Môžem ísť s týždňovým bábätkom na prechádzku?
Ahojte mám otázku. Máme týždňové bábätko q chcela by som ísť na nakup do potravín chcela by som to zahrnúť do prechádzky. Myslíte že je vhodné ísť s tak malým bábätkom do obchodu? Ďakujem
Ja by som šla, ale buď skoro ráno (rozumej do tej 9tej-max.10) alebo potom až neskôr ku večeru.
zas nedramatizujte, veď píše, že u nich je 25°, žiadna horúčava, zjavne jej nemá kto bábo postrážiť, tak čo má robiť? Autorka, kľudne choď, rýchlo nakúp a je to, prajem ti pekný deň
Ako ja nerozumiem týmto otázkam - že môžem s týždňovým tam a s 2mesačnym hentam? Veď daj do kočíka a choď normálne na prechádzku aj do obchodu ak treba, aj sa bojíš klímy prikry ho niečím v tom obchode. S tak malinkým sa ešte najlepšie nakupuje, väčší sa už bude budiť pri každom pípnutí.
Normálne choď, čo riešiš. Ja som toto nikdy neprežívala, či niekam s malou pôjdem, nepôjdem. Trebalo, chcelo sa mi, tak som išla. Dcéry prežili bez ujmy.
To si mohla hneď napísať, dosť podstatna vec, my sme to brali tak že si tu na SVK. Momentálne je vonku 39
Ak potebujes, isla by som a na tu chvulku v obchode by som prekryla kociar bavlnenou plienkou napr.aby tam nikto necumel.
Išla by som. Veď fungovať treba. Cestovala som mhd s týždňovým v šatke v zime, lebo som potrebovala niečo vybaviť. Prežil.
Nie

Tak to je v pohode 🙂 ja som isla so synom v kociku normalne von, mal 1 tyzden, bol december, mrzlo.
Ked ho dobre oblecies vzhladom na pocasie a nebudes sa po obchode premavat 2 hodiny, nie je problem.
Novorodenca netreba uplne izolovat, normalne ides, nakupis co treba, hotovo.