Maminy po IVF. Pridajte sa!
čaute, tak je načase, aby sme sa s neplodnosti presunuli sem 🙂
ahoj holky zdravím po delší době, měla jsem tu ve středu od rána do čtvrtka odpoledne kámošku tak jsem neměla moc času. Kámoška rodí na konci října, tak si chtěla vše vyzkoušet🙂 kupala, přebalovala, krmila, prostě všechno, dokonce chtěla vztávat i v noci🙂 tak vztávala a byla se mnou u krmení a tak🙂 dnes jsem tu taky měla kámošku, takže jsem alespoň nebyla sama, tady bylo hezky, tak jsme zašli na oběd na zahrádku
jinak co se týká vlasů, tak já ani nemluvím, padají mi po porodu hrozně:( je to síla.
Jinak u nás nic nového, Péťa už moc přes den nespí mi přijde.
@natulaaa moc moc držím palečky🙂
@gabulik77 tak jsi mela hezké dny to je super. jinak s tím spanímj e to normální období...on je ted pri síle a číhá na svet,ale neboj ,zase prijde období, kdy se vrátí do režimu spánku, neboť začne vnímat ješte víc, chytat veci a podobne a to ho bude unavovat a bude spát,aspoň u nás to tak je, že ted už zase mezi každým jídlem si schrupne karolínka.
Tak hezký večer.
@ l.u.c.i.e mam 11 embyrov v mrazaku... 😎
mile dievcata, dakujem za radu 😉
ahojky holky zdravím. Péťa ještě polehává tak využívám chvilky 🙂 Dneska držel službu manža, bylo to super šla jsem spát po desáté hodině a manža v jednu přišel z hospůdky a vzal si Péťu, ten kňoural, tak jsme mysleli že má hladíka a on si jen poprděl a usnula manžovi spal do půl páté do rána, pak ho nakrmil a spal do osmi🙂 to je pohoda, to se mě nestane🙂
@denis19 už se srovnalo to jídlo Karolínce? Ptám se, protože Péťa absolutně nedodržuje dávkování dle Nutrilonu. Každý den vypije 700-780ml a to má dle Nutrilonu vypít 670ml🙂 dr. mi říkala, že každé dítko je jiné, že to nevadí, ale mě to přijde fakt dost, na to že má jen jednu stolici denně, tak musí být úplně přejedený, ale nikdy nezvrací, tak je to asi v pohodě. Jen tedy má před každým krmení totálně pročůranou plenku, to si myslím, že tam jsou tak tři, čtyři dávky🙂
@denis19 máme teď už asi 10 dní Nutrilon HA, myslíš, že je možné, že je to mléko slabší než Nutrilon Confort, protože tu denní dávku tak strašně navýšil po tom Nutrilonu HA, tak jestli je možné, že je hladovější. Denis a od kdy ti Karolínka vydržela přes den třeba 4 hodiny bez jídla. Péťa když mezi krmením nespí, tak má co dělat vydržet ty tři hodiny, jinak ty tři nebo tři a půl když spí vydrží. Jinak opravdu jsem zavedla kolem osmé koupání a pak mléko a postýlka a fakt vždycky usne jako nic.
tak my jsme udělali rekord🙂 Péťa v osm ráno jedl, kolem deváté vytuhnul a teď je 12:13 a pořád ještě spinká....nechápu to🙂 doufám jen že mu něco není:( že spí tak dlouho.
Ahojte kočky,jsem zpět a smutná ☹ ,stále se drželo 5 embrijek ale nebyly na zamažení a zavedli nám dvě ,ale dr byl dneska šíleně negativní,že jsou jen střední kvality a že to jsou něco mezi kompaktovanou morulou a bastocystou 😖 ,tak jsem se rozbulela a v té chvili mi přišlo,že všechno je k h...u ☹ tak nevím,já slyšela,že si holky zavedli i mínbuněčé,ale jáá fákt nevím
@natulaaa žiadne negatívne myšlienky, to aké su embrijká aj tak nemusí rozhodnuť či sa chytia alebo nie, dokial nemáš negatívnu krv, tak ver tomu že si tehu, pekne sa tým dvom bambulkám v brušku prihováraj a presviečaj ich aby ostali tam kde sú, že tam im je najlepšie.... určite máš bojovníkov v sebe, 🙂 😉 ta 😉 kže dobrá nálada a žiaden plač jasné!!!!!!!!! aj tvoja psych pohoda prispieva k tehu.
tak baby, píšem svoje pocity z noci bez detí, odniesla som ich mame včera o štvrtej, doma bolo nejak moc ticho potom, tak som dala všetko oprať a poupratovala, potom sme s mm išli do eurovei a v obchode sme si kupili babiky asi 40cm aby sme mali niečo v noci v postielke 😀 😀 ked som videla deťi tak som rozmíšlala, čo asi robia tie naše, domov s kina sme došli o 23hod, to som vyvešala prádlo, lahla a spala do pol siedmej čo do mňa začal mm šťuchať, nech už idem pre deti 😀 😀 jemu chýbali viac ako mne. 😀 😝
holky snažím se ,snažím,ale moc to nejde noo,dneska pečlivě odpočívám,tak doufám,že tu ztrátu doháněji 😵
@gabulik77 no spia od osmej do druhej až štvrtej, podla toho aku maju naladu 😀 a potom zas v trojhodinových intervaloch do nejakej deviatej a potom už začínajú byť akčné a ideme von... no sme chceli s mm isť do kina a trochu sa vyspať no a moja mama sa velmi potešila, aj s nimi bola ešte dnes poobede až do kupania lebo ja som zarabala a nemohla som sa venovať deťom - som šila do novootvorenej prevadzky zavesy a majitel bol velmi prekvapeny, že ked mi dnes rano doniesol latky, tak som mu to už večer odovzdala ušite 🙂
Ahoj holky!
@gabulik77 nutrilon HA a nutrilon comfort mají stejnou výživovou hodnotu, jen mají lehce jiné složení, které muže Péťa lehčeji strávit a je "problém"na svete a to ,že jí víc...no co nadeláš, ta naše zase nesní ani to co Tvuj Péťa a dr to také nereší!!!! A intervaly 4 hodin má od dávky 120ml to ji vydrží potom na ty 4 hodinky a ,když scucne 150ml tak i pet hodin a v noci je to tak, že usne v osm, pred desátou ji dám lahev ze 120ml vody a vydrží do čtyr rána a zase ji dám lahev ze 120ml a potom ráno v devet nabíháme na režim čtyrhodinových intervalu,ale tam si ted sní jako ky, vetšinou 2x ze 150ml vody a zbytek je jen tak ze 120ml vody....
🙂 tak tak nejak to u nás frčí 😀 pribírat zatím pribírá tak nereším,a bych se nezbláznila a dobre jsem se zasmála, když si myslíš,že Pétovi muže neco být, když více spí...jsem stejná 😀 😀 😀 a volám kočkám co mají deti, jestli je to normální 😀 😀 ale je, tak klid.
@lucia.kl jsi dobrá!!! Já byla bez malé 5 hodin včera odpoledne a stále jsem jako pako volala, jestli je v porádku 😀 😀
@l.u.c.i.e ahoj a co nové u vás?
Dobré ránko,
@natulaaa, chápu tvé pocity, ale i tak se aspoň jedno embryjko může uchytit. Musíš věřit, aby tělo bylo v klidu... Držím palečky!!!
@gabulik77, to je dobře, že Péťovi chutná a že ti tak krásně spinká... Ve spánku roste a sílí 🙂
@lucia.kl, tak to smekám, žes to vydržela přes noc. Mě by se asi až moc stýskalo. Včera jsme měli na 3 hod malého u tchánojc a když nám ho přivezli, byla jsem štěstím bez sebe. Furt jsem ho musela pusinkovat....
@denis19, u nás co je nového? Máme sestavené knihovny v dětském pokoji 🙂 Máme spousty dětských knížek, tak doufáme, že malej bude knihomol 😀
holky prosímvás,jak je to s ms po ET?já mívám cykly normálně 26dc a to je za 4dny,nebo je to po stimulce jinak zařízené?,nevíte některá?
holky prosímvás,jak je to s ms po ET?já mívám cykly normálně 26dc a to je za 4dny,nebo je to po stimulce jinak zařízené?,nevíte některá?
@l.u.c.i.e fáákt a co holky co mivali před stimulkou cykly třeba 24,23,to se přece embijko ani nestihne uhnizdit néé,já závadím jen cinone,tak nevím,jestli ten to muže trošku oddálit,jinak pocity na ms mám 😖 i návaly hoka mi dneska začaly a to je muj pojev předmenstuační,že se potím 😖
Ahoj holky,omlouvám se,že vám sem lezu,ale mám dotaz.Jsem 4 dny po KETu a zajímalo by mě,jestli holky,co podstoupily IVF si můžou měřit bazální teplotu a považovat výsledky za směrodatné?!Beru utrogestan a vím,že zvyšuje teplotu,tak proto se ptám?!Díky moc za odpověď a hodně štestí ve všem! 😉

Jsem zpět. Prochajda jen na 2 hoďky, malej zase pustil řvací. Zkrátka se mu v kočárku nelíbí. Ach jo. Ze začátku řev, vyčerpáním usne, po probuzení okamžitý řev... Vždy si připadám jako nějaká macecha co nechá dítě řvát, ale je k neutěšení. Už nevím co dělat... Dudlík nepomáhá... Kojení nepomáhá... Když ho pochovám, tak na chvíli přestane, položím zpět do kočárku zase řev... No, nevím, zda je toto přechodné období... Mě přijde, že ne... Dřív to nedělal, až teď poslední dobou...
@denis19, máte pěkné plány na víkend, tak si to užijte. My budeme do dětského pokoje montovat knihovnu 🙂 No a klasika návštěvy po rodičích...