icon

Maminy po IVF. Pridajte sa!

lucia.kl
2. sep 2010

čaute, tak je načase, aby sme sa s neplodnosti presunuli sem 🙂

lucia.kl
autor
5. jan 2011

@denis19 a tú adresu mi pošleš, že kam ti mám balík poslať 🙂

lusinkaj
5. jan 2011

ahojte 🙂

@lucia.kl ako sa mate?dievcata uz su v poriadku?

lucia.kl
autor
5. jan 2011

@lusinkaj ahoj. hej hej, dievčatá sú už v poriadku, konečne, ešte nás trápi hlad v noci, ale musia pribrať čo mi vďaka tej pliage schudli, tak vstávam a krmim 🙂 ale už je to zas len raz nočne 😀 a vy ako, ako zabralo nové mlieko, koliky stále???

lusinkaj
5. jan 2011

@lucia.kl no tak super...
no mozem povedat,ze koliky akokeby uz pomaly sa vytracali...klopem...este raz za den ju to chyti ale uz je to fakt ovela lepsie....
a sami zda,ze vcera mala uz aj taku zeleno-zltu stolicu,tak mozno uz zelena sto.pominie 😉
chodila si s malymi na rehabilitaciu?

lucia.kl
autor
5. jan 2011

@lusinkaj no ono to asi fakt bolo všetko tým sunarom ☹ ja som s babami nikam nechodila, nikto nás neposlal a ani neboo treba, vyvíjajú sa normálne...

lusinkaj
5. jan 2011

@lucia.kl no ai ano..tak hadam,uz nutrilon bude ok 🙂

lucia.kl
autor
5. jan 2011

@lusinkaj uvidíš, teraz sa bude všetko už len zlepšovať 🙂 no práve sa mi zobudila alexandrička a šuští si v postielke obalom od vlhčených utierok 🙂

denis19
5. jan 2011

@lucia.kl tak to je další dvojitá ost, blahopreji a hezké míry!!!!

lucia.kl
autor
5. jan 2011

@gabulik77 nebud furt len na facebooku aj sem poď...

lusinkaj
5. jan 2011

@lucia.kl verim,aj ja ze bude super...uz len najst nejaky sposob lebo oni mi krasne zaspia aj ked len na rukach-ale aj to sa hadam zmeni...sa prebudia vela krat v noci,ze nemaju cumel...uz aj prikladam s vankusmi...aj tak nic,rozmyslam ze prilepim 😀

lusinkaj
5. jan 2011

@lucia.kl luci,ty si na FB???

lucia.kl
autor
5. jan 2011

@lusinkaj to môj mm sa im stále vyhráža, že im dudel prilepí 😀
hej, všetky sme na FB aj som dávala výzvu, že kto tam je, ty si???

lusinkaj
5. jan 2011

@lucia.kl jasne som...ja som aj skusala si ta dat..ale som asi nedobre priez.dala 😀 si ma pridaj....
no ja fakt prilepim 😀 🙂

lucia.kl
autor
5. jan 2011

si tá lucia, čo tam na moste stojí v objatí?? malá fotka, chcelo by to lupu...😀

lusinkaj
5. jan 2011

@lucia.kl nieee..daj si ma Lucinqa Jánošíková 🙂

lucia.kl
autor
5. jan 2011

@lusinkaj vykonané, už tam máš žiadosť odo mňa 🙂

lusinkaj
5. jan 2011

@lucia.kl potvrdene 😉
moja karin teraz taky rev nevie zaspat ☹

l.u.c.i.e
6. jan 2011

Ahoj děvčata 🙂

Dnešní noc po dlouhé době úžasná 🙂 Malému už vykoukl i druhý zoubek, tak snad bude na nějakou dobu pokoj 🙂

Copak máte v plánu?

denis19
6. jan 2011

@l.u.c.i.e muj dnešní plán je relaxace, neboť mám za sebou náročnou noc s cácorkou, tak jsem vyslala tatínka ven s kočárkem a já vegetím.

l.u.c.i.e
6. jan 2011

Už jsem zpět. Mamka dneska hlídala, tak jsem byla u kámošky na nehtíkách a po obchodech, takže taky menší relax. Teď si Mates hraje s plyšákem čertem. Ocucává mu pláštěnku 🙂

denis19
6. jan 2011

@l.u.c.i.e to jsou nejlepší hračky....jé já zapomela, vy máte pracovní den, co? My tu máme svátek!!! Proto mi manžel je venku s cácorkou. 🙂
My si dnes našli novou lednici, už jen objednat. 🙂

l.u.c.i.e
6. jan 2011

@denis19, jojo, u nás je všední den 🙂 Manžel byl doma 14dní na dovolené... Docela mi chybí jeho pomoc, ale už jsem zase zajela do starých kolejí... Taky bysme potřebovali novou lednici, ale koupíme jí až tato úplně doslouží, což je otázka roka 🙂

denis19
6. jan 2011

@l.u.c.i.e no u nás je to také asi otázka roku, tak čítám,ale obávám se, že to bude drív a tak chci predejít stresu, určite by se nám to stalo v parném léte!
muj mnž byl doma také celé svátkya včera v práci a už jsem byla večer jako kote unavená, jsem už uvykla jeho výpomoci 😕

l.u.c.i.e
6. jan 2011

@denis19, jo tak v tom máš pravdu, taky bych byla nerada, aby zničeho nic odešla... Ale zatím jsme se ještě po ničem neohlíželi... Jakou máte vybranou?

denis19
6. jan 2011

@l.u.c.i.e dns jsme si vyhlídli tuto http://www.shoppie.sk/gorenje-rk-68-syb/d-93121/ a nevíme jestli tuto či bílou 😀 a já chtela užší model,ale to se už moc nedelá, tak nás čeká malá úprava kuchyne. 😲

l.u.c.i.e
6. jan 2011

@denis19, ta je krásná. Mě by se líbila ta bílá.

denis19
6. jan 2011

@l.u.c.i.e asi i nám..uvidíme, dám vedet, tak cácorka je stále venku s tatínkem, to je veget 😀

l.u.c.i.e
7. jan 2011

Ahojky holky, kdepak jste?

@denis19, do kdy trval veget? To jsis odpočinula, co?

denis19
7. jan 2011

@l.u.c.i.e jsme v té druhé soukromé téme a veget trval celou hodinku 🙂

l.u.c.i.e
9. jan 2011

Ahojky holky, jaký byl víkend? Musím se pochlubit, malej už leze!!! 🙂 Video na facebooku 🙂

Já to vezmu ve zkratce. V pátek jsem byla s malým na půlroční kontrole a přibral mi jen 30g, zato vyrostl o 4cm Takže máme 7150g a 71cm. Vše je ale jinak v pořádku, jen už mám dávat příkrm 3x denně a za měsíc na převážení...