Maminy po IVF. Pridajte sa!
čaute, tak je načase, aby sme sa s neplodnosti presunuli sem 🙂
Ahojky, jdu vás pozdravit. Poslední dny jsem měla nějakou střevní virozu či co to bylo. Zkrátka to šlo horem i dolem. Bleee, to byl hnus. Už je mi ale fajn.
Cukroví doděláno, ještě nakoupit, uklidit (je to bordel za poslední dny, jak jsem nefungovala) Manžel jen hlídal 🙂 No a pak ještě zabalit dárky, zítra udělat salát, ozdobit stromek, zajít na hřbitov atd... Však to znáte samy. Kdybych se tu neukázala, tak přeju všem krásné a pohodové Vánoce.
@matelko1 ja tiez pouzivam uz sudocrem 🙂 od zaciatku som davala aviril krem,ale bianke sa zaparil strasne zadocek tak nam pomohol bepanthen a potom som presla na sudocrem a ostavam pri nom 🙂
@lucia.kl ako luci,dievcatka ako?no tato noc ako tak dala sa...ale nad ranom ked papali o pol.4 nie a nie zaspat zaspali o pol.6 a karin uz o 6 vstala ☹ a ja som nemohla oci otvorit co som tak chcela spat 😀
@lusinkaj no u nás dalšia zlá noc, večer dobre zaspali ale o pol druhej Nicolka hore a plakala asi hodinu ☹ potom sa konečne že posrala a spala zas do piatej, zas sa napapala a potom vstala spolu z alexou o pol osmej. teraz sú v postilekach po obede a ide sa spať a ja idem darčeky baliť 🙂
@lusinkaj máme trojizbák z rozlohou 76m ale v jednej izbe je babka, tak nám zostala spálňa 4x4m a obývačka tiež 4x4m v ktorej sú aj baby, jedna strana je gauč a stolík a na druhej strane je pianino - ktoré momentálne slúži ako polica, dve postielky, komoda s prebalovákom a skriňa na detské veci, no a teraz aj vianočný stromček 🙂
@denis19 aj tebe krasne vianoce 🙂 🙂 🙂
no trosku to tu zanedbavam 😒 Andrejko nam krasne rastie,je zdravucky a pred dvoma tyzdnami mal 5050g. este ho kojim a aj dokrmujem nutrilonom. krasne v noci spinkava. zvykol spavat na boku a pekne vo svojej postielke. po narodeni som si ho davala k sebe do postele, ale uz sme ho naucili pekne davat do jeho postielky. zacal uz gagotat a spoznavat svoje rucicky. chyta si vlasky usko nostek,ked je unaveny zbrhli si ocka a najnovsie si strasne rad dava rucky do pusy a potom grcka trdlo male 🙂 🙂 🙂 robila to aj Karolinka?a ako sa vam dari? 🙂
uz som si pridala temicku k oblubenym 🙂 🙂 🙂
prajem vsetkym maminkam a ich vytuzenym babatkam krasne prezitie vianocnych sviatkov 🙂 🙂 🙂
vesele vianoce všetkym 🙂 🙂
ahojky holky všem přeji krásné Vánoce🙂 hodně štěstí, zdraví a pohody🙂

@helenka12 ahoj. ako prvé budeš teraz platiť za lieky, tie stoja podla toho aký budeš mať protokol, či dlhý alebo krátky ale na Sk to mňa vyšlo 14tisíc čiže okolo 450€ no a potom budeš platiť postupne, za jednotlivé procedúri, vždy si centrum vypýta od teba to, za čo máš platiť... tak ti budem držať palce, nech sa sem môžeš o chvíľu pridať 🙂