Môj 7-mesačný synček sa v nocí budí každé 2 hodiny
Maly ma 7v novi co dne hod hore cez den spi tri spanky dokopy 3hodiny
aj moj sa budil casto.
@hsjdudhdbd a teraz po slovensky 🤦😅 na nadpis ti poviem len toľko, že je to normálne, asi je hladný alebo nespokojný alebo mu idú zuby. Za pár týždňov sa mu to môže otočiť a prespí aj polku noci.
Nespala som poriadne už 2roky, takze je to ok
@nikpa ma len dva zatial ale je to take zvlastne bo niekedy spi celkom fajn dve noci a dve noci katastrofa
@nikpa on papa vela aj kasu na vecer parky vsetko hladny asi nie
@hsjdudhdbd moze byt aj prejedeny. 7mes. na veceru parky??
@hsjdudhdbd dieťa môže mať viacero spánkový regresii, proste raz je lepšie, raz horšie. To fakt dávaš 7 mesačnemu párky?? Akoby si mu otravu pomaly sypala, možno aj preto plače, že jedáva takéto veci. Jeho tráviaca sústava to nedokáže stráviť.
@zuzuliennka1 ano ma na vecer detske male parky uplne v pohode ich zje on vela papa aj cez den on je rposte hlados a keby som mu nedala by vrestal hladny ˇˇˇˇ prosim vas nepoucujte ma co tu davat malemu jest kazde dieta je ine niektore do6sa len koji my sme od4uz prikrmovali
@nikpa on spi tei dni dobre tri zle bez ohladu nato ci zje tie parky ci nie su to kvalitne detske boze moj z toho to nema 🥱
@nikpa prepac otravu?????ved otrava je v kazdom jedle jedine to co si sami vypestujeme zabijeme odchovame nieje takze asi tak bio maminy ale k tomu to sa tu nebudem vyjadrovat co je a co nieje otrava
@hsjdudhdbd kazde dojcene dieta je od 4 mes. prikrmovane, ocividne poucenie potrebujes, lebo tvoje dieta sa zoznamuje s potravinami a na veceru dostava parky 🤦🏼♀️
aj ja som vtedy zacinala s prikrmami, aj vsetky ostatne matky, vsetky deti v 4m zacinaju s beznou stravou, ale preco prepanajana parky?! je xy moznosti, co dat na veceru - rozne zeleninove kase, zmixujes roznu zeleninu, mozes pridat zltok, na striedacku s masom, kusok chleba,… vyzivne, s vitaminmi, vlakninou.
parky su snad ta najhorsia moznost na veceru, pre tak male dieta.
absolutne nezasytia, ziadne ziviny, vitaminy,.. aj preto sa budi a nespi poriadne
@hsjdudhdbd a co ine teda este davas na veceru okrem tych parkov? (tie by som na tvojom mieste zrusila uplne)
@zuzuliennka1 kazde nieje prikrmovane od4poznam zeny ktore dojcili az do 6az potom prikrmovali s myslim si ze az take poucenie nepotrebujem 🙂
@zuzuliennka1 kase detske , krupicova, kukuricna, puding a bez ohladu snto co mu dam tie noci su taketo a nechapem tomu preco ˇˇˇˇ snazila soms a odsledovat kedy je lepsia noc kedy horsia a zazial sa mi to an nic neviaze ˇˇˇˇ kazde dve hod alebo minule co pol hodinu uz som bola zufala ˇˇˇ ja neviem ci zuby ci co sa deje a niekedy dva krat za noc ˇˇˇ pol tyzdna cista katastrofa pol uplne super ˇˇˇ len pocuvam teny ktorym deti spia pomaly celu noc a ja som uplne hotova z toho ze ako je to mozne
@hsjdudhdbd mozne je to uplne normalne - mas len 7m dieta. Ziadne take male dieta neprespi celu noc. Ano, su deti, ako moj syn, ktory sa nebudil kazdu pol hodinu, nevstavala som kazdych 10min, ale to neznamena, ze prespal celu noc. Teraz ako pol rocny ma urcite jednu z regresii spankovych, a nie je posledna. Spanok mohol byt doteraz uplne tip
top, teraz sa zmeni. Idu mu zuby, uci sa stale nove veci, synovi sa menil spanok zakazdym, ked sa (na)ucil novy pohyb - otocit sa, plazit sa, stvornozkovat, chodit,…
zmier sa s tym, bude sa to menit, celu noc , tak naozaj, ti este veru neprespi
V zivote som nepocula o 7 mesacnom dietati co je parky??Boze to cim ho krmis??A ano mnihe babatka sa takto casto budia.To nie je ziadna novinka.Vobec nic s tym neurobis,len vydrzat.Este pride veeeela zmien rezimov kym sa to zastabilizuje.
@maminkadeticiek no vidis tak uz pocujes 🙂
@hsjdudhdbd Sa teda mas cim chvalit.A povedz mi ako ho je?To mu ho mixujes ci ako preboha?
@maminkadeticiek no nehanbim sa zato teda ˇˇˇ normalne pozujem ako vela veci ktore je a niektore prikrmi mixujem a niektore pucim vydlickou 🙂
@hsjdudhdbd Deti v tomto veku sa ucia spat. Este vacsina nevie spat nejak kvalitne a dobre. Niekedy maju obdobia, ze prudsie rastu, su v noci castejsie hladne. Niekedy su vystresovane a chcu citit mamku. Niekedy su to zuby, niekedy maju narocnejsie dni na podnety a v noci to mozog spracovava chaotickejsie, tak sa budia castejsie. Aj my dospeli obcas mame noci, ze spime dobre a obcas sa aj budime a sami nevieme preco. My sme mali obdobie, ze sa dcerka budila kazde dve hodiny, chvilu to trvalo a preslo to. Niektore noci boli lepsie, ale vacsina bola taka. Co som ja robila, tak v noci minimum svetla a podnetov. Niekedy ked vstala, som chvilu pockala, stalo sa aj to, ze plakala zo spanku a potom zaspala sama. Snazili sme sa byt co najtichsie a nehrali sme sa, ale sme lezali v posteli a tak. Samozrejme, ked ho bolia zubky alebo brusko alebo ho nieco trapi, tak sa budit bude tak ci tak. Ale nech si zvyka, ze noc je ticha a spi sa.
@hsjdudhdbd Ty si robis fakt srandu, ze mu ten parok predzujes a potom das zjest?Ako fakt toto je na mna prilis,hnus.Nech si kazdy spravi svoj nazor.
@maminkadeticiek ano vela veci mu predzuvam a davam niekedy a myslim si ze je to uplne normalne nic hnusne natom nevidim skor mi pride ze ty si vyhrotena a sialena ˇˇˇ robili to nase maminy a sme tu zijeme aj s predzuvanim jedla ˇˇˇ skor mi pride ze tebe sibe bo to tak robi xy maminiek a ty sa tu ides z toho s prepacenim posrat 🙂 cawko
@cervenaruza123 nam vysli prve dva zubky ked mal 4mesiace a odvtedy nic stale ma len dva a mam pocit ze asi fakt zubky bo ma dasna zdurene mˇˇˇˇ najhorsia noc je ked nieco nove zazije uz sa mi stavia ku nabytoku a to tiez tri dni kazda noc katastrofa potom dve noci dobre ˇˇˇˇ len som nevedela ze ci je to normalne alebo len ja mam takeho nespaca
Ahoj ja som sa pri synovi nevyspala 2 roky - ale bol 2 roky kojeny.
Dcérku som kojila 5mesiacov, ale ona prespala celu noc od zhruba pol roka keď mala .
Od 8mesiaca ale cez deň už mala len jeden spánok a to hodinový Max hodinu a pol.
Jednoducho nechcela viac denných spánkov.
Zato večer pekne od 19h spala a teda aj jej to ostalo ,teraz má dva roky ...od 19h spí do 6h rána.
@hsjdudhdbd No to sa teda idem.Ked pocujem.ze nejaka zenska dava 7 mesacnemu predzute parky tak ano panenky sa mi otacaju.
@hsjdudhdbd bez ohladu na hladosa, parky nepatria do jedalnicka nikoho. A budenie sa je v poriadku. Je to babatko. Mne sa budi obcas skoro 5 rocny syn
Je to úplne normálne. Môj 1,5 ročný sa často v noci budí. Niekedy aj každú hodinu.
@tatianamaria uz som kludnejsia
@maminkadeticiek tak nech sa ti otacaju kludne aj cely den 😉

no z tohto sa vysomáriť..🙄