icon

Maminy po IVF. Pridajte sa!

lucia.kl
2. sep 2010

čaute, tak je načase, aby sme sa s neplodnosti presunuli sem 🙂

lucia.kl
autor
22. dec 2010

@helenka12 ahoj. ako prvé budeš teraz platiť za lieky, tie stoja podla toho aký budeš mať protokol, či dlhý alebo krátky ale na Sk to mňa vyšlo 14tisíc čiže okolo 450€ no a potom budeš platiť postupne, za jednotlivé procedúri, vždy si centrum vypýta od teba to, za čo máš platiť... tak ti budem držať palce, nech sa sem môžeš o chvíľu pridať 🙂

l.u.c.i.e
22. dec 2010

Ahojky, jdu vás pozdravit. Poslední dny jsem měla nějakou střevní virozu či co to bylo. Zkrátka to šlo horem i dolem. Bleee, to byl hnus. Už je mi ale fajn.
Cukroví doděláno, ještě nakoupit, uklidit (je to bordel za poslední dny, jak jsem nefungovala) Manžel jen hlídal 🙂 No a pak ještě zabalit dárky, zítra udělat salát, ozdobit stromek, zajít na hřbitov atd... Však to znáte samy. Kdybych se tu neukázala, tak přeju všem krásné a pohodové Vánoce.

lusinkaj
22. dec 2010

@matelko1 ja tiez pouzivam uz sudocrem 🙂 od zaciatku som davala aviril krem,ale bianke sa zaparil strasne zadocek tak nam pomohol bepanthen a potom som presla na sudocrem a ostavam pri nom 🙂
@lucia.kl ako luci,dievcatka ako?no tato noc ako tak dala sa...ale nad ranom ked papali o pol.4 nie a nie zaspat zaspali o pol.6 a karin uz o 6 vstala ☹ a ja som nemohla oci otvorit co som tak chcela spat 😀

lucia.kl
autor
22. dec 2010

@lusinkaj no u nás dalšia zlá noc, večer dobre zaspali ale o pol druhej Nicolka hore a plakala asi hodinu ☹ potom sa konečne že posrala a spala zas do piatej, zas sa napapala a potom vstala spolu z alexou o pol osmej. teraz sú v postilekach po obede a ide sa spať a ja idem darčeky baliť 🙂

lusinkaj
22. dec 2010

@lucia.kl ja este nemam nic zbalene,vsetko v taskach 😀
joooj tie noci su strasneeee 😒

lucia.kl
autor
22. dec 2010

@lusinkaj my máme všetko pobalené, toto sú posledné darčeky na ktoré sme čakali, akurát, že sa mi minul papier a nemám do čoho baliť 😖 😖

lucia.kl
autor
22. dec 2010

ostatné v albume

lusinkaj
22. dec 2010

@lucia.kl tvoje mali koliky?to je strasneeeee..tak mi zjavu,bolia ich bruska ☹

lusinkaj
22. dec 2010

@lucia.kl zlatucke su 😵

lucia.kl
autor
22. dec 2010

@lusinkaj mali sme koliky a strašné, aj trojhodinový rev to býval doma, skončilo ked mali tri mesiace, potom už len občas, ja som dávala sab simplex do mliečka a zaberalo...

lusinkaj
22. dec 2010

@lucia.kl aj ja davam sab....trosku lepsie ale aj taaaak...strasne kope karin s nozkami 😒 cize po 3m.prestalo?tak mi o tyzden mame tak som zvedava 😉

lucia.kl
autor
22. dec 2010

@lusinkaj hej ako by seklo, zo dňa na deň to bolo lepšie a aj kakať mi vtedy samé začali, teraz ich mám na posteli a sledujem alexu lebo mi zletela z gauča, len som sa otočila a už bola na zemi, hrozné, ked to už lozí ☹ ☹

lusinkaj
22. dec 2010

@lucia.kl jooj uz sa tesim nato...lebo ten rev je priserny...karin ma zelenu stolicu a bianka ma ok ale vela krat na den ☹ tak to teraz musis davat riadny pozor...vy kolko izb.byt mate??

lucia.kl
autor
22. dec 2010

@lusinkaj máme trojizbák z rozlohou 76m ale v jednej izbe je babka, tak nám zostala spálňa 4x4m a obývačka tiež 4x4m v ktorej sú aj baby, jedna strana je gauč a stolík a na druhej strane je pianino - ktoré momentálne slúži ako polica, dve postielky, komoda s prebalovákom a skriňa na detské veci, no a teraz aj vianočný stromček 🙂

lusinkaj
22. dec 2010

@lucia.kl babka?tvoja ci ich?ona byva s vami? 🙂

lucia.kl
autor
22. dec 2010

@lusinkaj moja babka, ono je to totiž pôvodne jej byt, atakže ju tu musím trpieť ☹ ☹ mimochodom má 81 rokov

lusinkaj
22. dec 2010

@lucia.kl ach pane bozeeeee ☹ tak to vam nezavidim 😒 😀
vy uz spite?moja karin reeveeeeeee 😉 ☹

lucia.kl
autor
22. dec 2010

@lusinkaj asi pol minúty je ticho, doteraz bol plač, no a už zas nicolka spustila, ach ti ezuby 😠 😠 tak a zas prestala, ja si to nevšímam, lebo nič už aj tak nezaberá a na rukách nosiť nebudem

matelko1
22. dec 2010

ahojte 🙂
@lusinkaj zelenu stolicu mali aj moji chlapci,to moze byt z umeleho mlieka.
@lucia.kl zuby sa aj nam tlacia a naraz alexovi 4 a maximovi 6-ten to horsie znasa...
chlapci uz od 19:30 spia,dnes som sama aj kupala,nakrmila oboch naraz....som slamena vdova 😀 ....mm maju koniec roka v praci

lucia.kl
autor
22. dec 2010

@matelko1 ja mám nicolku stále hore, stále plače, tak som jej dala paralen od bolesti, lebo normálne kričí, len čo sa jej dotknem dasienka, musí ju to dosť bolieť...

matelko1
22. dec 2010

@lucia.kl chuda moje...a davas aj geliky,ja viem su na prd,to nepomaha,ale aj tak potieram

lucia.kl
autor
23. dec 2010

@matelko1 dávam, vždy na chvílu stíchne, zjavne jej to chutí 😀 mne odporučili potierať s tantum verde, ale to nemám, tak budem musieť vyskúšať..

helenka12
23. dec 2010

@lucia.kl dakujem, 10. 1 tam mam ist na pohovor s koordinarkou ,tak uvidim 🙂

denis19
23. dec 2010

@figurka.m
@krivka5
@cukotka
@kajticko
@minka51
Holky krásné vánoce.....píšu tuto z naší maminkovské témy,neboť naše stará téma omládla o čekatelky.
Verím,že se máte výborne a šťastne,ale mužete z času na čas dáti vedet jak se vede i bambulká 😀
@minka51 držím palec do nového roku!

lusinkaj
23. dec 2010

@matelko1 no dnes som to spominala dr.tak jej vezme krv ci nebude alergicka na kravske m.a potom podla vysldkov sa uvidi 😉
@lucia.kl jaaaj boze na nervy najprv reflux.koliky,zuby... 😒

krivka5
23. dec 2010

@denis19 aj tebe krasne vianoce 🙂 🙂 🙂
no trosku to tu zanedbavam 😒 Andrejko nam krasne rastie,je zdravucky a pred dvoma tyzdnami mal 5050g. este ho kojim a aj dokrmujem nutrilonom. krasne v noci spinkava. zvykol spavat na boku a pekne vo svojej postielke. po narodeni som si ho davala k sebe do postele, ale uz sme ho naucili pekne davat do jeho postielky. zacal uz gagotat a spoznavat svoje rucicky. chyta si vlasky usko nostek,ked je unaveny zbrhli si ocka a najnovsie si strasne rad dava rucky do pusy a potom grcka trdlo male 🙂 🙂 🙂 robila to aj Karolinka?a ako sa vam dari? 🙂

krivka5
23. dec 2010

uz som si pridala temicku k oblubenym 🙂 🙂 🙂
prajem vsetkym maminkam a ich vytuzenym babatkam krasne prezitie vianocnych sviatkov 🙂 🙂 🙂

helenka12
24. dec 2010

vesele vianoce všetkym 🙂 🙂

gabulik77
24. dec 2010

ahojky holky všem přeji krásné Vánoce🙂 hodně štěstí, zdraví a pohody🙂

denis19
25. dec 2010

@krivka5 jé,tak to si krásne užíváš co??? Je to poráda, naše cácorka, zase desne víská,ale to tak,že si všichni musí myslet,že ji týrám, neboť má hlas jako zvon!!