Maminy po IVF. Pridajte sa!
čaute, tak je načase, aby sme sa s neplodnosti presunuli sem 🙂
@krivka5 no hele, já m yslela, že jak u rodiču odevzdáme tašky z dárečky, tak nebude problém se nabalit nazpet a asi jsem se pletla.....všichni ji dali tolik vecí,že nevím kam je dám....spíše to vidím, na škodoradost 😀 😀 slečinka ví,že je tu jako trešnička na dortíku 😀
Co jinak deláte?
no moj starsi syn spava aj do tretej popoludni a muz s Andrejkom zaspali pred hodinou. navarene je od vcera ,tak mam leharo 🙂 🙂 🙂 to len preto preto pisem,ze preco sme este neobedovali 🙂
Ahojte 😉
ako ste stravili vianoce s detickami?mi fajn...deti spali sme sa najedli a oni vstali 😀 🙂
čaute baby
tak som sem na chvílu nakukla, už sa máme dobre - teda aspoň deti, teraz je pre zmenu chorá maminka ☹ a čaká ma kopa oblečenia na žehlenie a nič sa mi nechce....
Ahojky holky,
konečně mám čas se na vás kouknout. Byli jsme samá návštěva. A těch dárečků, co malej dostal. Hrůza. Nemám kam ty hračky dávat... Malej pod stromečkem koukal, co se děje. Stejně ho nejvíce bavilo trhat papíry a brát je do pusinky 🙂 Jak jste se měli vy?
@lucia.kl, četla jsem, že jsi s malou byla v nemocnici. To mě mrzí. Ale hlavní je, že už je vše ok. Ty se brzo taky uzdrav. Copak trápí? Taky jednodenní průjem a zvracení jako u mě?
@l.u.c.i.e no tak trhanie papierov sa páčilo asi všetkým našim deťom 🙂 my sme dostali ešte hraciu deku a tá sa babám veľmi páči, aj teraz sú na nej a sa rehocú...
no a trápila ma najprv nádcha a dnes už aj zvracanie a hnačka, tak len dúfam, že to zas nedostanú baby, a možno som to ja dostala od Alex...
@lusinkaj ja som kúpila tú z IKEA a včera na nej boli prvý krát a furt tam niečo chytali a žužlali, tak zatial je to také polohranie 🙂 najradšej majú hrazdičku na ktorú sme ešte všeličo pozavesovali navyše a potom tie hrazdičky čo majú pripnuté na postilekach, tie majú radi...
ahojte.
@lucia.kl mne sa nechceli hrat na hracej deky,mala som ju od segry...ale mas zlate bambule...
ako ste sviatkovali
my sme chori,alex teplotoval vcera cely den cez 38 a v noci 39,2,mm siel s nim ku doktorke,priedusky a 6 zubov sa mu prerezava,chudatko.obklady som mu v noci davala,no bala som sa,cely horel.
@lusinkaj teraz bola zlava na ňu a stála 25€ ale hrazdička k nej nieje. no a na postielkach máme aj kolotoč a toto. http://www.prenasedeti.sk/obchod/action/product...
a ešte jednu ale tú neviem nájsť na nete...
@lucia.kl a preco v nemocke,co bolo dievcatam.
chlapci mi zaspali,vlastne alexa stale berie do spanku,stale ma teplotu aj cipok dostal,teraz ma 37,6,ale noc bola strasne,tak som si ho privinula k sebe a az ja som horela a stale si nieco mrmlal....vo stvrtok s obidvoma na kontrolu ideme,tak pevne verim,ze uz budeme fit.aj pocasie je celkom pekne,ved uz sme 4 dni neboli von,to neratam pendlovanie ku mame a svokrovcom,ale von neboli 4 dni
@matelko1 alexa mi vracala a mala horúčky, tak bola na infúziach, no a teraz stále hnačkuje a tiež by stále spala, ale horúčku nemá, vraj to môžu byť aj zuby, ale kedže mi hnačkujú obe a začali pri prechode na pokračovacie mlieko, tak si myslím, že to bude tým, zajtra si skočím k dr aby som sa uistila...

@denis19 Karolinka asi dostala malo darcekov,ked sa jeduje 😀 Andrejko tak vrieskal vcera cele poobedie,to bolo strasne.a ze stastne a vesele 😀 😀 😀