Maminy po IVF. Pridajte sa!
čaute, tak je načase, aby sme sa s neplodnosti presunuli sem 🙂
Dobré ránko,
@lucia.kl, pěkné hrazdičky. Snad se ti tam malé dlouho vyhrají a brzo je to neomrzí... Matýskovi musím často měnit hračky 🙂 To je šikovné kousátko... My méme celkem 3, ale ve tvaru mašinky, zajíčka a to třetí už si ani nevybavuju...
@janina83, pomaloučku ti gratuluju k duchovi a přeju jen aby sílil 🙂 Opatruj se a dodatečně všechno nejlepší k narozeninám 🙂
@denis19, doufám, že už máte po reakci po očkování a malá už je zase veselá. Jinak malej se přetočil jen 2x ze zad na bříško, ale byla to spíše náhoda. Teď objevil nohy, tak je neustále zkoumá 😀
@kacka81, snad se vám mimísek už brzo ukáže 🙂 Třeba chce být pro vás překvapení a napínat vás až dokonce 🙂
Včera jsem dala prvně kašičku a byl to boj. Vůbec to nechtěl. Plival to, šklebil se a strašně řval... Po 10 minutách zápasení jsem to vzdala a dala jsem mu prso. Za noc 5x vzhůru. Dnes to zkusím znova a se lžičkou. Včera to měl přes flašku a nešlo to...
@janina83 neboj to bude dobrý jak píše denis duch je pozitivní zpráva. Jinak není to až tak dlouho co jsme tu řešily stejný problém mi všechny. A všechny nás tenkrát tlačilo bříško jako na MS, a baly jsme se úplně stejně. Ale jakmile se nám na testech objevil duch tak to bylo hned veselejší. Bude to dobré uvidíš. Držím moc moc palečky. Jo a jestli ti to pomůže tak já teď to druhý jsem testovala z raní moče a měla jsem tam ducha. Měla jsem koupenej dvoj test a nedalo mi to a test jsem si udělala ještě odpoledne a ten byl bez ducha. Takže jestli jsi měla ducha z odpolední moči tak z té raní ho budeš mít určitě. A hlavně si kup stejnej test kterej si použila. Já na druhej den testování měla jinou značku testu a ta mi nic neukázala. Myslela jsem že mě raní mrtvice okamžitě jel muž schánět ten samej test protože jsme se strašně lekli. Sehnal ho a duch tam byl opět.
@denis19 ty růžové věci na kluka by asi nebyli 🙂 Ale tak mi jsme stím počítali dědit jsem neměla po kom takže jsme nakoupili vše neutral. Takže to bude v poho i na to druhý mimčo.
dobré ráno
@denis19 tak spali sme docela dobre, alex bojovala večer s kašou, skúsila som ryžovú, tak dala len 60ml a zvyšok mlieko, no a o tretej bola hore, tak som si už nakrmila aj nicol, ved ked som hore, nicol zjedla kašu večer celú, ale ako sa tvárila pri prvých lyžičkách 😀 to bol zážitok...
@l.u.c.i.e my sme mali tiež problém s flaškou a kašou, ja som strihala dieru do dudla, ale včera som ju už večer dávala lyžičkou,lebo som nemala chuť sa natahovať s nimi. akurát bolo všetko od kaše ale operieme 😀
@kacka81 tak neviem, či by som tak dlho vydržala nevedieť čo čakám, nám sa baby ukázali v 20tt ked som bola na morfo utz.
@janina83 nestresovať, Denis dobre píše, brucho nemá bolieť stále, potom príde asi mesiac, že ani nebudeš vedieť že si tehotná kým neprídu ranné nevolnosti ( neviem prečo sa to tak volá, ked mne bolo zle nonstop 😀 )
ahojky holky všechny zdravím
@janina83 na zítřek moc držíme palce, určitě to bude dobrý 🙂
denis když dáváš večer ve spaní Karolínce mléko, dáváš ji odkrknout?
jinak Péťa nám spal od půl desáté do půl osmé do rána, sice se kolem šestí zase vzbudil, chvilku byl vzhůru a pak zase usnul🙂
Včera jsem Péťovi dala větší dudlik na flašku, používáme avent, tak jsme dali 3+ a teklo mu to hodně, tak jsem se zase vrátila k 1+ a ten 3+ zkusím nechat na kaši jestli to tím poteče
@l.u.c.i.e asi to chce čas s kaší, je zvyklí,že když táhne tak má mléko a ne neco jiného, zkus tu lžičku, je to náročnejší,ale možná to pujde. 🙂 Matýsek je šikula, ví co je pro nej dobré 🙂
@gabulik77 a 2+není??? my jsme stále na nejmenším, jiný nechce a tak je unavená z jídla jako blázen, teda z mléka 😲
a dávám ji odkrknout Gabi,ale jen jednou za týden možná si odkrkne, jinak ne 😀 Tak se s tím netrap....oni jsou už velcí relativne, už si pomužou i v leže 😲
@lucia.kl ty jsi krmila obe lžící? jsi dobrá, dnes chci koupit novou kaši a také jdem na lžíci....tak se uvidí a včera jsem ji dala kaši v pet a potom v devet ve spánku jen mléko a takédobré. Vydržela opet do devíti rána s jídlem,obvykle.
@denis19, uvidíme. Snad si zvykne. Byla jsem z toho včera špatná... Uvidíme co dnes. Jinak jsem kaši dělala ze svého mléka a chutnala jsem to 🙂 Byla sladká 🙂 Tolik mléka zase v zásobě nemám, tak doufám, že se rozkojím...
Jééé, ta ti taky tak krásně spinká. Jak to děláte, že vám z flašky neteče mlíko všude kolem 🙂 Malej má vždy plenu mokrou... Jen u kojení je vždy sucho 😀
holky tak jsou tam // 😀 😀 nejprve se mi nic neukazovalo tak jsem zacala bulet ale jsou tam je slaba ale uz i videt pekne
@lucia.kl oni dělají 3+ s dirkama a pak 3+ který mají ten otvor podle toho jak ho dáš do pusy, Já teď zkoušela ten klasický 3+ kde jsou 3 malé dirky, ale Péťovi to rychle teče do pusy a nestíhá polikat🙂 takže taky budu používat nadále 1+. Takže říkáš že tím dudlikem co se natáčí kaše netečo jo? Tak to je blbý, myslela jsem, že ho právě na tu kaši ještě dokoupím, tak asi ne tedy..
@denis19 2+ avent nedělá, nebo jsem ho alespoň neviděla, viděla jsem jen 0+, 1+, 3+ klasic, 3+variabilní, a pak 6+.
@janina83 tak to je super 😀 😀 😀 😀 😀 tiše gratuluji 😀
@denis19 no denis ono na tom dudliku je 2, ale na obale bylo napsáno 1+, tak tu mám🙂 a ty ji tedy používáš pořád jo? Mě právě přijde, že to teče pomalu, Péťa tu 180 pije 15 minut a má to pak skoro studený 😲 ale zase je lepší, že nehltá. Ma tu 3 dudlik to vypil do 10 minut, ale docela se zalikal:(
@gabulik77 aháá já netušila že to je takto značené, ne já je nepoužívám, karolínka nechce avent, tak mám MAM a LOVI,ale pred nedávnem mne napdalo dát láhev avent a MAM dudlík a mám po problému a je to super a MAM mám2 na mléko a 3 když mléko zahustuji kaší, úplnou plnou kaši jsem ješte nedelala.
Ahojky holky jdu vás pozdravit, a zároveň se vás na něco zeptat.
@janina83 Superrrrrrrrrr zprávy moc moc gratuluji, dávej na sebe pozor.
@denis19
@gabulik77 řešíte dudlíky já používala Avent a byla jsem spokojená, ale každému vyhovuje něco jiného. Nevím jestli to mají i jiné firmy ale Avent má pak takovou savičku místo dudlíku. A tu jsem začala používat něco okolo roka ale jen když jsem jí dávala čaj a nebo šťávičku. A krásně se zní naučila pít a pak jsme hezky přešly na brčko, a hrneček.
Jo a jinak holky neměla jste některá zvás v těhu problémy ze žílama. Včera večer po sprchování se utírám a říkám si mě se asi udělal na stehnu beďar aa prd. Praskla mi tam žíla a mám tam tak 10cm modřinu. V minulém těhu se mi v těch místech udělali jen malé modřinky a nic ani nebolely ale tohle je mazec. Odvedu malou do školky a sjedu radši k dr
@kacka81 jo a ta savička, to je jako takový náhubeček s trema dírkama? A odkdy si myslíš, že mám malou učit na hrneček, mne dr ríkala, že i už mužu začít, pokud nebude malá protestovat.
A včera jsem ji dala poprvé detskou sušenku, tak byla všude jen ne v puse,ale i ožužlala a čučela co se to deje.
@janina83 moc super jak je Ti dnes?
@denis19 beru utrogestan na udrzeni tehu,anopirin na redeni krve prednison aby telo nevylucovalo embrijko.estroferm na slyznici ji nak nic jeste si chci koupit mamavit vitaminy pro miminkoale to az po krvy... jinak dalsi hormony neberu tyhle neovlivnuji vysledky to ste taky braly?

@denis19 jj mas pravdu rikam ze mi uz hrabe!!!pujdu neco delat trebas prijdu na jiny myslenky a musim volat do gennetu dosly mi leky na slyzu tak aby pripravily recept!