icon

Môže byť zapnutá televízia pri novorodencovi?

18. nov 2021

Zdravím, škodí pustena tv novorodencovi ? Keď napríklad spí? Plánujem chodiť často k mojej mamine, a tam v obývačke beží televízor nonstop. A ja som tiež zvyknutá večer zaspávať pri tv, mám si začať zvykať bez tv ? 😁 viem že budem mať asi iné starosti, ale zaujíma ma to, viem že veľa zien toto nerieši, ale nerada by som škodila bábätku.

Strana
z2
zadarmo1
18. nov 2021

Veľmi veľa vecí som si dopredu naštudovala a už len niako podvedome praktizovala pri bábätku takže už nás doma TV išla skôr výnimočne (nemáme "káblovku" iba netflix a pozeráme YouTube). Sama sa neviem sústrediť v rušivom prostredí nie to bábätko 😉 na návšteve ju nikdy niako nebavila a až v 1,5 roku tancuje denne na 3 pesničky potom stratí záujem a keď chce viac pustíme iba repráky 😉 púšťame zvuky zvierat atď ale len tak sedieť pred tv a kukať rozprávku to nie. V tejto digitálnej dobe to ešte dobehne a radšej sedíme pri knihe 🤗

lindusss2016
18. nov 2021

@bublinka1426 samozrejme, ze su vsade, preto v spalni nemame ziadne elektrospotrebice 😊 ale tak kazdemu, jak je libo 😀 moj muz bol zvyknuty zaspavat pri tv, od kesy sme spolu, ja som to zatrhla, lebo odmietam mat tv v spalni a sam uznal, ze sa s tou zapnutou telkou nevyspal dobre, nie je to plnohodnotny spanok, ked ma mozog taketo vnemy 🤷‍♀️ ja by som rozhodne nesla cestou, ze sa ma dieta naucit spat aj pri hluku. Za mna tv ako pozadie je no go, ci uz pocas spanku alebo dna. Tiez nechodime okolo deti po spickach, ked spia, normalne sa rozpravame, zapinam aj spotrebice v byte, ked treba, ale nie v miestnosti, kde su ony..

Strana
z2