icon

Mesačné bábätko na umelom mlieku po každom nakrmení hneď kaká.

charlotte345
4. okt 2018

Dobrý večer mám mesačného syna sme na UM HIPP ANTI REFLUX maly mi papa 90 ml ale hned po nakrmeni cca 4 minúty sa vykaká stolicu ma žltu ale dosť riadku je to podľa vás poriadku???

evitka83
4. okt 2018

@charlotte345 stolica u takeho dietata vyzera ako prazenica. Niekedy moze kakat po kazdom jedle, pokial sa nepuci, neplace, zeby ho bolelo brusko, je ok

gabiikaa
4. okt 2018

Áno. Je to v poriadku babetka majú krátku tráviacu sústavu. Preto papaju často a v malých dávkach. A aj vyprazdnuju často.. 😄

pribinak
4. okt 2018

saci a vyprazdnovaci reflex su dost prepojene, takze to nevadi, ze kaka. pokial nie je vodova, zelena, prudko nezapacha tak je to ok. mala by byt taka ako riedka prazenica 🙂

charlotte345
autor
4. okt 2018

No stolicu ma taku ako prazenicu niekedy hustejsiu inokedy je zas redsia.
Niekdy sa nám to stane že sa vykaka hneď v tej chvíli keď ho dám od grgnut niekedy ti je aj také že začne plakať tak silnejsie prdka a doslova to z neho vystrelí🙂 ale stolicu ma aj 8 krát za deň. Ina k ďakujem za odpovede 🙂

nela6
4. okt 2018

@charlotte345 je to uplne ok, moj ked som ho sla kojit sa hned spustil reflex vyprázdňovania, a neprisal sa, najprv sa pucil a tak potom s kľudom siel jest 🙂))

charlotte345
autor
4. okt 2018

@nela6 Tak som rada pre istotu mu doktorka zobrala stolicu na vyšetrenie zajtra majú byť výsledky tak uvidíme ja len že či zas nemame problém s mliekom.