Muž oholil 5 ročnému synovi hlavu
Trochu som rozrusena, tak snad ma upokojite. S muzom nezijeme uz par mesiacov. Dnes som sa dozvedela, ze synovi oholil hlavu na 1cm -samozrejme bez toho aby ma s tym oboznamil predom, vraj to bola nehoda, povedal. Syn ma 5 rokov, krasne zdrave vlasy, trochu som ho nedavno pristrihla. Vonku zacina zima, byvame na v Skandinavii a on mu oholi hlavu 😪. To iste spravil minule leto a dohodli sme sa, ze uz nie. Fakt reagujem prilis ?
Za tri týždne bude mať pekné vlasy, aj muž má taký zostrihávací strojček a keď nefungovali kaderníctva, tak mu to nejaký kamarát niekedy v apríli ostrihal tak na 1cm a dosť rýchlo mu to narástlo.
@brita7777 mohla to byt nehoda... Muz sa raz chcel strihat, mal vsetko nachystat... Este sa ho pytam, ze je vsetko? Mozem strihat? Ano, mozes... Aaaaaa zabudol dat nadstavec... Zacinala som mu na cele... Takze si vies predstavit ako to asi vyzeralo... Nastastie som velmi vela nezasla, ale... Uz som to musela dorabat a nejako dopasovavat. A jasne, ze na vine som bola ja...
Ale inak by som chlapa zabila, leby ostrihal decka bez mojho vedomia... To iste robi aj segre jej exsvokra... Synovca vzdy vyholila pomaly dohola a teraz neteri "dorovnavala" vlasy🤦
@brita7777 mňa by to tiež nahnevalo. som na vlasy háklivá,
naposledy, keď začalo obdobie korony a boli pozatvárané kaderníctva/holičstvá moja aktívna svokra ostrihala môjho syna - pubertiaka. o svoj účes sa stará, nosieva dlhšiu ofinu, vystrihané boky, no už mal vlasy po bokoch dlhé, vyrastené, nepáčilo sa mu to, ona sa ponúkla - ved bežne strihá deda či uja (len tí si na výzor nepotrpia, jedna krátka dĺžka vlasov, to zvládne hocikto) , no ale ako mu ona tie vlasy ostrihala, to som mohla ja radšej s nožnicami na papier asi. hrozné to mal. chcel, aby mu strojčekom zobrala trochu len boky, ofinu si nechával dlhú, no iniciatívna babka zobrala všetko, mesiac chodil nahnevaný na ňu a ako blbeček, lebo to mal fakt hrozné. asi taký ten centimetrový zostrih, ako sa ty hneváš teraz na exa.
máte striedavú starostlivosť, či si berie syna len sem-tam na pár dní inak? ked už má potrebu riešiť jeho výzor takto razantne.
Vsak synovi narastu za dva mesiace vlasy, alebo ste chceli dievcatko z neho? To je otras dlhsie vlasy ako 5 centi na chlapcoch
@anjelicek26 Chápem a máš moju plnú podporu 👍, že doťahuješ veci vo výchove dôsledne do konca. Ja mám doma veľmi podobné trio, našťastie sklony k pyrománii nemajú, ale zato kadečo inšie áno 🚑 🚒 💣 🏍...

Znamej tak vykosili v zime svokrovci ked bol u nich na par hodin. Mal krasne vlasy 4r a potom vyzeral akoby mal raka chudatko. Ze tiez “nehoda” ze to malo byt dlhsie. Vonku bolo -20C u vas teraz este nemrzne tak klud. Maly bude ok. Exovi radsej nekomentuj ako ti radila jedna vyzsie., ak Ta chcel nasrat nedaj mu pocit zadostucinenia.