relativne hezky..kolik Ti vlastne ted holky pijí mléka a jak často? 🙂

lucia.kl
autor
6. nov 2010

@denis19 to bude únavou 😀 no jedávali mi tak každé 4 hodiny zo 180ml vody, no a dnes si dali tak každých 5-6 hodín tak max 120ml, žeby zubami?? alebo jednoducho neboli hladné.

denis19
6. nov 2010

@lucia.kl i zubami to podle mne je...ale presne nemely holky proste hladíka, neboj ony se ti dostatečne ozvou,když budou mít hlad 😀 😀 😀 Vynechala jsi teda príkrmy úplne?

lucia.kl
autor
6. nov 2010

@denis19 no od zajtra začíname s polievočkami, nechcela som v piatok, lebo som vedela, že dnes nebudem doma na obed a tak by nedostali zas polievku, tak nech to majú pravidelné...