Maminy po IVF. Pridajte sa!
čaute, tak je načase, aby sme sa s neplodnosti presunuli sem 🙂
@lucia.kl no tak super...
no mozem povedat,ze koliky akokeby uz pomaly sa vytracali...klopem...este raz za den ju to chyti ale uz je to fakt ovela lepsie....
a sami zda,ze vcera mala uz aj taku zeleno-zltu stolicu,tak mozno uz zelena sto.pominie 😉
chodila si s malymi na rehabilitaciu?
si tá lucia, čo tam na moste stojí v objatí?? malá fotka, chcelo by to lupu...😀
Ahoj děvčata 🙂
Dnešní noc po dlouhé době úžasná 🙂 Malému už vykoukl i druhý zoubek, tak snad bude na nějakou dobu pokoj 🙂
Copak máte v plánu?
Už jsem zpět. Mamka dneska hlídala, tak jsem byla u kámošky na nehtíkách a po obchodech, takže taky menší relax. Teď si Mates hraje s plyšákem čertem. Ocucává mu pláštěnku 🙂
@l.u.c.i.e dns jsme si vyhlídli tuto http://www.shoppie.sk/gorenje-rk-68-syb/d-93121/ a nevíme jestli tuto či bílou 😀 a já chtela užší model,ale to se už moc nedelá, tak nás čeká malá úprava kuchyne. 😲
Ahojky holky, jaký byl víkend? Musím se pochlubit, malej už leze!!! 🙂 Video na facebooku 🙂
Já to vezmu ve zkratce. V pátek jsem byla s malým na půlroční kontrole a přibral mi jen 30g, zato vyrostl o 4cm Takže máme 7150g a 71cm. Vše je ale jinak v pořádku, jen už mám dávat příkrm 3x denně a za měsíc na převážení...

@denis19 a tú adresu mi pošleš, že kam ti mám balík poslať 🙂