icon

Maminy po IVF. Pridajte sa!

lucia.kl
2. sep 2010

čaute, tak je načase, aby sme sa s neplodnosti presunuli sem 🙂

l.u.c.i.e
13. sep 2010

@natulaaa, taky jsem se tak sledovala. Pořád jsem lítala na záchod a obávala jsem se červené... Musíš věřit... Ale moc dobře vím čím si procházíš... Zkus se zabavit něčím, co tě udělá dobře a nebudeš na to myslet. Procházka, nákup, četba...

natulaaa
13. sep 2010

@l.u.c.i.e no je to na mašli,co si budem povídat 😀

denis19
13. sep 2010

@l.u.c.i.e ahoj, tak už knihovnu hnedle 🙂 no my máme zatím jen pár knih pro malou, z mého detství je vše v češtine a to by asi nebylo ok a manžel nemá žádné a tak jen nakupuji co vidím,ale na knihovnu to zatím není 🙂
Mne se malá ted tak pozvracela, že jsemji musela celou umýt a prevléci, já už nevím co s ní...scucla sice celou lahev, ale než jsem ji stuhla vzít na grg, tak s úsmevem vypustila snad polovičku!

l.u.c.i.e
13. sep 2010

@denis19, my máme klasické knížky po nás. Navíc moje mamka nakupovala poslední dobou ty obrázkové se zvířátkama atd...

denis19
13. sep 2010

@l.u.c.i.e tak to je super, moje také už nakupuje malé knížky,ale do naši knihovny se nevleze už ani špendlík, tak premýšlíme, že ji rozšíríme a u té príležitosti dáme neco udelat i do detského pokoje!

l.u.c.i.e
13. sep 2010

@denis19, nám se právě taky už dětské knížky do naší knihovny nevejdou. Proto jsme koupily nové 🙂

gabulik77
13. sep 2010

@natulaaa neboj se i já měla stejné pocity jako před MS, to není nic špatného, držím palce🙂

gabulik77
13. sep 2010

@okcelok bohužel taky nemám zkušenosti s měřením, já neměřila a zadařilo se po KET, držím palce🙂

gabulik77
13. sep 2010

hojda holky, tak je to právě 15 minut co jsem vstávala🙂) dneska jsme si fakt přispali, ale v noci jsem byla každé dvě hodiny vzhůru, malej se hrozně kroutil:( Některý den je to docela dobrý a někdy se chudák kroutí celou noc:( To nám ten den pěkně uteče, malej ještě pospává🙂

denis19
13. sep 2010

@gabulik77 tak to jsi si hezky schrupla 🙂

l.u.c.i.e
13. sep 2010

@gabulik77, taky bych spala. Venku je i spací počasí. V noci jsem též k malému každou chvilku vstávala... Budil se, neuměl si najít místo na spaní, tak jsem ho neustále přetáčela 🙂

lucia.kl
autor
13. sep 2010

@okcelok neporadím ani ja, ja som nikdy nemerala, ja som si počkala až na krv, tak držím peste velmi velmi.... 🙂
@natulaaa ja som mala všetky pocity ako na ms dokonca som aj špinila a vidíš, obe babule sa chitili, takže 😀 🙂 hlavne nemysli na slová dr - to bol nejaký totálny debil 😠 😠

denis19
13. sep 2010

ahoj @lucia.kl ako po víkende?

lucia.kl
autor
13. sep 2010

@denis19 hrozne, niečo na mňa sadlo a drží sa ma to 😠 😠 nejaká choroba, mm si vybavil dovolenku v praci aby sa mohol postarať o deti, normalne nevladzem, tak dufam, že s toho nebude chrípka ☹

lucia.kl
autor
13. sep 2010

my sme sa už aj s vonku stihli vrátiť, dnes sme vstávali o osmej, došla kamoška čo tiež čaká po IVF dvojky 🙂 o dvanástej som došla domov, lebo musela isť do práce.
baby mňa včera Nicol tak os...la, normálne mi to stekalo po nohaviciach a papčiach, hruza 😀 😝

l.u.c.i.e
13. sep 2010

@lucia.kl, brzké uzdravení. Snad je to jen něco lehkého... Ani se nedivím, že něco na tebe leze. Včera teploučku a dnes zima... 😒

lucia.kl
autor
13. sep 2010

@l.u.c.i.e u nás je nádherne, slniečko svieti a modrá obloha, sem tam mráčik 🙂 to som si určite z toho kina doniesla 😖

denis19
13. sep 2010

No mne dnes Karolínka už dvakrát tak pozvracela, že jsme už opet prevlečené, ješte pár jezení a nebudu mít co na sebe 😀 😀 u nás je také nádherne, byla jsem s malou vneku, nejak si nemohla najít místo,asi ji neco trápí, neboť i to zvracení hned po jídle je na nervy a to v zásade ze sebe vylije, ne vyzvrací!

lucia.kl
autor
13. sep 2010

@denis19 aby to nebolo to francúzske mlieko´, mne tak grcali ked im mlieko nesadlo, len bebu mi negrcajú, teda občas sa zadarí ale nieje to nič hrozné a ani toho neni vela. teraz mi Nicol spinká a Alexa ma kope nožičkami, že aby som sa jej venovala 😀 😀

denis19
13. sep 2010

@lucia.kl já jsem opet na nutrilonu, neboť po francouzovi ji bylo dvakrát zle,ale to bylo v den očkování, že krává ji to dala ten den, tak jsme se vrátili k nutrilonu a premýšlím jestli ho nezkusím ješte jednou toho francouze...co ty na to?

natulaaa
13. sep 2010

@lucia.kl moc děkuji,ted jsem šla kuknout za holkama na unicu,proože jsem tam taky s nima chodila,a ani jsem nepřispěla,po tom,co jsem si přečetla ☹ ☹ ,je tam kočka co je těhulka a prohlásila,že prý čeká učitě jedno,protože to jedno z embrijek byla jen morula a ta prý nemá šanci ☹ ,že já tam vubec lezla,jsem chtěla na holky kuknout a tak sem dopadla ☹ a pak mám být v klidu ☹

lucia.kl
autor
13. sep 2010

skús a uvidíš, ale slúšaj aspoň dva dni musí si žalúdok na mlieko zviknúť. môžem sá spýtať, ty si mala kedy origoš termín pôrodu na karolínku?? alebo ktorý deň si mala ET ja som mala KET 12.10.

teckovanaorchidej
13. sep 2010

@natulaaa ty jsi ale JELITO natul, to víš, že moje morula byla II. kat, nic jinýho a hlavně - je mi 38 a ty jsi mladá holka. Tak se nesrovnávej, k ničemu to není, proboha a buď v klidu

lucia.kl
autor
13. sep 2010

@teckovanaorchidej plne s tebou súhlasím, ešte bude mať dvojčatá 😀

teckovanaorchidej
13. sep 2010

@lucia.kl jo díky, četla o mé morulce v diskusi CAR UNICA, shodou okolností mi dnes řekli, že podle hCG bych mohla mít i dvojčata, tak vidíš, možné je všechno

denis19
13. sep 2010

@lucia.kl já mela ET 05.10.2009 a termín jsem mela tuším na 24.06.2010, proč te to zajímá..nemám s tím jako problém,ale jsem zvedavka. Lucko, myslíš, že ho mám zkoušet treba i týden, když bude mít po prvních dvou trech dávkávh kroutící se obtíže?
@natulaaa jsi ťunto, nikam nechod koukat, já také chodila koukat na nedonoseňátka a temer jsem upadla do depresie!!! a hele já mela také 38 jsem tu i s Karolínkou!!!

natulaaa
13. sep 2010

holky děkujííí za podporu,jste moc hodnéé 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉

l.u.c.i.e
14. sep 2010

Dobré ránko,

jak se máte? Malej teď spinká a pak půjdeme ven... No a dnes k obědu budou palačinky. Mňam 🙂

denis19
14. sep 2010

Dobré ránko @l.u.c.i.e a ostatní!!!
U nás se práve schyluje ke krmení, jsme už vychystané a pokud nám to krmení dobre dopadne, raíme do mesta s kamarádkou a jejím synkem a tam dáme i obídek.....to bude žúžo 😝 Jinak u nás nic nového, Karolínka si papá jak uzná za v hodné, opet je v oblibe kolotoč...hurááá a jinak pohodička. U nás je super počasíčko, temer babí léto tak si to užíváme......a vy?

gabulik77
14. sep 2010

holky my se chystáme k dr. Malej už dvě noci skoro nespí a každou hodinu nebo dvě má hrozné bolení a pláče. Přes den když se nají tak do půl hodiny má bolení taky, ale to ještě zvládá, sem tam se vyprdí a je mu dobře ale v noci nic nepomáhá. Teď jsem ho ráno dala spát na bříško a spí jak dudek, ale na bříšku by asi děti spát neměli co, dáváte je na bříško?? Přes den se mu na bříšku nelíbí, ale teď byl v polospánku, tak ani neprotestoval a spinká. Už nevím co s ním. Včera měl jednu normální stolici a pak dvakrát průjem. Ale dr, nám na tu zácpu doporučila Duphalac a tak jsem ho užívala a Péťa už 5 dní sám kaká a já ho nevysadila, tak si myslím, že to má z toho, je to projímadlo a může se poté vyskytnout bolení bříšla a plynatost a průjem, tak se na to jdu přeptat.