Maminy po IVF. Pridajte sa!
čaute, tak je načase, aby sme sa s neplodnosti presunuli sem 🙂
ahojte...tak my sme včera absolvovali to očkovanie, malinká bola statočná, minimalne plakala a dokonca sme nemali ani teplotu a ani nebola mrzutá
ahojte,dnes nic nestiham...mala som navstevu 😉 teraz rychle varim lebo nemame co jest tak som urobila zel.pol.a granadir 🙂 deti spia ale kazdu chvilu vstanu lebo hodina jedla 😉
a vy ako sa dnes mate?
luci,aj ja idem robit stromcek cez vikend tak som zvedava ako budu na nho pozerat moje lásky 🙂
co kupujete detom na vianoce???
@lusinkaj u nás je to s darčekmi podobne, baby dostali autosedačky, kočík a fusaky, no samozrejme ešte nejaké blbosti dostanú - ako nohavice, hodiny so snoopim a od mojich rodičov - netuším, a od kamočky dostali tie sedátka do vane, no a od babky vestičky a od druhej som ešte nevymyslela.
no a ja som pre komplet celú rodinu vymylsela fotky detí, ideme teraz v piatok do ateliéru fotiť sa, tak im z toho dám pozväčšovať a zarámujem, stačí, na iné nemáme peniaze, mm je už 3 týždeň pn a hrozí operácia ruky, tak som vytešená, žijeme z mojej materskej a to ani nehovorím aké máme úvery a splátky 😢 😢
ahojte.mozem sa aj ja pridat....
ahojte baby ,ktore ste boli na ivf ,mne sa mali ozvat za 4 tyždne to bolo 6.12 a zatial sa mi nik neozval mam zavolat do poistovne alebo doktorke alebo mam este čakat? ☹

@l.u.c.i.e no hele holka, snad nechceš mít dokonalé dítko! Je to čiperka a to ve všem 🙂 Ikdyž noční spánek...to Ti nezávidím....ale i to se napraví opet neboj se ty nic....já snad o víkendu také neco upeču 🙂