Maminy po IVF. Pridajte sa!
čaute, tak je načase, aby sme sa s neplodnosti presunuli sem 🙂
@majaja75 máte první očkování? to bude asi hexa a provenar či jak se to jmenuje to druhé si myslím 😕
My se máme dobre...Karolínka roste jako hnojená, má dva zuby a tretí se klube, už vyžaduje více pozornosti,ale pulku svého času se prohraje sama, behem dne už tolik nespí,ale už jsem si zvykla, v noci si potáhne 10-12hodin a to bez jídla, tak si nemám nač stežovat, až na ten dudlík,ale to také zvládneme čase......
jak jsi teda na tom, kojíš či UM? A co se delo v noci Miška mal žúrku???
@denis19 takže Karolínka sa ma dobre.Aký mate problém s dudlíko? My ho moc nechceme, teraz som vymenila za iný typ a občas ho podudle. V noci si zle odgrgla a potom sa jej nejak nehcelo už spinkať. Občas mame taku noc. Ja som nemala mlieko už v pôrodnici, tam sme dokrmovali a po týždni doma sme už boli len na umelom (beba). Som zvedavá ako prežijeme zajtrjšie očkovanie, tbc bolo v pohode. Ani my už moc cez deň nespíme, občas sa len pozerá, občas vyžaduje pozornosť.
Ahojky, takže školka proběhla opět z řevem, ale trvá jí to jen pokud jsem tam. Jakmile se za ní zavřou dveře tak je klid. Asi dělá scény jen předemnou, ale jde jí to dobře člověku to rve srdce ☹ už aby se to srovnalo.
@majaja75 buď ráda že ti dudlíka moc nechce alespoň pak nebudeš mít práci jí to odnaučit 😉
@denis19 před porodnicí ještě nestepuji, ale už je to za dveřma 😕 Dnes jsem konečně nakoupila do porodnice, tak až malá usne tak si to zbalím. A jinak jak se cítím cítím se dobře až na ty kyčle bolí jako pes a už mě začíná bolet i kříž. Ale jinak o jde.
A co jste dnes dělaly???
@denis19dakkujeeeeeem 🙂 mne sa paci aj tvoje 🙂
no u mna je to tazkooooo 😒 😀
@lusinkaj Ti verím,mám jednu a nekdy ztrácím nervy, treba dnes ráno,když si nedala nic stríknout do nosu, ani odsát, rýmu má jako das a tím pádem nechtela pít mléko, tak jsem ji musela dát do jedítka a jedla mléko lžící, tak si to umíš predstavit....bylo všude a to UM je dobre lepkavé, tak jsem musela vytírat...ted jsem ji horko težko udrndala na chodbe v kočárku, neboť v této kose se mi s ní nechce jít ven a to mi spí jen tak max tricet minut a mít toto vše dvakrát, tak si to nekdy asi i hodím....ale mám pocit,že jsi se s faktem dvojčat dobre vysporádala a ted už jen dobojovat do holčiných osmnástých narozenin a jsi za vodou 🙂
ahojky holky, nestíhám dočítat, moc vás všechny zdravím, celkově nějak nestíhám🙂)) u nás je vše pi starém, Péťa je zlatíčko, už měsíc a půl spí tak do osmi hodin do rána, je fakt že tak od 6 hodin mu dávám několikrát dudlika, ale jinak dobrý🙂 tak snad se to nezmění🙂
@denis19 ja som si vcera poplakala trosku vecer...karinka zaspala a bianka nie a nie spat a uz bolo 23.00h a ja som bola unavena ako hovado oci sa mi zatvarali same a ona otvorene oci ako keby spala 10h.som myslela ze ma urve ☹
a dnes detto a nie a nie spat ale teraz karin,bianka krasne spi uz 2h.skoro a karin nie len reve a je mrzutaaaaa 😠
Ahojky holky,
všem moc děkuju za přáníčka. Svátek jsem oslavila už o víkendu 🙂 Včera mi Matýsek udělal radost. Zjistil, že může pérovat na nožičkách. Už je to podle mě otázka času a začne lést... Viz foto 🙂 Některé jste to už viděly na FB...
Jinak stále peču cukroví, takže vás tu zanedbávám. Omlouvám se, ale musím mít už neustále oči na malým. Navíc na mě visí jako opička 🙂 Ani u táty být moc nechce... Aspoň kdyby v noci spinkal ☹ Stále se budí...
@l.u.c.i.e no tak to mojim sa teraz asi nič nechce, nejak zleniveli, ale dnes sa nicolka u kamošky trošku posúvala po zemi, tak to bude aj možno tým, že u nás nemajú kde byť - na posteli je mäkko a na zemi majú len deku a ta sa šmýka, ale písali sme ježiškovi o hraciu deku, tak snáď potom začnú 🙂
opúšťam to tu, môj mm sa rozhodol, že už postaví stromček, tak ho idem ozdobovať ( on už zaspal, tak to bude ráno prekvapko 🙂)
Dobré ránko!!!!
@lucia.kl neboj holky se začnou vrťet jedna báseň apotom nebudeš stíhat!!! Co stromeček?
@l.u.c.i.e kolik toho prosím tebe pečeš?????? Dyť jste jen dva 😀
@lusinkaj neboj techto stavu breku ješte bude, nejdrív ze zoufalství a potom od radosti, jako včera Lucie skoro, když Matýsek se rozhodl dát na čtyri....... 🙂
jinak ti kluci jsou nekjak akčnejší, jak to tak sleduji po známých...ale nevadí i naše holky jsou síkulky!
@denis19 ja sa nebojím, veď oni to doženú, u nás sa rozpráva 🙂 baby budú ukecané 😀
stromček úspešne postavený a mm sa nezobudil a videl ho až v noci ked išiel na wc 🙂 a veľmo sa mu páčil.
pridávam fotky, tak snáď bude niečo vidieť 🙂
tak a práve pozerám alexe do postielky a ona je na brušku, tak sa to konečne podarilo, sa pretočila aj opačne, juchuuuu
Ahoj holky.
@denis19, mám 6 těst. Už mi chybí jen slepovat a udělat krémy. Ještě budu dělat 2 nepečený. Přijedou příbuzný a navíc dávám čast cukroví mamce. Včera jsem toho moc slepila, jelikož milospán se rozhodl, že spinkat sám nebude... Furt jen řval a řval. Vzala jsem ho do náruče, přestal atd... 2x jsem ho zkusila nechat brečet, bez úspěchu. Nevím co to má znamenat a proč mě tak v noci zlobí. Usnul ve 23hod a za 40 minut opět vzhůru... Tak to šlo dokola... Zkrátka být v postýlce nechtěl...
@lucia.kl, stromeček je krásný. Už se taky těším až ho postavíme 🙂

ahojte...
@l.u.c.i.e
@lucia.kl
@lusinkaj všetko naj naj naj k sviatku, hlavne vľa zdravia a šťastia s detičkami
@denis19 ahoj, ďakujem, máme sa dobre, zajtra ideme na očkovanie, síce neviem na aké, veď sa dozvieme. Dnes sme nemali dobru noc, trochu sme boli dlhšie hore (asi 2 hod sme sa prechádzali), ale inak pohoda. A čo vy? Karolínka sa tešila snehu?