Maminy po IVF. Pridajte sa!
čaute, tak je načase, aby sme sa s neplodnosti presunuli sem 🙂
Ahoj holky...co deláte v toto sluneční odpoledne?
My meli spoustu návštev a tak ted ulehla spánkem spravedlivým a já uklidily byteček a užívám si to na koníkovi....
@gabulik77 už to začínáš mít náročný. Mi jsme taky párkrát malou posadili a pak už to bylo jen o tom tak jsme pořídili lehátko a bylo fajn měla přehled. A jinak z hrazdou to bylo to samé někdy si tam vyhrála a někdy tam vydržela jen chvilku.
@denis19 děkuji. Jinak vaření mě taky neba,(spíš tedy vymyslet co vařit) to je asi ten největší průšvih. A nejvíc mě vadí že to zabírá tolik času 😉 Jo a jinak když tady píšeš o tom fotoalbumu mám pro vás nápad jak využít hodně fotek broučků. Dlouho jsem přemýšlela jak fotoalbum udělat, protože hodně fotek bylo hezkejch a bylo těžké si vybrat ty nejlepší. A pak mě napadlo je obstříhat. Koho zajímá třeba náš kousek skříně, stolu... všichni když koukaj tak na prcka. Takže fotky z porodnice a když jsme přijeli domů mám celé a pak...
je to hůř nafocený protože tento album má tu folii přes fotky takže to nejde fotit z bleskem
ahojte.
ja akosi nestíham, babám začali zuby liesť a tak to doma furt narieka ☹ ale teraz to vyzerá, že zaspia tak budem mať chvílku čas 🙂
baby @kacka81 @gabulik77 a @l.u.c.i.e tak ma napadlo, neviete, či sa u vás v čechách dajú zohnať CD skupiny Hop Trop? ja ich mám na páskach a už to nemám na čom púšťať, prípadne ak by ste to mali niektorá doma, u nás je to totiž nezohnatelné ☹ hlavne Svátek, Proč by chom se netopili, Veselá bída, hop trop na petynce, potvory prípadne neviete o niekom kto by ich mal?? strašne by som ich chcela
@lucia.kl tak se sem jukni určitě to tam najdeš a postahuj si to http://www.uloz.to/
pokus se to vyplňovat podle vydaných CD třeba Hop Trop Svátek .... měla by jsi to najít
@denis19 no na zúbky som kúpila nové hrizátka a obe sú kludné, som kupila take ako s tvarom naustku v ktorom su také štetinky a to si nechali dnes nech im to pchám do pusinky a večer pekne zaspali...
no a manžel je v práci ☹ tak som sama doma ☹
inak dnes mi toho baby strašne málo spapali, som zvedavá ako často budú v noci hore, ved mali pauzu cez deň aj 6 hodín 😲

@l.u.c.i.e u nás je to tak, že někdy ho hrazda baví a je tam třeba 45 minut, ale někdy je tam 10 minut a začne kňourat. Horší je, že manža si s ním zkoušel sedat a on teď nechce nic jiného:( pořád se chce zvedat, pak si ublinkne, protože si mačká bříško, ale když ho položíme tak kňourá, je to hrozný. Jinak Péťa mi teď podruhé spinká v postýlce, dopoledne si dal skoro hodku, to mě překvapil a teď spí znovu přes půl hodiny, ale asi se za chvilku vzbudí a po jídle což by mělo být kolem půl druhý půjdeme ven a tam dá tak hodinu hodinu a půl v kočáře a tím dnes skončí, pak až večer, ale v kolik to jsem zase zvědavá🙂