Maminy po IVF. Pridajte sa!
čaute, tak je načase, aby sme sa s neplodnosti presunuli sem 🙂
@natulaaa ahoj, žiadne stresy, ja som mala pri OPU 20 vajičok z toho 8 nezrelych, 2 sa neoplodnili a z 5 čo išli na PK sa jedno prestalo vyvíjať. ostala som tehu na druhý pokus. Kamoška mala len 3 vajka a len jedno jej zaviedli čo prežilo a chytilo sa... 🙂 takže pozitívne myslenie a vela šťastia ti prajem, potom sa sem kludne môžeš pridať alebo do https://www.modrykonik.sk/forum/som-tehotna/jak-poznat-ze-ivf-bylo-uspesne/ budeme ťa radi sprevádzať tehotenstvom .-D
@lucia.kl
@denis19 holky jste zlaté určitě vám dám vědet a pokud to klapne ,tak se k vám velice ráda přidám 😵 ,momentálně jsou moje myšlenky černé ale snad to bude ok.já se furt uklidnuju tím,že přece na tom nejsme tak blbě aby se nám nechytly,manža má výborný spemio a já taky nemám žádný zdravotní problém,tak jsem si myslela,že to bude jednodužší 😔 ,no budu se modlit 😖 ,mějte se hezky a děkuji za odpovědi,určo se ozvu 😉
Malej spinká a manžel je v trapu 🙂 Šel ke kamarádovi na pokec. No a já serfuju po diskuzích 😀
@denis19, malá na fotceje úžasná. Taková pohodářka. 🙂 Vše v pořádku?
@natulaaa, no a já jsem měla při OPU 6 vajíček z toho 3 zralá, ty se oplodnili, ale zavedli mi 2 čtyřbuněčné. No a uchytil se Matýsek 🙂 Takže nevěš hlavu, vše dobře dopadne. Musí 🙂
Planujem dalsie dietatko po IVF, neviem mam dat 2embyra (nechcem mat dvojcata) alebo 1embyro.
Prve dieta som dala 2embyra-zostala len jedno . Vdaka bohu.
keby som dala 1embyro-ak sa nedari tehoteniet ☹
@dudri juj ťažká otázka a velká dilema, no po mojich skusenosťiach by som si dala asi len jedno a verila že sa chití, lebo na dvojčatá je velká pravdepodobnosť 😀 , ideš na KET alebo maš norm. 2IVF a asi budeš mať aj potom dalšie embrijka v mrazaku, tak stale môžeš na další pokus....
Dobré ránko maminy!
@dudri no já dala dve a mám jedno ,díky vesmíru...tak každá rada drahá. Lucku naší obdivuji, nevím co bych delala..no co už bych to nejak musela také zvládnout,ale verím, že dve je porádný záhul!!!!!!!
Holky tak ako dnes? halo @lucia.kl @gabulik 77 a @l.u.c.i.e nejak se nekde touláte?
Ahoj děvčata,
@natulaaa, držím palce 🙂
@dudri, to samé budu řešit časem taky. Vyřešila bych to podle toho kolik bych měla embryí. Jestli by bylo co na zamražení, tak bych si nechala vložit jedno... Jinak dvě a věřit, že se uchytí aspoň jedno 🙂
@denis19, jsem tu. Už mám uklizeno, heč 🙂 Malej teď spinká 🙂 Co máte v plánu? Kolem poledne přijde mamka hlídat, tak si zajdu na nehty a na nákup. Potřebuju koupit dárek k svátku, v podvečer jdeme popřát kamarádce...
Holky, taky vám tak padají vlasy? Ale asi ne, když nekojíte... Mě padají neskutečně.
@l.u.c.i.e ale padají,jako bláznivé, je to prý normální po porodu, tak si dávám vitamíny a tonikum na vlasy. Já jdu dnes s malou k všeobcné dr na konzultaci o tom jejím jídle, co dál s očkováním a tk ukázat výsledky všech včeejších výsledku a vážne se pohrávám s myšlenkou zmenit mléko!!!!
holkyy tak drží se nám všech 5 😀 😀 😀 ,juuj já jsem štastnáá 😵 😵 😵 ,v sobotu ET v pul deváté tam mám být 😵 a mám prý být na lačno,kdyby to nešlo 😲 😲 😲
ahoj.už som tu. boli sme dnes s Nicol u dr. lebo jej zahnisalo očkovanie na tbc, chúďa moje, jej to vytláčali.. no a potom sme boli na mestskom urade, lebo sme dostali prispevok od mestskej časti na každé dieťa no a potom v obchode, kupiť si obed...
Nazdárek, já také zpet. karolínka má 62/5510 ,takže i pres to všechno trucování s jídlem pribrala ukážkove!!! Hned nás čapla dr a zaočkovala do obou nožiček 😠 a probrala jsem s ní i to zvracení a pripustila,že by to mohlo být i mlékem!! Tak jsem koupila nové mléko, už zdafla první lahev, celou!!!!!a bez brikulý a tak uvidíme co bude dál.Trochu si po tom očkování jen tak kňourá,ale spinká!
@denis19 a aké mlieko kupuješ teraz????, no a váhu máte peknú, my máme skoro tak isto a to máme o mesiac menej a asi 59cm, ale karolínka mala myť teraz normálne len tri mesiace, že?? my očkujeme 23 ale len alexu, nica sa ešte očkovať nesmie kôli reakcii na očkovanie proti TBC ☹
@lucia.kl no ted jsem koupila France lait, asi ji chutnalo, neboť zdafla celou láhev bez problému. Karolínce je ted 3 mesíce a 26 dní,ale jinak mínus šest týdnu 🙂 ale já to neodpočítávám a na základe všech vyšetrení už ani dr ne, neboť dopadla malá na výbornou!
no meli jsem krušnou hodinku, plakala jako das, slzy jako hrachy a já nevím z čeho, jestli očkování či mléko? já blbá ji ho dala dnes, když ji očkovali!!
@denis19 no to poznam, aj ja som naraz zmenila mlieko a dala ešte niečo a potom som nevedela, že s čoho má krče, no a nakoniec to bol ten fenyklový čaj ☹ ☹ 😠
@l.u.c.i.e aj mne strašne padajú vlasy, baby ich majú furt v ručičkách 😠 , ja som začala dojedať tehu vitamíny čo mi ostali a musím povedať, že sa to zlepšilo. ja som sa dala ostrihať ešte pred pôrodom, akurát som to stihla, vo štvrtok ma kamoška ostrihala a v sobotu som rodila...
Dobré ránko,
@natulaaa, na zítřek se dobře vyspi a těš se na embrýsky. Předpokládám, že si necháš zavést 2 embrya a zbytek si necháte zamrazit, že?
@denis19, už nás pomalu doháníte 🙂 Náš je žrout 😀 Ale na to, jak malá při narození měla něco přes 2kg, tak to je moooc pěkná váha. Vidíš, že přibírá i když dost zvrací. Snad nové mléko pomůže.
Už je malá v poho? Jaká byla noc po očkování?
@lucia.kl, taky jsem ukazovala v poradně strup po TBC. Dost často nám z toho vytékal hnis, tak jsem po koupání ránu máchala v řepíku a pěkně se to zahojilo. Teď už je to ok.
Taky se nechám ostříhat. Mám docela dlouhé vlasy, tak si je nechám zkrátit na ramena, aby se odlehčily...
Ahoj holky!
@lucia.kl @l.u.c.i.e vlasové téma je aktuální skuteečne,naše malá je má také stále v ruce ,jako vlasy a já z tohochytám foooobii!
My máme po očkování od včera horečku 😠 Karolínka to snáší hrdinsky, i si hraje i smeje, noc byla dobrá, jen si tak ouvala ze spaní a spinkala do rána bílého mimo papání 🙂 ted mi zase usnula, dávám ji 12 paralenového čípku proti bolesti a horečce a k tomu to včerejší mléko...mela z nej kreče, tka jsem zpet u Nutrilonu.....jen je pravda,že mi po tom novém mléku nezvracela tu vodu!!!! tak možná to zkusím znova, až odezní očkování,co vy na to?
@l.u.c.i.e malá mela jen 1640gr pri narození! Tak je šikula co???
@denis19, moje vlasy tahám taky malému z ruky. 🙂 Tak to je statečná, že to takhle hezky zvládá. Docela mám z toho strach, až budeme mít horečku. Asi budu hysterická a nebudu vědět co dělat...
No vidíš, malá dokonce měla pod 2 kg, myslela jsem, že nad... Tak to je žroutík!!!! jen tak dál 🙂

@natulaaa neveš hlavu, vždy muže být hur, se mnou byla kočka co mela 13 vajíček po OPU a jen jedno bylo zralé a ted má super syna!!!! Já mela 11 vajíček 8 se chytlo a zustaly 4 blastocysty, dve zavedli a dve jsou v mrazáku 😕 U nás se blastocysty známkují 1 ,1 1/2 ,2 ,2 1/2 a 3 a ty se už nezavádejí. Já mám v mrazáčku jednu dvojku a jednu jedenapulku a zavedli mi jedničku a jedenapluku 🙂