Musí 12-týždňové dieťa v noci cikať?
Mamicky prosim babo ma 12t a v noci neposala ani raz je to v ppriadku ?
Vecer plakala, zaspinkala ak o deviatej, plac, krcovity, s ruckami ako keby skrabala a cmulala si placek a papat nechcela kojim babo a len trosicku vody pila
Ci nemusi v noci vobec piškať ?
Určite by mala
Moje deti cikali iba, keď sa zobudili. Napríklad na kojenie, ak spali celú noc, mali plienku suchú hneď po zobudení, za to ráno v priebehu hodiny som musela plienku aj 2x vymeniť.
Zvxsenu teplotu nema?
My máme tiež trojmesačné bábo a kým sa nezobudí ma suchú plienku. Večer okolo 8 ho nakojím a spí ako drevo až do štvrtej rána, až po tomto rannom kojení začne cikať. Cez deň potom ciká normálne, každú chvíľu meníme plienku.
Moje 4 vsetci v noci v tomto veku cikali...menej/viac ale ciknute bolo.
Zalezi od viacerych veci. Pokial dieta prijima dostatok tekutin, prospieva, je pokojne, nema ani zvysenu teplotu a pocas dna ma dostatok (5-8) pocikanych plienok, tak v noci mocit nemusi. Sice maloktore dieta nemoci v noci, ale zas povinne to nie je (za predpokladu, ze bolo splnene vyssie uvedene). Treba odsledovat ci cez den dost moci, idealne aj prud mocu - nech ju rozbalenu a sleduj. A dalsia vec je, ze preco dojcene 3 m dieta pije vodu? Pories si dojcenie, pokial dieta bude odmietat papat a mocenie cez den tiez nebude dostatocne, alebo sa prida nepokoj, plac ci zvysena teplota horucka, tak treba odobrat moc (sacky kupis v lekarni) a ist k pediatrovi.
V noci teda ani nepapa? Nebudi sa? Spi v zavinovacke?
Mne sa tiež párkrát stalo, že ráno bola sucha plienka. No hneď pri prvom rannom kŕmení to všetko dobehla. Skontrolujte, ako sa správa bábätko, ci nemá horúčku, ci papa v poriadku. Ak by sa to opakovalo častejšie, radšej by som ho nechala pozrieť u pediatra
Vodu nemas co zatial davat. Iba koj a sleduj tie pocikane plienky.
Ziadne experimenty vazne 💕

No mala by.