Maminy po IVF. Pridajte sa!
čaute, tak je načase, aby sme sa s neplodnosti presunuli sem 🙂
Ahojky holky, vůbec nestíhám ale teď už to snad bude lepší. Dneska jsem dopekla poslední várku cukrový tak už se tu snad zase seknu. Jinak i já jsem na facebooku to je jediný co jsem tu pročetla na této poslední stránce. Nebudu vás dočítat je toho tu hodně. Napište mi také IP jak jste tam já si vás najdu. Malá mi začala nějak kašlat a už má i teplotu takže to vypadá že budeme tvrdnout doma ☹ místo aby jsme si užívali sníh.
@l.u.c.i.e zkouška na čerta dobrá, i mi byli na mikulášské nadílce a malá se bála. Minulý rok jí to nevadilo ale zato letos.
Dobré ránko holky, preji krásné upršené ráno. Cácorka je plná úsmevu a pohody, tak verím,že se ji nic nestalo!
@lucia.kl tak Nici je vegeťačka v tom to počasí co???? Mnž má problémy,když rehabka?
No jsem i prekvapená, že brečela asitak minutku , potom jsem ji pustila toho kýčového Mikuláše a bylo ticho a smích,ale stejne jsem radeji šla k dr.......Včera jsemmela tak hezky naplánované odpoledne, kaderník, obchod, divadlo a hele jak to dopadlo.....
Luci, spí holky s dudlíky či bez?
A na facebooku já jsem jen tam nechodím.....nejak jsem v tom nenašla oblibu, já radeji skypho či ICQ...
@denis19 v noci spia bez dudlíkov, teda občas im ich strčím do pusinky ale keď zaspia tak vyplujú a spia bez, dudla majú len cez deň a v kočíku....
no už je aj NIcolka hore a sa tu naťahuje špagetka jedna 😀
no a mm chodí na rehabku s nohou - to si niečo urobil ešte v septembri a s lakťom - že tenisový lakeť - to má od varenia, tak uvidíme, ak sa mu tá ruka nespraví tak pôjde na operáciu, to potrebujeme teraz, aby bol na PN ☹
tak ja na facebook chodím len kôli ludom, s ktorími sa nemám ako inak spojiť, najčastejšie som tu 🙂
ahojky holky všechny zdravím.U nás už rýma ustupuje, včera jsme byli plavat a super, Péťa měl první potopení pod vodu, bylo to moc hezký, byla jsem s ním v té obrovské vaně, takže když se vynořil měla jsem ho v náruči🙂 je to šikula, moc ho to baví🙂 manža si dal zatím masáž zad, takže celá rodinka v akci. Příště jde do vody s prckem manža, tak jsem na ně zvědavá: je to ale fakt moc pěkný🙂

Ahojky holky,
@lucia.kl, na facebooku jsem.
@denis19, předevčírem a včera jsem mu dala tu od Hippu a po ní mu bříško nebolí. Stejně se mi v noci budí a chce prso. Uvidím co mi dnes na to řekne doktorka v poradně.