icon

Maminy po IVF. Pridajte sa!

lucia.kl
2. sep 2010

čaute, tak je načase, aby sme sa s neplodnosti presunuli sem 🙂

denis19
15. dec 2010

@l.u.c.i.e no hele holka, snad nechceš mít dokonalé dítko! Je to čiperka a to ve všem 🙂 Ikdyž noční spánek...to Ti nezávidím....ale i to se napraví opet neboj se ty nic....já snad o víkendu také neco upeču 🙂

majaja75
15. dec 2010

ahojte...tak my sme včera absolvovali to očkovanie, malinká bola statočná, minimalne plakala a dokonca sme nemali ani teplotu a ani nebola mrzutá

lucia.kl
autor
15. dec 2010

@majaja75 tak super, ešte zvládnuť takto aj dalšie dve očkovania 🙂

majaja75
15. dec 2010

@lucia.kl aj vás očkovali v 6 týždňoch?

lucia.kl
autor
15. dec 2010

@majaja75 teraz som si to pozerala v kniže a nás očkovali ked sme mali 3 mesiace, to ju očkovali do nožičiek???

denis19
15. dec 2010

@lucia.kl
@majaja75 i nás očkovali poprvé ve trech mesících.....do nožiček 😕

majaja75
15. dec 2010

@lucia.kl
@denis19 očkovali ju do nžičky, ževraj je to teraz nvé a začína sa v 6 týždni Je to vakcína pevenar, infanrix hexa

denis19
15. dec 2010

@majaja75 no to očkovali i nás,ale až v tech trech mesících,ale to proto,že je cácorka nedonošená a byla moc malinkatá na očkování 🙂
Hlavne,že to má Miška za sebou a ted ješte dvakrát a je zavodou!!!!! Co jste dnes delaly holky?

lusinkaj
15. dec 2010

ahojte,dnes nic nestiham...mala som navstevu 😉 teraz rychle varim lebo nemame co jest tak som urobila zel.pol.a granadir 🙂 deti spia ale kazdu chvilu vstanu lebo hodina jedla 😉
a vy ako sa dnes mate?
luci,aj ja idem robit stromcek cez vikend tak som zvedava ako budu na nho pozerat moje lásky 🙂
co kupujete detom na vianoce???

lusinkaj
15. dec 2010

@majaja75 aj mi ideme na to ockovanie v januari tak som zvedava 😒 🙂

denis19
15. dec 2010

@lusinkaj ahoooj,my koupili autosedačku a mluvícho krtka s DVD 🙂 Ty kokšo...mám jen jeden poklad,ale varit nestíhám 🙂

lusinkaj
15. dec 2010

@denis19 ja vobec nevariiiiiiiiim....ale dnes 1x som navarila,ked je muz doma...inac stale tu musi byt nejaka tretia dospela osoba 😀

denis19
15. dec 2010

@lusinkaj no tak to verím...já nejsem schopna navarit, poprvé po porodu jsem varila asi nekdy v septembri a potom asi už jen dvakrát 🙂 ted se to polehoučku lepší a varím tak jednou za týden..jinak mnž nebo suchá večere 🙂

lusinkaj
15. dec 2010

@denis19 no tak polievka dovarena,muz spi s detmi este stale 😉
boze,ja nemam nic kupene este na vianoceeeee 😉 ☹

denis19
15. dec 2010

@lusinkaj no já jen detem,jinak nic , asi dospelákum ani nebudu kupovat! Tak to je super, že mnž spí s holkama 🙂 Bude sveží na noc a ty si schrupneš 🙂

lusinkaj
15. dec 2010

@denis19 prisiel z praace tak bol unaveny....ani rodicom??ja neviem co mam robit ci kupit ci nieee...ale nemam ani cas na nakup...neviem co robit??? 😒

denis19
15. dec 2010

@lusinkaj no rodičom asi ano,ale absolut nevím co.....to oni ješte mají v totmo období i narodky..katasrofa.....budu muset neco vymyslet, jinak to nevidím......vy co kupujete holkám?

lusinkaj
15. dec 2010

@denis19 mi kupime taku hracku na postielku do fisher price a ked to zapnes na strope im budu svietit postavicky macko pu a k tomu im bude hrat melodia...je to super,deti pri tom zaspavaju mojej kam.tak som zvedava 😉

denis19
15. dec 2010

@lusinkaj no nejdrív bych to ozkoušela pujčením od kamarádky...jestli mohu radit...naše z toho melcký strach!
Ani kolotoč u nás neobstál, asi tak týden a potom také nic, ted nemá nic, jen žirafu plyšovou a je v postýlce spokojená 🙂

lusinkaj
15. dec 2010

@denis19 praveze nie oni miluju kolotoce...a maju radi pozerat na svetlo-luster stale ic dam na postel zapnem sv.a potocim luster a vies ako sa pozeraju...cize toto sa im bude isto pacit

denis19
15. dec 2010

@lusinkaj tak to je potom super...u nás lustr také zabírá ,je jako magnet oro ní i lampy verejného osvetlení ji fascinují 🙂

lusinkaj
15. dec 2010

@denis19 tak potom napisem,ze ako...dufam,ze to kupime...dnes mal prist tovar

lucia.kl
autor
15. dec 2010

@lusinkaj u nás je to s darčekmi podobne, baby dostali autosedačky, kočík a fusaky, no samozrejme ešte nejaké blbosti dostanú - ako nohavice, hodiny so snoopim a od mojich rodičov - netuším, a od kamočky dostali tie sedátka do vane, no a od babky vestičky a od druhej som ešte nevymyslela.

no a ja som pre komplet celú rodinu vymylsela fotky detí, ideme teraz v piatok do ateliéru fotiť sa, tak im z toho dám pozväčšovať a zarámujem, stačí, na iné nemáme peniaze, mm je už 3 týždeň pn a hrozí operácia ruky, tak som vytešená, žijeme z mojej materskej a to ani nehovorím aké máme úvery a splátky 😢 😢

matelko1
15. dec 2010

ahojte.mozem sa aj ja pridat....

lucia.kl
autor
15. dec 2010

@matelko1 ahoj, jasné že môžeš

matelko1
15. dec 2010

@lucia.kl ja som uz chcela davno,aj som vas citala,ale vy ste tu take rozbehnute,ze som sa tu nechcela montovat.

helenka12
15. dec 2010

ahojte baby ,ktore ste boli na ivf ,mne sa mali ozvat za 4 tyždne to bolo 6.12 a zatial sa mi nik neozval mam zavolat do poistovne alebo doktorke alebo mam este čakat? ☹

matelko1
15. dec 2010

@helenka12 skus zavolat dr.ja som sice volala aj do poistovne,a az potom dr.

lucia.kl
autor
16. dec 2010

@helenka12 ja som čakala až mi zavolajú z centra, ale ked tak asi by som volala dr. že čo je s tým...

lucia.kl
autor
16. dec 2010

@matelko1 no my sme sem všetky prešli z inej témy, kde sme boli všetky spolu aj počas tehulkovania,kedže sme tehulkovali naraz, takže sa poznáme viac ako rok - teda takto cez písmenkovanie,