icon

Maminy po IVF. Pridajte sa!

lucia.kl
2. sep 2010

čaute, tak je načase, aby sme sa s neplodnosti presunuli sem 🙂

l.u.c.i.e
12. nov 2010

@kacka81, ještě začal brečel, když všechno snědl 🙂 Udělala jsem jí méně, tak jsem ho pak dokojila... Teď spokojeně spinká. Zítra jí udělám více 🙂

kacka81
12. nov 2010

no vidíš jakej je to šikulka. Luci ženu do hajan tak ahoj zítra

l.u.c.i.e
12. nov 2010

Já taky mizím spát. Dobrou

janina83
13. nov 2010

ahojky nebudu testit mozna nejdriv v utery.. Tak vcera jsem musela z malou na pohotovost zacalo ji bolet brisko tak ze nemohla ani chodit 😢 tak nasledovalo vysetreni UTZ chirurg. pak prisel decky primar prohlidl malou zmackl ji brisko chuderka zacala plakat ☹ zavolal si me na chodbu a rikal ze ji musi hned operovat...malem sem se sesypala jeste ze tam byl manzel...pry snad slepy strevo ale kolem ma plno volne tekutiny...tak me poslaly spatky k decky tam nas prijaly a nas poslaly domu...jeste v pul noci manzel volal jak operace probehla a sestra rikala ze je mala jeste na sale vubec nevim co sni je nikdo me nic poradne nerek.dneska tam jedu stuj co stuj tak verite ze uz na to ani tak nemyslim jestly se povedlo nebo ne // clovek ma v hlave uplne jiny myslenky akorat mam strach kuly stresu aby se neco nepohnojilo ono te smuly je uz dost ☹ tise doufam ze bude vsecko v poradku sla sem spat cca 1.30 hod.rano

kacka81
13. nov 2010

@janina83 jani držím moc moc palečky ať je vše v pohodě. A malá ať je co nejdříve doma.

l.u.c.i.e
13. nov 2010

@janina83, moooc držíme palečky. Věříme, že to bude v pohodě a snad to bylo jen slepé střevo... Snad je už malé lépe.

janina83
13. nov 2010

@kacka81
@l.u.c.i.e dik moc holky jedem za chvily na navstevu tak budu doufat ze me pustej. porad me tlaci bricho doufam ze se nic nestane jako do finale...chjooo jinak jsem netestovala abych jeste vic neprisla do stresu uz to vypada az na pondelek tak snad tam najdem vytouzene // aspon neco krasneho nejdriv jsou pak nejsou no neni to na palici?? 🙄

kacka81
13. nov 2010

@janina83 tak jak dopadla návštěva? Doufám že je vše OK

janina83
14. nov 2010

@kacka81 ahojky no mala je na intenzivni je pripojena na vsech moznych pristrojich 😢 chudinka plakala potom zvracela je bleda snad uz bude dneska lip

janina83
14. nov 2010

holky co pak jke svami kde ste kdo??? noo ono je venku pekne tak ste na prochajde 🙂 jinak my by sme kazdou chvilku mely jet do nemocnice

lucia.kl
autor
14. nov 2010

ahojte.
vidím, že všetci si užívajú počasie vonku 🙂
aj my sme si užili, boli sme na prechadzke.
ako sa máte všetky.

@janina83 ako malá, už je to lepšie??? držím peste aby si ju mala čo najskôr doma

@kacka81 som ti zabudla odpísať, že sa mi podarilo stiahnuť všetky Hop tropy a už ich doma počúvam 🙂

kacka81
14. nov 2010

Ahojky holky, tak i mi jsme si užívali krásného počasí venku. Bylo fakt nádherně. Počasí vůbec nevypadá jak že je polovina listopadu.

@janina83 tak jsk malá?

@lucia.kl tak to jsem ráda že se ti to povedlo stáhnout 😉

janina83
14. nov 2010

@kacka81
@lucia.kl ahoj holky no mala 3 den neji nepije jen zvraci je dost slaba mudr. rikala ze to je po narkoze jinak ji delaly kontrolni UTZ pry brisko je v poradku zitra ji vemou jeste krev

l.u.c.i.e
15. nov 2010

Dobré ránko,

taky jsme si užívali teplého počasí. Kdyby bylo takhle ještě pár dní, vůbec bych se nezlobila 🙂

@janina83, malé je mi líto. Snad už přestala zvracet a udrží v sobě jak potravu, tak i pití.

Malej má po kaši bolení břicha, tak jsem si moc v noci nepomohla... Sice nestávám na kojení, ale na pomáhání od nadýmání.... Co proto děláte? Malej dost brečí? Včera jsem vynechala kaši a bylo po bolesti, ale zase jsem dost kojila...

denis19
15. nov 2010

@l.u.c.i.e já používámna nadýmání hermánkový čaj, položím malou na bríško a zkus delat kaši ne z materského mléka a uvidíš.
Jinak všem dobré ránko preji avíkend bylvskutku nádherný, jen nám v nedeli foukal vítr,ale v sobotu jsem si ješte venku grilovali 🙂
@janina83 jani tak jak malá?
@kacka81 jak tak dočítám príspevky, tak čtu,že malá má 14kg..tak si ríkám, co to ta kačka má v bríšku za obríka a potom mi docvaklo, že to malá kačenka.... 😀 😀 😀 a už víte co to tam v tom bríšku máš??
@lucia.kl ahojky, 17.12. bud na padesát a více procent v BA... 🙂

kacka81
15. nov 2010

Ahoj holky,

@janina83 hlavně že je bříško v pořádku, a dnes už se to po té narkoze určitě srovná. Také držím palce aby už něco v sobě udržela.
@l.u.c.i.e jak píše denis zkus to udělat ne z mateřského mléka

@denis19 to bych v sobě nosila řádného otesánka 😀 A co to bude ještě nevíme nechce se nám ukázat tak snad teď večtvrtek to jdu na UZ

denis19
15. nov 2010

@kacka81 ahá, já myslla, že už byl UTZ, tak to vydržíme do čtvrtka 🙂

l.u.c.i.e
15. nov 2010

@denis19, vidíš, tak zkusím koupit heřmánkový čaj... Jaké mléko máte na mysli? Polotučné či nějaké speciální?

@kacka81, snad se ve čtvrtek mimísek ukáže. Před chvíli mi psala kamarádka, která je v 16tt, že čekají druhou holčičku 🙂

denis19
15. nov 2010

@l.u.c.i.e já spíš myslela, nejaké mléko jako BEBA NUTRILON HAMI a tak , proste sušené náhradní mléko jako používám já, či gabulik či lucia......ne materské,ale ne kupoané krabičkové! zkus si koupit jedno z techto ,malé balení a vyzkoušej a hledej takové co má už "štiepenú bielkovinu", vím,že to má určite nutrilon,ale určite i nejaké jiné....

l.u.c.i.e
15. nov 2010

@denis19, tak to víš, to já ani nevím, že něco takového je 🙂 To jsem se ukázala jako pako 😀 😀 😀

denis19
15. nov 2010

@l.u.c.i.e tak kojíš,nemá te proč zajímat práškové náhradní mléko 😀

l.u.c.i.e
15. nov 2010

@denis19, no jo, ale mohlo mě to napadnout 😀

denis19
15. nov 2010

@l.u.c.i.e klid,jsem ráda, že lehce rečeno a bez urážky, netrubkovatím doma na materské sama 😀 😀

l.u.c.i.e
15. nov 2010

@denis19, to je fakt 😀

janina83
15. nov 2010

@denis19
@denis19
@l.u.c.i.e ahoj holky delala jsem rano test dneska jsem 12 den po ET test negativni ☹ 😢

kacka81
15. nov 2010

@janina83 a měla jsi stejnou značku jako předtím. Mě třeba test jmenoval se best nebo tak nějak ukázal dvě čárky až 15 den a to slabě. To se mi nějak nezdá že by jsi to měla 7 den po ET negativní pak ten 8 den pozitivní a to ne z raní moče a teď zase negativní. Holka drž se

janina83
15. nov 2010

@kacka81 kdyz oni nemaji mamatest mela jsem dva ruzne druhy testu a oba jen / ja uz nevim tet bulim jak kravka ☹ taky me to prijde divne nejprve // a tet / jeste udelam zitra dalsi pak uz musim na krev to vychazi na ctvrtek ve stredu je svatek ja uz vazne nevim

gabulik77
15. nov 2010

ahojky holky, tak jsem se vas snažila dočíst, ale je toho hodně.
@janina83 to je fakt divný, moc držím palce, uvidíš zítra.
@l.u.c.i.e ahojky hele no to mi neříkej, že měl malej bolení po kaši:( Těším se až ji dám Péťovi, ale jestli bude mít bolení, tak mě asi už klepne, jsem ráda, že nás bolení bříška po dvou a půl měsíci přešlo a teď má klídek, tak snad se to nevrátí 😲 😲 😲
@denis19 a nebyla by pro Lucku třeba lepší kaše která se dělá do vody a ne do mléka, třeba je lehčí a tráví se lépe, neptali jste se dr. nebo v lékárně na názor???

denis19
15. nov 2010

@gabulik77 no možná by byla lepší mléčná kaše to je pravda....to mne nenapadlo,jde o to mrknout,m jaké mají tyto kaše bílkoviny a Ty dej malému na poprvé kaši stejné značky jako mléko a nemléčnou....to mi radila u nekojených detí moje dr. 🙂

kacka81
15. nov 2010

@janina83 to je blbé z mích zkušeností je mamatest nejlepší. Když jsem si udělala mamatest a měla jsem na něm ducha, tak na jiných testech jsem ho neměla. Mě se stalo to samé nesehnala jsem mamatest a dělala jsem si jiný a byl bez ducha. Tak ten můj jel schánět mamatest sjel asi 5 lékáren ale sehnal ho a duch tam byl. Podívej se znovu do mého alba. Testy u Kačenky (15.3) to bylo 12 den po ET a jaká je čárka slabá oproti tomuto těhu 12 den. A nebo si porovnej některou znás co máme nafocené testy po dnech jak jsou rozlyšné ty čárky. Každej test je jinej. A hlavně MS ještě nemáš takže pořád je tu naděje. A jak je jinak malej už je to lepší.

A jakej ste měli dnes den? Malou jsem měla dopol ve školce jeli ze školkou do divadla. Holky já měla takovej strach je to divnej pocit když poprvé někam jela a bez nás. Včera jsem nemohla ani usnout. Ale líbilo se jí tam tak to bylo fajn. A pak jsme byli celé odpol venku a byla nějaká utahaná za deset sedum už spinkala.