icon

Musím kočíkovať?

silva1987
25. júl 2014

Ahojte, chcela by som sa opytat, ci je nutne chodit kocikovat babo. Mna to absolutne nechytilo a uz vobec nie bezcielne. Mame rod dom, je vonku na dvore, bud v kociku spi, alebo v kreslielku v kruhu mna a inych rod prislusnikov,alebo na deke a este na hracej deke na trave , alebo vo velkej hojdacke lezi a zabavame sa, takymto sposobom je na vzduchu, kocikovanie velmi malo po dedine, naozaj minimalne... myslite, ze to je ok? dakujem.

Strana
z2
bubbles
29. júl 2014

o chvilu sa mi narodi dcerka, kocik mame, ale tiez - som v RD, na ulici ziadne chodniky, dvor strmy, nemam kde kocikovat.. jedine nalozit do auta dieťa, kočík, odviezť sa k našim (20 min), tiež majú dom, ale bývajú na tichej ulici pri parku.. no dá sa mitakto kočíkovať každý deň? 🙂 spokojne vyložím tu u seba kočík na terasku, otvorím na ňu okno aby som počula a robím niečo v byte.. alebo budem s ňou vonku.. ani neuvažujem ohrozovať ju popri úzkej kľukatej ceste tými bláznami, čo nám tade chodia, ani čerstvý vzduch tam nie je, samé splodiny z áut.. vzadu na dvore, na teraske má stromami aspoň trošku odfiltrovaný vzduch 🙂

daturka1
29. júl 2014

@mimake všetko som stihla keď dieťa zaspalo nočným spankom

sakura77
29. júl 2014

Presne...je na vzduchu? Je! Pre teba lepsie, ten cas vyuzijes na oddych alebo daco porobis...a lahsie sa ti nauci spať v postieľke kedze nebude navyknute na hompalanie zadku v kociku 🙂😉

mimake
29. júl 2014

@daturka1 ja sa vtedy venujem manzelovi 🙂 Ale klobuk dole pred mamickami co to stihaju

daturka1
29. júl 2014

@mimake manžel robil na smeny...
Teraz nestíham nič,keď som bola mladá stihala som veľa

lauricka
29. júl 2014

@silva1987 ide o to, ze dieta je vonku na vzduchu, nie akou formou sa to deje, to je fakt jedno, ci je na dvore alebo sa vezie po dedine v kociku. Tym sa vobec netrap. Kocikovanie po dedine naozaj nie je nic zabavne. Ja som sice kocikovala, ale to vtedy, ked mali obdobia, ze ich bolo treba proste vozit, nie kvoli samotnemu kocikovaniu. Tie dedinske cesty mi zachvilu liezli krkom. Ale na druhej strane, mala som niekedy rada ten klud a priestor na premyslanie. Kazdy sme iny, zariad si to tak, ako Ti vyhovuje.

25daniela
29. júl 2014

Nie

22beba
29. júl 2014

ja som tiež nechodila s malým stále kočíkovať .... v tých upekoch keď sa narodil som bola skoro stále vnutri a ak tak som si ho dala na balkón do tienika alebo ako píšeš na deku von... susedia si dosť radi všímajú že mi mamičky nechodíme kočíkovať 😀 poznám zo svojej skúsenosti 😀

abubka
29. júl 2014

ahoj, ja sice byvam v RD ale kocikujem po dedine kazdy den zopar hodin... ma to zopar vyhod.. tehotenske kila idu dole neskutocne rychlo, zoznamujem sa s ludmi (povacsine babky v zahradkach su velmi mile, ked sa im prihovorim, uz som si doniesla ceresne aj cuketu) a obkukavam kvetiny (tiez uz mam slubene na jesen, ked budu rozsadzat) a inspirujem sa zahradkami... 🙂))

Strana
z2