icon

Maminy po IVF. Pridajte sa!

lucia.kl
2. sep 2010

čaute, tak je načase, aby sme sa s neplodnosti presunuli sem 🙂

denis19
12. nov 2010

@janina83 no to jsou bežné léky po IVF,tak to by melo být ok..tak jestli se manžílkovi bude chctít, tak to cvaknite.... 🙂

janina83
12. nov 2010

@denis19 snad tam neco uvidite denis ale po pravde mam stoho strach to je silene myslis ze bych test mela udelat asi za dva dny?jinak test byl od jine znacky tet mam mamatest 10 duch se ukazal cca za 3-4 min je to tak spravne? nebo se drha carka obevi hned me stoho uz hrabe 😕

denis19
12. nov 2010

@janina83 mne se čárka dobre objevila skoro až po zaschnutí testu 😀 nešil!!!!!! očurej ho klidne i každý den a budeš videt 🙂

janina83
12. nov 2010

@denis19 tet si me rozesmala opravdu jeste ze vas holky mam fakt byl suchy?? 😀 ale zase na druho stranu lepsi duch nez bilo..a po jak dlouhy dobe se ti ukazal i ten duch

denis19
12. nov 2010

@janina83 no duch byl tak relativne hned,ale fakticky jen duch a potom to bylo jasnejší,ale stále na úrpvni ducha 😀 a to byl 11. den po ET a mela jsem dvojčata!

janina83
12. nov 2010

@denis19 aha takze opravdu zalezi na hladine hcg a ne na dnech jsem vam chtela dat tu fotku ale nejde to 😖 pak si tedy sla na krev kolik si mela hcg nebala si se treba ze ti krev vyjde negativne??? jako se bojim ja.....kolik by mela byt ta hodnota v krvy aby se to povazovalo za tehu???

l.u.c.i.e
12. nov 2010

Dobré ránko,

včera jsme byli na návštěvě za ročním mimískem. Je neuvěřitelné, jak ty děti na sebe krásně reagují 🙂 Matýsek si nejvíce užil nové hračky, které neznal 🙂
Jinak večer jsem zkusila dát kaši lžičkou a šlo to o mnohem lépe než s flaškou 🙂

@kacka81, raději zajdi k mudr. To není žádná sranda.

@denis19, jsem tu 🙂

@janina83, hlavně, že jsou tam //. Mě to taky přišlo pořád stejné 🙂 Mrkni mi do alba a uvidíš tam všechny moje testy pohromadě 🙂 Jejda, ty máš léků. Zaváděla jsem si jen Utrogestan a brala vitamínky... Neboj se, bude sílit 🙂

janina83
12. nov 2010

@l.u.c.i.e ähojda tak jsem mrkla na tve fotky malej je nadhernej 😀 😀 jinak bych mohla porovnat tak mam testy jako mas ty uplne ze zacatku skoro neni nic videt jen duch

denis19
12. nov 2010

@l.u.c.i.e to jsem ráda, že jsi tu a máš pravdu, máme 18mesícční sousedku a holky na sebe zírají jako na svatý obrázek.....je to super... 🙂 jak vedí,že jsou si podobní ti prckové...dnes razíme k našim, tak se teším, bude trochu veget 🙂 ikdyž ten mám i tak, Karolínka je sedne hodná,prosííím ať ji to zustane do osmnácti let 😀 😀 😀

l.u.c.i.e
12. nov 2010

@janina83, vždyť jsi teprve nazačátku. Počkej až budeš tak 14dní od ET. Někomu roste hcg rychleji a někomu pomaleji... Je to v pořádku 🙂 Kdy máš jít na krev?

@denis19, jsem vždycky překvapená, jak na sebe hledí a okoukávají, krása... Užijte si to u vašich. Aspoň si trošičku odpočineš 🙂 Musím tě zklamat, ale hodná do osmncti let nebude 😀 Počkej až bude v pubertě 😀 😀 😀

Jo a včera poprvé malej při koupání objevil, že má pinďu 😀

janina83
12. nov 2010

@l.u.c.i.e ja sem dneska 9 den po et... jj vim je to brzo za 5 dni mam vlastne testovat a obednat se na krev podle gennetu. potom podle krve me obednaj na utz dekuju za uklidneni

denis19
12. nov 2010

@l.u.c.i.e tak to musel být zážitek s pindou 😀 to je sranda co???? A helenestaš po ránu, u nás probehne puberta hladce..když bude po mne.....tak to si užijeme,alespoň jsem nechlastala a nechodila na disco..to mne nebavilo,alejiné teááátre jsem delala 😲

l.u.c.i.e
12. nov 2010

@janina83, 🙂 Jsme nedočkavky, co? To už bude jen sílit 🙂

@denis19, to mě povídej. Včera jsem z toho nemohla 🙂 No, já nevím, osobně jsem pubertu měla bouřlivou a disca jsem vymetala od 17 let 🙂

janina83
12. nov 2010

@l.u.c.i.e jj mi povidej je to sileny ale jsem rada ze mam aspon ducha 😀

lucia.kl
autor
12. nov 2010

ahojte.
tak sa mi podarilo konečne vás dočítať, sme dnes vstávali o pol deviatej - všetky tri síce s prestávkou o štvrtej ale to je v poho, lebo aj tak zvonil mm budík do práce 😀

@janina83 no ak som to správne pochopila, tak si testovala na inú značku testu, takže žiadne stresy, ja som mala ducha až na tuším 11 deň, takže fakt pohoda, len stále testuj na ten istý druh testu a uvidíš ako to porastie, ja mám v albume tiež postupku, akurát neviem, či tam mám aj foto s duchom, lebo toho asi vidieť na foto nebolo...

@denis19
@l.u.c.i.e tak o puberte ani nehovorte, ja budem doma s flintou pobehovať a baby strážiť 😀 ja som mala pubertu až v 19 rokoch, tak to už som sa vedela ovládať a vedela som normálne uvažovať 😀 ale teda užila som si poriadne - tie jedny prázdniny pubertálne ( dicso, alkohol a chalan - jeden )

janina83
12. nov 2010

@lucia.kl ahojky ano nejprve seem mela jinou znacku testu byl duch tet mam mamatest taky duch ale vylezl az po 3-4 min.

denis19
12. nov 2010

@lucia.kl puberta s rozumem, to je super vec 😀

denis19
12. nov 2010

@l.u.c.i.e tak toho se bojí,že bude vymetat discotéky, či co to potom bude.....ale nevadí, zvládneme, já už vlastne budu pred duchodem, tak mi to možná i bude jedno 😕

teckovanaorchidej
12. nov 2010

ahojte děvčata, omlouvám se, že vám sem nakukuju, ale potřebuji radu od maminek. Měla jste některá v těhu těhotenský pás? A jaký? Pomohl vám? Máte zkušenosti s Anita 1700?
Děkuji za odpovědi

denis19
12. nov 2010

@teckovanaorchidej já to chtela koupit,ale nestihla jsem,ale kamarádka to ted má a je to super,pro ní. Nebolí jí záda a necítí,že by ji praskalo bríško.....mne se to moc líbí!!!! 🙂

teckovanaorchidej
12. nov 2010

@denis19 Díky moc a nevíš jakou značku?

kacka81
12. nov 2010

Ahoj holky, tak u dr v pohodě. Dala mi mastičku mám to mazat a když budu sedět tak z nohama nahoře. Prý se to vstřebá uf uf.
@janina83 v klidu bude to dobrý hlavně že je tam ten duch. Každému HCG roste jinak posílám tabulku, a ta tě uklidní že rozhraní HCG je opravdu vysoké.Takže buď hlavně v klidu a nestresuj se. A podívej se klidně i do mého albumu u druhého mimíska to mám taky nafocené jak to sílilo.
3 týdny 0 - 5
28 dní (4t) 3 - 426
35 dní (5t) 18 - 7,340
42 dní (6t) 1080 - 56,500
49 - 56 dní (7-8t) 7,650 - 229,000
57 - 78 dní (8-11t) 25,700 - 288,000
79 - 100 dní (11-15t) 1 3,300 - 253,000
Druhý trimester 4060 - 65,400
Třetí trimester 3640 - 117,000

@denis19 jj myslím tu placičku s těma třema dírkama. Pokud dáváš malej čajík nebo vodu tak to klidně už můžeš zkusit. Ale co si pamatuji tak jsou dva druhy tich saviček jedna měká a druhá tvrdá. Pro začátek to chce tu měkou. Malé jsem to zkoušela dávat asi od půl roka. Jinak pak na brčko jsem malou naučila s těma pitíčkama v těch krabičkách. Dala jsem jí brčko do pusiny a krabičku jsem trošku zmáčkla a jakmile zjistila že z toho něco teče tak začla sát a rázem jsme uměli pít brčkem 😉 Pak už jsem jí koupila lahvičku z brčkem.

janina83
12. nov 2010

@kacka81 tet jsem na tebe jukla ja to nemam zdaleka tak silne jako ty ☹ jen jako by naznak

denis19
12. nov 2010

@teckovanaorchidej tuším od felini....a stálo to kolem 30€.

@kacka81 ty jsi ale šikula, hlvane nohy na stul!!!! 🙂

kacka81
12. nov 2010

@janina83 já tam ale mám test až od 10 dne po ET. A ty jsi teprv 9 den uvidíš to bude dobrý. Uvidíš že už to bude jen sílit. Mám za sebou 5 nezdařených IVF a ani u jednoho jsem ducha neměla. Až u tich dvou povedených takže je to jasné jsi těhulka. Vždyť i podle té tabulky vidíš že HCG má opravdu veliké rozhraní.

janina83
12. nov 2010

@kacka81 ja vim.. vis jsem v nejistote to ste asi byly taky vis co jsem udelala?? asi dalsi blbost tet jsem zase sklamana ☹ testovala jsem a co jsem nasla??? / a snehubilo bez ducha tak uz vazne nevim prdim na to test udelam az za dva tri dny co myslis ze by to mohlo byt hormony ktere by ovlivnily test neberu a po orgalutranu jsem testla abych mela jistotu ze nemam v sobe zadny HCG vysel negativne 7 den po Et jsem mela // osmy a devaty rano taky udelala jsem ho cca 15.min spatky a jen / je to normalni asi ne vit!!

kacka81
12. nov 2010

@janina83 jani buď v klidu, každá moč je jiná a když si uděláš další test po 15 min tak ti tělo nestihne dát do moči tolik HCG aby se ti to ukázalo v testu. Zbytečně se stresuješ. Když budeš takhle ze začátku dělat testy tak je dělej jen z raní moče. To je nejspolehlivější. Když si ho uděláš ráno tak tam určitě bude. Kort když jsi di dělala kontrolní test po orgalutranu a neměla jsi 7 den ducha tak není jiná možnost než těhotenství co by ti do těla vyprodukovalo HCG na //. Tak se hlavně nenervuj 😉

kacka81
12. nov 2010

Tak holky jakej jste měli dnes den? Mi úplně skvělej naplánovala jsem malej vílet a moc se jí líbil. Přišli jsme ze školky pak jsme jeli autobusem do Rokycan a z Rokycan mašinkou do Hrádku k dětské dr na tříletou prohlídku. Ta dopadla skvěle. Malá má 14kg a 96cm. A tam si nás vyzvedl táta on v Hrádku dělá a jeli jsme koupit zimní boty a pak domů. A víletění jí tak utahalo že krásně usla. Byla z víletu nadšená

l.u.c.i.e
12. nov 2010

@lucia.kl, náhodou na pubertu vzpomínám docela ráda. Krásně jsem se vyblbla 🙂

@janina83, netestuj. Testni obden... HCG tak rychle neresto. Stresuješ se a to není dobré...

@kacka81, den byl pěkný. Strašně rychle utekl 🙂 Posílám foto, jak malej krásně papá lžičkou. Jsem ráda, že mu kašička zachutnala... 🙂

kacka81
12. nov 2010

@l.u.c.i.e no krása a stres ze včerejška jak to dnes z kašičkou dopadne je pryč. Lžičkou mu chutná víc😉