icon

Maminy po IVF. Pridajte sa!

lucia.kl
2. sep 2010

čaute, tak je načase, aby sme sa s neplodnosti presunuli sem 🙂

gabulik77
10. nov 2010

ahojky holky všechny zdravím
@l.u.c.i.e prdíky už nemáme, je to supr🙂
@denis19 tak Péťa včera usnul po koupání asi tak v osm a spal do půl osmé do rána, je milionový🙂 jsem zvědavá jak mu to dlouho vydrží 😲

lucia.kl
autor
10. nov 2010

@gabulik77 no nám takézo spanie vydržalo asi týždeň ☹ potom sa zas začali budiť o jednej v noci

l.u.c.i.e
10. nov 2010

@denis19, tak to je mi líto. Toho jsem se právě obávala... Snad to nějak zvládnete a brzo bude po teplotě. My už jsme ok.

@gabulik77, doufám, že vám to vydrží co nejdéle...

denis19
10. nov 2010

@gabulik77 ver a vydrží to až do dospelosti 🙂
@l.u.c.i.e teplota je stále,ale ona se tu stále na mne smeje a džavoce mi, je úžasná!!!a jakcítím i posraná 😀

kacka81
10. nov 2010

Ahoj holky taky vás dnes jen pozdravím a mizím
@denis19 včera jsem nakonec dělala polívku. Malá jak čtu tak má teplotu, a taky vidím že jí to nějak nerozhazuje. Naše malá když má teplotu 38 tak abych jí udržela v posteli tak tam musím ležet sní. Nijak ty teploty prožívají lépe než mi.
@gabulik77 malej ti spinká moc hezky tak hlavně aby mu to vydrželo 😉

Tak se zatím mějte jdeme s malou na poštu koupit dopis pro ježíška. Musí ho dostat do 10 prosince aby stihl do vánoc ještě odepsat tak papa

janina83
10. nov 2010

ahojky holky tak jsem dneska testla a byl tam slabouckej duch nebylo to z rani moce tak to skusim jeste rano a pak cca za dva dny jinak brisko porad tlaci nejdrive jsem myslela ze vidim jen to co chci vydet ale segra mi rikala ze vidi to samy 😀 tak jsme se u toho celkem pobavily ale zitra skusim dalsi hned vam pisnu

denis19
10. nov 2010

@janina83 tak tu nekdo nevydržel🙂 a všnejlepší 🙂

lucia.kl
autor
10. nov 2010

@janina83 no tak duch na 7 deň, to môžu byť aj dvojčatá. tak držím palce aby tie // pekne silneli...

denis19
10. nov 2010

@lucia.kl
@janina83 taky myslím 🙂
Co deláte devčata? Luci, ty jsi spomínala, že jsi koupila holkám hryzátka ve tvaru dasienok?

lucia.kl
autor
10. nov 2010

@denis19 hej hej, kúpila a vyzerá to takto:

lucia.kl
autor
10. nov 2010

no a tu je fotka ako sa hrajú pod hrazdičkami 😀

kacka81
10. nov 2010

@janina83 vše nejlepší k narozeninám a zároveň ke //. Zítra to nebude jiný pokud se ti duch ukázal 7 den po ET a ještě když to nebyla raní moč. Tak je to jasný gratulujiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
@lucia.kl krásná fotečka
@denis19 předchvilkou jsme přišly z venku. Dali jsme si večeři. Malou jsem už teď šoupla do vany a po usnutí jdu motat adventní věnce. Jinak dnes jsem byla na poradně tak vše v pořádku. A příští týden UZ tak snad bude taky vše OK a možná se už dozvíme co čekáme. Tak zatím

denis19
10. nov 2010

@kacka81 tak už by bylo na čase to vedet,no ne??? Ikdyž možná ted je to už i jedno, že?
@lucia.kl tak slečinky mají každá jinou hrazdičku, to se teda mají,mohou se prostrídat a nebudou se nudit...super!!!!a jak jsou na tom s otáčením holky?
jo a to je presne to co jsem mela na mysli, Lucko a jak jsi s tím spokojená?

lucia.kl
autor
10. nov 2010

@denis19 my máme ešte aj tretiu hrazdičku 😀, takže striedame pravidelne 🙂
no a čo sa hryzátka týka, tak baby si to nevedia zatial strčiť do pusinky a hlavne majú na to tú pusinku malú, ked budú väčšie, tak to bude lepšie, ono je to aj na čistenie zúbkov...

denis19
10. nov 2010

@lucia.kl ahááá, tak to popremýšlím, já si našla toto a nevím jestli do toho jít co ríkáš? http://www.brendon.sk/Products/ViewDetails/2409...

lucia.kl
autor
10. nov 2010

@denis19 tak presne toto som chcela ja kúpiť u nás v predeti, ale ked som už išla to kúpiť tak bolo vypredané, tak som kúpila hentie...

denis19
10. nov 2010

@lucia.kl hm tak tooupím, hryže co jí príjde pod ruce a tak toto možná i trochu nahradí cumel...no ne?

lucia.kl
autor
10. nov 2010

@denis19 presne kôli tomu som to chcela..

janina83
10. nov 2010

ahojte holky tet jsme prijely z lbc. snad se mi zitra ukaze silnejsi protoze tohle bylo spis takovy..... ja nevim no manzel rika ze tam nic nevidi segra rika ze to vidi 🙂 nevim no jinak dekuju vam vsem

denis19
10. nov 2010

@lucia.kl jdu to objednat, chceš také, či už ne? jsou dva v balení za 3,95€ 🙂

@janina83 já myslím,že to tam je..pregnyl to už není ,tak co jiného,ale za dva dny to bude silnejší 😕

lucia.kl
autor
10. nov 2010

@denis19 už nie, už máme všetkého dosť 😀

denis19
10. nov 2010

@lucia.kl ok, tak jdu objednávat 🙂 a jak jsou holky na tom s otáčením, víš jsem ted tím posedlá 😀

lucia.kl
autor
10. nov 2010

@denis19 no momentálne sú strašné lenivé a otočia sa fakt len ked moc chcú alebo náhodou, teraz sa začali vytáča do boku tak, že za chvílu sa prevrátia na brucho, no a začínaju sa dvíhať do sedu, ale to len ked su trošku podložené..

teraz ma tu alexa bije po ruke, že nech už tolko nepíšem 😀 😀 😀

kacka81
11. nov 2010

Ahojky holky,
@denis19 máš pravdu že už by bylo na čase aby jsme to věděli. Ale jestli to bude jako z Kačkou ta se nám nechtěla taky ukázat a ukázala se až ve čtvrtek a v neděli jsem rodila 😀 😀 😀 Jinak z mé zkušenosti co se hryzátek týče, tak jsme je také měli, ale nevyužili. Malé stačil jen dudlík nic jiného mi do pusy nestrkala. Ale také dobrý neměla jsem strach že mi neěco spolkne.
@janina83 tak je tam?

janina83
11. nov 2010

@kacka81 ahojky dneska nebudu testovat zitra rano jsem nemela doma test 😅

janina83
11. nov 2010

@kacka81 ale uprimne mam strah testovat takovy zvlastni pocit mam. brisko me dneska tlaci min tak doufam ze je to v poradku jak ste to holky mely vy?? tlacilo te brisko nekdy vic a nekdy min???

janina83
11. nov 2010

@kacka81 uz mi asi hrabe 😖

denis19
11. nov 2010

@janina83 nehrabe, to je normální, jen klid a nohy v teple..nic se neboj, duch je dobrá cesta!!!!
Všem Krásné ráno!!!

janina83
11. nov 2010

@denis19 dobre ranko me uz prijde ze hrabe brisko me uz tolik netlaci tak jse bojim jestly je vse jak ma.. zitra udelam dalsi test ale z ranni 😅

denis19
11. nov 2010

@janina83 no ranní moč je nejlepší a bríško te nemuže bolet stále 🙂 to by bylo nanervy!!! jen nepodléj panice holka!

@kacka81 tak to máte s mužem pevné nervy...já jsemdost chtela vedet co to je,ale v zásade je to jedno, že ano, jen co mám vecičky po neterích tak jsou všechny ružové 🙂 to by na synovi asi nebylo úplne koooošééér 🙂
@lucia.kl jaká byla noc? Které mela drív hladíka?
@gabulik77
@l.u.c.i.e tak holky na to,že máte tak super deti, se nám tu společensky moc nevenujete 😀