Maminy po IVF. Pridajte sa!
čaute, tak je načase, aby sme sa s neplodnosti presunuli sem 🙂
ahojte.
prajem krásne dobré ráno.
tie dve potovorky sú dnes hore od pol osmej a si tu kecajú a kopú a asi zaspia za chvílu.
@l.u.c.i.e možno skúsiť inú značku kaše, ja mám nestlé a som na nervy, kaša sa mi nedá rozmiešať, ostáva hrudkovaná, tak som napriek tomu, že sa nemá mixovať, mixovala aby som im ju mohla dať cez flašu, uvidíme aká bude hami kaša, no a moja je taká polo tekutá a stále má rovnakú konzistenciu...
@l.u.c.i.e ja mám také dve doma pod postielkou v krabici 🙂 som kúpila za peniažky čo dostali na krst 🙂
aj ja som včera kúpila babám pod stromček v Ikea takú farmu s mekými zvieratkami, traktormi, plotmi a neviem čím všetkým, ak nájdem na nete, tak vám sem dám link, strašne sa mi to páčilo, tak som neodolala 🙂
ahoj holky tak co u me noveho???no mala je zaplat panbuh uz v pohode snad zitra by ji mohly pustit domu 😀 boli ji ten steh ale jinak je vcajku.ta spatna sprava je zase ten test...ms jeste nedorazila tak uvidime no premyslim jestly si mam vysadit leky nebo se snima cpat i zbytecne 😒 bricho jeste neprestalo tlacit je to divne na krev asi ve ctvrtek ale nic necekam 😢 jinak se mi tu zlaticka opatrujte ja zas nekdy nakouknu treba vam pisnu jak dopadla krev atd..... pa ☹
Tak devčata jsme doma.Plavání jsme prežily obe dve a bylo to super, jen doporučuji,cácorka se mi tam posrala i poblila,ale to samou radostí, ve vode se ji nesmírne líbilo a to si i lokla chloru , splívali jsme na zádech, delali šup do vody, no paráda!!!!!
toto sú všetky časti tej farmi, je to v takej primeranej velkosti ani velké ani malé rozložená farma má asi 60x60cm to je odhadom, možno je to aj väčšie..
http://www.ikea.com/sk/sk/catalog/products/4017...
http://www.ikea.com/sk/sk/catalog/products/3018...
http://www.ikea.com/sk/sk/catalog/products/7018...
Ahojky,
@janina83, to je dobře, že už je malá v pořádku a pustí jí domů. Tak uvidíš, jak dopadne krev. Snad bude pozitivní.
@denis19, tak to je fajn, že jste si plavání užily. Tak to má býti 🙂
Jojo, taky jsem jí měla a proto jsme jí objednali i malému. Právě, že se to pak využije i na kreslení a tak 🙂
@lucia.kl, farma je pěkná. To si holčičky vyhrajou 🙂
No a já si jdu dát vanu... Musím využít toho, že je Matýsek na procházce s tatínkem 😀
Ahojky holky,
@janina83 to je dobře že už je malé líp, a ty uvidíš jak dopadneš na krvi. Dej nám pak vědět
@l.u.c.i.e mi máme tu samou, a je fak fajn. A i teď jak píšeš na to malování
@lucia.kl Ta farma vypadá také moc hezky, pěkný dáreček
A co jste dneska dělali. Mi jsme byli venku a pak jsem skládala vypraný věci na miminko do skříně. A našla jsem tam tak prťavý věcičky úplně ty první. Věděla jsem že jsou malinký ale že byli až tak to jsem nečekala. I muž říkal no to snad není pravda. To snad není ani na ty miminka co tu má Kačenka na hraní 🙂 Pošlu vám pak fotku. Tak zatím jdu dělat večeři
@l.u.c.i.e
@kacka81 ahojda holky tak malou mam uz konecne doma 😀 jsem mocinky rada boli ji steh ale jinak je v poradku..zitra jdu na krev 😒 ale nemyslim si ze to dopadne ok! jinak me prsa neprestaly bolet zacinam si myslet ze to je stech prasku uz abych je vysadila a jeste ani mrcha nedorazila 😒 uvidime zitram dam echo mejte se zatim pekne a paa
Dobré ránko preji devčata...tak co se to tu deje? Koukám, že temer nic a vetšinou jste nekde zalezlé 🙂
@janina83 tak ako malá a ako Ty?
@kacka81 malinké jsou ty vecičky, já kdyžje ted po pul roce vidím, tak se mi to zdá neskutečné, co potom Tobe po trech letech!!!! A jak se cítíš????? Už se to blíží 🙂
@l.u.c.i.e ahoj luci, no jak pokračujete s kašičkami? Už houstnou???Ono to nikdy nebude jako krupicová kaše,proto to já dávám lahví,ikdyž tobe to Matýsek tak nechce.....zkus mu dát nejakou ochucenou,možná ho na to nalákáš..ikdyž..pokud papá lžící.... 🙂
@lucia.kl tak a co máš nové mimo farmy Ty? Co holky??
@gabuli77 a kde jsi se nám zatoulala s Péťou?????
Dobré ránko,
@janina83, to je dobře, že už je malá doma. Steh brzo přestane bolet. Jak dopadla krev?
@kacka81, je to neuvěřitelné, jak jsou ty věcičky prťavé 🙂 Už mám vyřazené 2 velké tašky 🙂
@denis19, kašička chutná, to není problém, ale to bolení bříška je hrozné... Včera a předevčírem jsem kašičku nedala a má po bolesti. Za já jsem úplně vysátá 🙂 Napadlo mě, že bych mu dala první kašičku na dobrou noc, ale je jen mléčná...
ahojte babule
mne sa akosi nič nechce, ale mám toho hodne, nejaké veci treba ešte pošiť, tak som sa do toho pustila - kamoške vreckáre na postielky aj s menami, tak ked baby zaspia, tak si malujem doma.
@l.u.c.i.e ja dávam po kaši do dalšieho mlieka vždy sab simplex - na prdenie aby ich brušká neboleli. a kašu dávam aj mliečnu aj nemliečnu, jednej takú a druhej takú 😀
@denis19 nové myslím nemáme nič, baby majú nejaké uplakané obdobie zas - poobeia sú hrozné, a revú a revú ako ked boli malinké a mali koliky ☹
@kacka81 ja som tak tiež kukala vecičky po tých mojich dvoch potvorkách a som kukala že aké boli malé, neskutočne tie deti rastú, ved tie bábiky bejby born a chou chou sú také velké ako moje baby ked sa narodili, sa mi ani veriť nechcelo, mohli by dlhšie také malé ostať 🙂
@gabulik77 sa nám niekam stratila 😀
@lucia.kl no mohu Te uklidnit i my máme nervoznejší odpoledne,m než jsem byla zvyklá, bud je to u nás zubama a neb také hladem jak jsem zjistila 🙂 už ji musím delat mléko z 210ml vody a i ráno ji tam šupnu jednu odmerku kašičky, na zahuštení a s tím sabsimplexem...že mne to nenapadlo, také máme ted tu prdíkový problém a asi z kaše a to ji už dávám v pet odpoledne a potom jen mléko.
Od plavání mi začala strašne kakat..nevím jestli je to pohyb srev, či zuby?
@lucia.kl, Sab simplex dávám před jídlem... Kolik dáváš kapiček? Třeba dávám málo - 15kapek. Asi taky začnu kaše střídat a uvidíme...
@denis19, to je fakt. Bříško si musí zvyknout. Plnou dávku nedávám. Vlastně jednou. Zajímala mě hustota kaše 🙂 S dr se domluvím za 14dní. Jdeme na další prohlídku a očkování.
S kaděním může být spojeno obojí jak plavání, tak i zoubky...
Jaké kaše byste mi doporučily?
Jinak se nám včera Mates začal přetášek ze zad na bříško a naopak. I když s těch zad mu to jde lépe 🙂 Strašně žvatlá a má nějaký více pískavý hlásek než měl 😀 😀 😀
Holky děkuju za typy. V týdnu zajdu do DM a podívám se na to. Dobře z ní to v té krabičce od Nestlé... Pak vám dám vědět co na to Mates 🙂
ahojda holky moc zdravím, nějak fakt nestíhám, u nás nic nového, jen Péťa nechce večer usínat. Po koupání je úplně hotový, udělám mléko u toho usne, pak ho dám krknout a do postýlky a najednou se probere a má poledne a do půl desátý si hraje pod hrazdou:( nevím jak ho naučit spinkat po koupání. Přitom je od půl pátý od odpoledne bez spánku, tak nechápu, jak to může do půl desáté do večera vydržet. Jetě jsme říkali, že zkusíme koupat v půl sedmé, aby nepřekonal tu největší únavu co má když jí a zkusíme ho dát do postýlky dříve. Ať jde spát v osm nebo v půl desáté tak jí až ráno kolem půl osmé.

Dobré ránko,
tak si koupím jinou značku kaše. Buďto jsem úplně blbá nebo něco dělám špatně, ale chci se zeptat, zda je normální, že po vychladnutí je kaše skoro tekutá. Včera jsem prvně dala plnou dávku a ještě 1 lžíci navíc s stejně to nepomohlo.
@janina83, radím zůstat jen u jedné značky. Nejlepší je mamatest. Někdy se stává, že hladina hcg je ještě nízká. Pokud není menzes, nic není ztraceno... Držím palečky. Co malá, už je to lepší?
@gabulik77, pro nás je právě lepší ta nemléčná, jelikož je malej plně kojený. Byl by to pro něho velký šok 🙂 Ještě uvidíme co a jak. Prsa večer opět prázdná... Přes noc se trochu nalila... Bolení bříška opět po kašičce byla. Takže dnešní noc 5x vzhůru a od 5:40h na nohou. Teď tu malej usíná, jelikož je unavený.
@kacka81, hlavně, že si to malá užila. To už znám taky, že mám divný pocit, když jsem bez malýho... 😉
@denis19 a @lucia.kl, jak se máte?