Maminy po IVF. Pridajte sa!
čaute, tak je načase, aby sme sa s neplodnosti presunuli sem 🙂
@l.u.c.i.e ahoj, tak už knihovnu hnedle 🙂 no my máme zatím jen pár knih pro malou, z mého detství je vše v češtine a to by asi nebylo ok a manžel nemá žádné a tak jen nakupuji co vidím,ale na knihovnu to zatím není 🙂
Mne se malá ted tak pozvracela, že jsemji musela celou umýt a prevléci, já už nevím co s ní...scucla sice celou lahev, ale než jsem ji stuhla vzít na grg, tak s úsmevem vypustila snad polovičku!
hojda holky, tak je to právě 15 minut co jsem vstávala🙂) dneska jsme si fakt přispali, ale v noci jsem byla každé dvě hodiny vzhůru, malej se hrozně kroutil:( Některý den je to docela dobrý a někdy se chudák kroutí celou noc:( To nám ten den pěkně uteče, malej ještě pospává🙂
my sme sa už aj s vonku stihli vrátiť, dnes sme vstávali o osmej, došla kamoška čo tiež čaká po IVF dvojky 🙂 o dvanástej som došla domov, lebo musela isť do práce.
baby mňa včera Nicol tak os...la, normálne mi to stekalo po nohaviciach a papčiach, hruza 😀 😝
No mne dnes Karolínka už dvakrát tak pozvracela, že jsme už opet prevlečené, ješte pár jezení a nebudu mít co na sebe 😀 😀 u nás je také nádherne, byla jsem s malou vneku, nejak si nemohla najít místo,asi ji neco trápí, neboť i to zvracení hned po jídle je na nervy a to v zásade ze sebe vylije, ne vyzvrací!
@lucia.kl moc děkuji,ted jsem šla kuknout za holkama na unicu,proože jsem tam taky s nima chodila,a ani jsem nepřispěla,po tom,co jsem si přečetla ☹ ☹ ,je tam kočka co je těhulka a prohlásila,že prý čeká učitě jedno,protože to jedno z embrijek byla jen morula a ta prý nemá šanci ☹ ,že já tam vubec lezla,jsem chtěla na holky kuknout a tak sem dopadla ☹ a pak mám být v klidu ☹
skús a uvidíš, ale slúšaj aspoň dva dni musí si žalúdok na mlieko zviknúť. môžem sá spýtať, ty si mala kedy origoš termín pôrodu na karolínku?? alebo ktorý deň si mala ET ja som mala KET 12.10.
@natulaaa ty jsi ale JELITO natul, to víš, že moje morula byla II. kat, nic jinýho a hlavně - je mi 38 a ty jsi mladá holka. Tak se nesrovnávej, k ničemu to není, proboha a buď v klidu
@teckovanaorchidej plne s tebou súhlasím, ešte bude mať dvojčatá 😀
@lucia.kl jo díky, četla o mé morulce v diskusi CAR UNICA, shodou okolností mi dnes řekli, že podle hCG bych mohla mít i dvojčata, tak vidíš, možné je všechno
@lucia.kl já mela ET 05.10.2009 a termín jsem mela tuším na 24.06.2010, proč te to zajímá..nemám s tím jako problém,ale jsem zvedavka. Lucko, myslíš, že ho mám zkoušet treba i týden, když bude mít po prvních dvou trech dávkávh kroutící se obtíže?
@natulaaa jsi ťunto, nikam nechod koukat, já také chodila koukat na nedonoseňátka a temer jsem upadla do depresie!!! a hele já mela také 38 jsem tu i s Karolínkou!!!
holky děkujííí za podporu,jste moc hodnéé 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉
Dobré ránko,
jak se máte? Malej teď spinká a pak půjdeme ven... No a dnes k obědu budou palačinky. Mňam 🙂
Dobré ránko @l.u.c.i.e a ostatní!!!
U nás se práve schyluje ke krmení, jsme už vychystané a pokud nám to krmení dobre dopadne, raíme do mesta s kamarádkou a jejím synkem a tam dáme i obídek.....to bude žúžo 😝 Jinak u nás nic nového, Karolínka si papá jak uzná za v hodné, opet je v oblibe kolotoč...hurááá a jinak pohodička. U nás je super počasíčko, temer babí léto tak si to užíváme......a vy?
holky my se chystáme k dr. Malej už dvě noci skoro nespí a každou hodinu nebo dvě má hrozné bolení a pláče. Přes den když se nají tak do půl hodiny má bolení taky, ale to ještě zvládá, sem tam se vyprdí a je mu dobře ale v noci nic nepomáhá. Teď jsem ho ráno dala spát na bříško a spí jak dudek, ale na bříšku by asi děti spát neměli co, dáváte je na bříško?? Přes den se mu na bříšku nelíbí, ale teď byl v polospánku, tak ani neprotestoval a spinká. Už nevím co s ním. Včera měl jednu normální stolici a pak dvakrát průjem. Ale dr, nám na tu zácpu doporučila Duphalac a tak jsem ho užívala a Péťa už 5 dní sám kaká a já ho nevysadila, tak si myslím, že to má z toho, je to projímadlo a může se poté vyskytnout bolení bříšla a plynatost a průjem, tak se na to jdu přeptat.

@natulaaa, taky jsem se tak sledovala. Pořád jsem lítala na záchod a obávala jsem se červené... Musíš věřit... Ale moc dobře vím čím si procházíš... Zkus se zabavit něčím, co tě udělá dobře a nebudeš na to myslet. Procházka, nákup, četba...