Maminy po IVF. Pridajte sa!
čaute, tak je načase, aby sme sa s neplodnosti presunuli sem 🙂
ahojte, kde ste všetky 🙂
juj práve som sa zas vytočila - ja nemôžem chodiť do dvojičkova, lebo sa tam asi už najbližšie strašne pohádam - zas kôli kojeniu 😀 😝
@lucia.kl klid holka kid, mne tak dokážou nasrat v téme začínáme s príkrmy...tak jen chladnou hlavu!!!!!! Máš krásné bodkované výtvory, tak zachovej rozvahu.... 🙂 a mrkvav obyváku...no víš co ji tam ješte bude 😀 😀 😀 😀
My byli o víkendu navštívit IVF prátele v Martine, mají syna a bylo fajn......a fakt kde sjou všechny paničky a matky:?
Dobré ránko,
tak jsme nemocný. Malej má rýmu a kašel, který jde až do zvracena ☹ No a mě bolí v krku a začínám taky posmrkávat... Ach jo...
Jak se máte vy?
@l.u.c.i.e víkend byl super..jak jsem psala byli jsem v míste činu teda martin navštívit prátelé z IVF a bylo super i jejich malý je super a to byla sobota v tahu a v nedeli sjem si dala TV oraz a mnž se staral o Karolínku, to byl ale veget Ti povím a dnes je tu škarede,ale musím na UPSVaR,ale nezvládneme, malá také práve usnula a mela nejakou divokou noc, tak uvidíme co prinese ta dnešní 🙂
A co vy?
@denis19, to byl velmi pěkný víkend 🙂 My jsme ho taky měli pěkný. Včera se o malýho staral muž, tak jsem se i vyspala... Po dnešní noci bych potřebovala opět spánek 🙂 Tady je taky hnusně... Se nedivím, že malej nastydl... Stejně si myslím, že to má ze země, jak si hraje na hrací dece... ☹
Jo, dívala jsem se na ten Cebion Multi a v ČR není jen u vás 😒
@denis19, našla jsem jen tyto: http://www.multi-tabs.cz/Czech/Děti/Multi-tabs®...
Máme první zub!
A aby toho nebylo málo, tak se dnes i prekulila na bríško!!!! 😀 jupíííííí

@lucia.kl no tak my s tím bojujeme, mela období, že usnula a vyplivla a pohoda,ale poslední tri týdny ne-li čtyri je to boj, jakmile ji v noci vypadne, tak je vzhuru a podáváme si dudlík,nerve to ne,ale probere ji to a mrnká..jsem z toho na nervy, nebot jsem i 10x ,po pár sekundách sice,ale vzhuru a otravuje mne to a jí podle mne také,že nemá tak kvalitní spánek....