icon

Máte dcérku po dvoch synoch?

neznakaramelka
20. apr 2013

ak ano, tak ake to je?
takze nakoniec bude tretie babetko dievcatko, tesime sa
chcem sa opytat kto bol a je v takejto situacii na co sa pripravit, co cakat
vobec si to neviem predstavit, nejak som si zvykla na plny dom "chlapov" 😀
vsetko po chlapcoch mam odlozene chlapcenske od oblecenia az po hracky, a k tomu jeden je zimny, druhy jesenny, dievcatko bude letne
cize ani neviem co vyuzijem z oblecenia, asi dost malo
a ako synovia prijali princeznu???
na co si dat pozor pri dievke???
potesi kazdy postreh

Strana
z2
bleblu
18. aug 2016

@monilik no ja mam dvoch velkych chalanov 19 a 15 a strasne sme chceli dievcatko s muzom, a ja som verila ze dievcatko sa chyti po ovulacii 🙂, tak sme sa toho drzali a po 9mesiacoch snazenia, pozitivny test a po genetickych testoch v 18.tyzdni cca sme sa dozvedeli ze dievcatko, skoro som odpadla od radosti. Teraz mame rocnu princeznicku ale je to Xena, nie Barbie 🙂

monilik
18. aug 2016

@bleblu my čakáme babatko ale ešte nevieme co a uz som hrozne zvedava 🙂

bleblu
18. aug 2016

@monilik Drzim palce aby bolo dievcatko, teda ked po nom tuzite. Ked sa teraz nad tym zamyslim, asi sa to pohlavie neda ovplyvnit, pride to co ma prist a vsetko su povedacky, no ale clovek musi verit no nie? a v ktorom si tyzdni?

monilik
18. aug 2016

@bleblu v 12tt v utorok idem na skrining tak sa mozno dozvieme 🙂

bleblu
18. aug 2016

@monilik Juuuj to je krasne, este to mam zivo v pamati ako sme to vsetko doma prezivali, ked sa narodila mala hned sme omladli o 10 rokov 😀

bibaryba
18. aug 2016

Ja mám dvoch chlapcov 10 a12 a ročnú princeznú je to normálne ale cickoska ja najväčšia všetko si vydobije asi bude rozmaznana ale ja už som zabudla ako bolo pri chlapcoch a oni boli dvaja deti ju prijali super predtým malé deti veľmi nemuseli ale keď ju mali doma bola princezná

Strana
z2