icon

Maminy po IVF. Pridajte sa!

lucia.kl
2. sep 2010

čaute, tak je načase, aby sme sa s neplodnosti presunuli sem 🙂

l.u.c.i.e
6. dec 2010

Ahojky holky,

@lucia.kl, na facebooku jsem.

@denis19, předevčírem a včera jsem mu dala tu od Hippu a po ní mu bříško nebolí. Stejně se mi v noci budí a chce prso. Uvidím co mi dnes na to řekne doktorka v poradně.

l.u.c.i.e
6. dec 2010

Jestlipak už to jde?

l.u.c.i.e
6. dec 2010

Jde, hurá 🙂
Tak ta první fotka byla zkouška na čerta a druhá fotka už je ze včerejšího Mikulášovo trolejbusu 🙂 To mám ale ošklivého manžílka, co?

denis19
6. dec 2010

@l.u.c.i.e no parádní čert,že nebyl i tu...hmhmhm 🙂
a jakou máš od hipp?

l.u.c.i.e
6. dec 2010

@denis19, jmenuje se první kaše a dělá se do vody...

denis19
6. dec 2010

@l.u.c.i.e aháá, no to já nemužu, já totiž hledala neco takového od Hipp,ale do mléka a vše je do vody anebo ovocné...

l.u.c.i.e
6. dec 2010

@denis19, měl jí jen 2x... Moc toho nesní. Aspoň to není už vodové. Přijde mi, že mi teď i prso odmítá, když mám menzes. Uvidíme co na to vše doktorka.

denis19
6. dec 2010

@l.u.c.i.e no to muže být, preci to mléko ted jinak chutná....

lucia.kl
autor
6. dec 2010

tak to idem s tými fotkami skúsiť aj ja, tak som zvedavá...

@l.u.c.i.e prosím napíš mi do IP pod akým menom ťa mám hladať na facebooku, teda ak si ma pridáš medzi priatelov 🙂

denis19
6. dec 2010

@lucia.kl paráda a ta kukla je hezk 🙂

lucia.kl
autor
6. dec 2010

@denis19 bola jedna jediná posledná, tak ešte šťastie, že sme tam išli tie sedačky pozerať 🙂

gabulik77
6. dec 2010

ahojda holky všechny zdravím🙂 u nás je ještě trochu rýma, ale už je to dobré, dneska jdeme na plavčo tak jsem zvědavá🙂
@lucia.kl
@l.u.c.i.e i já jsem na Facebooku, tak se tam nějak najdeme🙂?

denis19
6. dec 2010

@gabulik77 @lucia.kl
@l.u.c.i.e
to jsem jako jediný asociál tu???????
Mám desnou zprávu dnes mi spadla cácorka z gauče, je už desne mršná!!!!jsem z toho na panáka zralá!!!
Gabi tak jak plavání?

lucia.kl
autor
6. dec 2010

@denis19 tak sa prihlás aj ty 🙂))
a neboj, malá ti z gauča padne ešte velakrát, ona má hlavu tvrdú, nič sa jej nestane 🙂 ja som povedala, že ked začnú baby sa učiť chodiť, tak im dám helmu na hlavu 😀

kacka81
6. dec 2010

Ahojky holky, vůbec nestíhám ale teď už to snad bude lepší. Dneska jsem dopekla poslední várku cukrový tak už se tu snad zase seknu. Jinak i já jsem na facebooku to je jediný co jsem tu pročetla na této poslední stránce. Nebudu vás dočítat je toho tu hodně. Napište mi také IP jak jste tam já si vás najdu. Malá mi začala nějak kašlat a už má i teplotu takže to vypadá že budeme tvrdnout doma ☹ místo aby jsme si užívali sníh.
@l.u.c.i.e zkouška na čerta dobrá, i mi byli na mikulášské nadílce a malá se bála. Minulý rok jí to nevadilo ale zato letos.

kacka81
6. dec 2010

@denis19 mě také malá spadla asi dvakrát když byla takhle malá i já byla zralá na panáka 😉

denis19
7. dec 2010

Dobré ránko holky, preji krásné upršené ráno. Cácorka je plná úsmevu a pohody, tak verím,že se ji nic nestalo!

lucia.kl
autor
7. dec 2010

@denis19 dobré ráno.
určite sa jej nič nestalo, ale predpokladám, že včera hodne revala...
u nás sa na pol ešte spí, mm sa chystá na rehabilitáciu a Alex mám nasťahovanú v posteli a sa tam na mňa rehoce 🙂 no a Nicolka si spinká sladko 🙂

denis19
7. dec 2010

@lucia.kl tak Nici je vegeťačka v tom to počasí co???? Mnž má problémy,když rehabka?
No jsem i prekvapená, že brečela asitak minutku , potom jsem ji pustila toho kýčového Mikuláše a bylo ticho a smích,ale stejne jsem radeji šla k dr.......Včera jsemmela tak hezky naplánované odpoledne, kaderník, obchod, divadlo a hele jak to dopadlo.....
Luci, spí holky s dudlíky či bez?
A na facebooku já jsem jen tam nechodím.....nejak jsem v tom nenašla oblibu, já radeji skypho či ICQ...

lucia.kl
autor
7. dec 2010

@denis19 v noci spia bez dudlíkov, teda občas im ich strčím do pusinky ale keď zaspia tak vyplujú a spia bez, dudla majú len cez deň a v kočíku....
no už je aj NIcolka hore a sa tu naťahuje špagetka jedna 😀
no a mm chodí na rehabku s nohou - to si niečo urobil ešte v septembri a s lakťom - že tenisový lakeť - to má od varenia, tak uvidíme, ak sa mu tá ruka nespraví tak pôjde na operáciu, to potrebujeme teraz, aby bol na PN ☹

tak ja na facebook chodím len kôli ludom, s ktorími sa nemám ako inak spojiť, najčastejšie som tu 🙂

denis19
7. dec 2010

@lucia.kl to jsem ráda, že nejčasteji tu 😀 jo už si vzpomínám, to co mnž zaspal do práce a potom ješte i upadl co???
Jo a váží 7360gr a 68cm...slečinka padací 😀 a jsem tak nakrátko ostríháná,že jsem až nesvá 😲

lucia.kl
autor
7. dec 2010

@denis19 presne to s tou nohou, nejak sa s toho nevie dostať, stále bolí a dr. na nič neprišiel ☹
no tak to moje baby už sú väčšie od Karolínky, no neviem kam sa tie moje potvorky ponáhlajú... 😀

denis19
7. dec 2010

@lucia.kl a kolikže to mají..... 😕

lucia.kl
autor
7. dec 2010

@denis19 no keď si dáš kurzor na moju fotku, tak dole to uvidíš 🙂

denis19
7. dec 2010

@lucia.kl no vidíš, já vedela, že jsem to nekde videla 😀

kacka81
7. dec 2010

Ahojky holky, pošlu vám znovu žádost o přátelství, nevšimla jsem si že je tam přihlášenej ten můj a odeslala jsem to od něj takže tam vás vymažu.
@denis19 hlavní je že se jí nic nestalo. A co že jsi až tak nakrátko střižená? To jsi chtěla a nebo kadeřnice.

gabulik77
7. dec 2010

ahojky holky všechny zdravím.U nás už rýma ustupuje, včera jsme byli plavat a super, Péťa měl první potopení pod vodu, bylo to moc hezký, byla jsem s ním v té obrovské vaně, takže když se vynořil měla jsem ho v náruči🙂 je to šikula, moc ho to baví🙂 manža si dal zatím masáž zad, takže celá rodinka v akci. Příště jde do vody s prckem manža, tak jsem na ně zvědavá: je to ale fakt moc pěkný🙂

denis19
7. dec 2010

@gabulik77 to je super, my to na plavání deláme také a paráda, jen dnes si lokla vod , tak rvala ,ale jinak pohodička.
@kacka81 no chtela jsem zmenu,ale asi néééé tak velkou,ale okolí dnes mne jen chválilo!

lucia.kl
autor
7. dec 2010

@denis19 to ja ked som u kaderníčky - moja kamoška, tak poviem nech dá dole asi 10cm a vždy skončím s vlasmi po ramená alebo kratšími 🙂 a to tam chodím s vlasmi do pol chrbta, ale už som si zvykla a neriešim, ved dorastú 😀

denis19
7. dec 2010

@lucia.kl jo dorostou, jen já to ted mám tak,že to nijak nesepnu a cákám je na plavárne ve vode, neboť nesjou ani tak krátké, že by se neumočily a to ji povídám,že chodím plavat, tak ať je to praktické 😀