Muž oholil 5 ročnému synovi hlavu

brita7777
14. sep 2021

Trochu som rozrusena, tak snad ma upokojite. S muzom nezijeme uz par mesiacov. Dnes som sa dozvedela, ze synovi oholil hlavu na 1cm -samozrejme bez toho aby ma s tym oboznamil predom, vraj to bola nehoda, povedal. Syn ma 5 rokov, krasne zdrave vlasy, trochu som ho nedavno pristrihla. Vonku zacina zima, byvame na v Skandinavii a on mu oholi hlavu 😪. To iste spravil minule leto a dohodli sme sa, ze uz nie. Fakt reagujem prilis ?

klarissa25
14. sep 2021

Vieš o tom ze existujú čiapky? Keď už píšeš ze začína zima? Áno podľa mňa prehanas

zabina27
14. sep 2021

chalanovi to za mesiac dorastie, ja mam pocit, ze nasmu ine robime, len planujeme strihanie, aby mu zase nesli vlasy do oci.
ale vy mate problem niekde inde ako v dlzke vlasov vasho spolocneho syna, tu bude problem vztah-nevztah medzi vami.
ale ja s manzelom zijem a aj tak sa nevieme zhodnut, ci nasu dceru ostrihat, alebo nie 😀

mariejenka
14. sep 2021

@brita7777 nechcem byť vulgárna ,len som si pomyslela o otcovi tvojho syna,ze je chuj.

Je to moj názor, čiže ak nejakú utlocitnu dusu pohorsujem, vopred sa ospravedlňujem. Ale názor nezmením, na takého chlapa,co schválne urobí toto.

On ma ako účes? Tiež vyholeny?

brita7777
autor
14. sep 2021

@mariejenka povedala som mu, nech si vyholi hlavu on, ma kratsie vlasy. Pre mna su vlasy symbol sily, vzdy to tak bolo, vlasy su korunou krasy pre mna, specialne, ked sme sa dohodli, ze uz nie.

senan
14. sep 2021

Vlasy malemu zachvilu dorastu, no ide tu podla mna o to, ze si to dovolil len tak a nic ti proste nepovedal. To by aspon ... najviac mna a ex by som to veru nedarovala a riadne by som mu vycistila zaludok

mariejenka
14. sep 2021

@brita7777 ja ty verím ze si nazlostena, a rovnako aj chápem,ze ok vlasy dorastú,su ciapky ale akoze mat syn krásne vlasy,a jeho otec z neho schválene urobí "vyholenca" len tak,nepoviem pol slova pred letom v horúčavách ze sa maly potí,alebo nedajBoh vši by mal (ono sú šampóny) ale viem že niekto tak spraví, že chlapca osriha...su aj taky ockovia, že vojaci majú krátky strih,ale tam to asi aj zeny su s tym o.k, ze syn sa vidí v ockovi....
Tiež mam 5 ročného,a urvalo by mi dekel od zlosti,!

brita7777
autor
14. sep 2021

@mariejenka dakujem, velmi ma to rozrusilo, fakt bo vo vazeni takto strihaju chalanov 😞

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mariejenka
14. sep 2021

@brita7777 uz len to nechaj tak, pred malym ani nic neries a o rok už bude syn väčší,a verim ze sa nedá presvedčiť na "nehodu" ... Účesy su teraz krásne, pekné strihy,motivuj ho cez nejakého obľúbeho futbalistu,herca,hrdinu ...okrem kuriéra,toho Stathema,ci ako sa pise😂😂...✌️✌️

ckatka
14. sep 2021

@brita7777 urobil.to aj môj. Keď sme mali krízu a boli pred rozvodom. Fakt to spravil naschvál. Strašne ma tým vtedy nasral a malý fakt vyzeral ako vagabund ale pol roka. Úplne ta chápem. Našťastie malý si teraz už vie sam povedať či chce dlhé vlasy alebo nie. A strihaju sa s tatom naraz.
Takže....ano...mate vážny problém. Vlasy dorastu. Ale vy dvaja mate problém

nikpa
14. sep 2021

@brita7777 ani tak nejde o to, že je zima, veď sú čiapky ale o to, že ste sa na niečom dohodli a aj napriek tomu to urobil opäť. Je to blbec, aj mňa by pekne naštval.

lalenka33
14. sep 2021

Vlasy sú symbol sily? To fakt? A korunou krásy sú, to máš pravdu, ale pre ženu. A nie, do hola sa nestrihajú len basisti. Mám kopec holohlavých kamošov. Ktorých si s vlasmi neviem predstaviť. Mne sa napríklad nepáčia chlapci a dlhými vlasmi, ešte mu mamička oblečie ružové tričko, dá čelenku a urazí sa, keď ho niekto nazve dievčatkom. Vlasy dorastú, existujú čiapky. U vás je očividne iný problém medzi vami ako to, že ho ostrihal.

hederamonstera
14. sep 2021

A co na to tvoj syn? Chcel to? Podla mna ak to chcel on, je v podstate nepodstatne, ze ty nie

nafka0483
14. sep 2021

@brita7777 Ako sa da oholit na 1cm? Ak je to holenie, tak je naozaj uplne na holo, cize ani 1mm, alebo je len ostrihany uplne na kratucko, na 1cm.

Nevidim problem v samotnej dlzke, ako bolo spomenute, vlasy mu za chvilku dorastu, nie je to nic co sa neda "napravit".

Problem je prave v tom, ze vy dvaja mate problem, na niecom ste sa dohodli a on dohodu nedodrzal. Na druhej strane, ma rovnake rodicovske prava ako ty, je presne rovnakym rodicom ako ty (jedine ze by to v Skandinavii fungovalo inak ako na Slovensku) a teda moze o vlasoch dietata rozhodovat presne ak isto ako to robis ty.

Este by mohol byt zaujimavy nazor syna - co on na to, ci sa ho otec pytal, pripadne ci suhlasil, ci neprotestoval, ci sa mu to teraz paci...

kaktus87
14. sep 2021

Úplne ťa chápem, aj mňa by to strašne naštvalo. Tiež si potrpim na synove vlasy a raz som ho skúsila dať na kratučko a bolo mi do plaču, lebo zas až tak rýchlo to nedorastie. Podľa mňa to spravil naschvál.

dominika1988
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
maribell
14. sep 2021

@dominika1988 👀👀👀👀👀 ja viem že na svete sú aj horšie veci ale toto by mňa úplne dorazilo...len keď čítam tvoj prispevok tak otvaram ústa a nechápem 😔

anjelicek26
14. sep 2021

Rodicia ste obaja, on ti tiez nerobi kazdy raz prednasku, ked vezmes syna ku kadernicke a spravi mu uces podla tvojho "vkusu".. ano suhlasim - 1cm je fakt zle, ale to mu musi povedat syn nabuduce, ze to bolo na prd a uz to tak nechce... o mesiac to dorastie a da si proste ciapku, ziadna drama sa az taka nestala.

kiki68
14. sep 2021

Za mesiac to ma dorastene, muzi maju lepsie vlasy ako my, hlavne ako decka

rawmamka
14. sep 2021

@brita7777 Podľa mňa ťa chcel naštvať, čo sa mu aj podarilo. Už sa stalo, neodstane sa to..... ale vieš čo, nereaguj ako on očakáva, ale presne naopak, takže nekomentuj to nijako, akoby sa to ani nestalo. Čím bude syn starší, tým ťažšie sa mu budú robiť takéto "nehody". Ale urobil to aj minulé leto, keď ste ešte žili spolu, takže možno je problém aj niekde inde, nielen vo vašom vzťahu.... Synovi sa páčia takéto krátke vlasy ? Lebo neviem si celkom predstaviť ako by ho expartner ostrihal bez toho, aby syn spolupracoval . Ak sa to synovi nepáči, porozprávajte sa všetci traja o tom otvorene, bez výčitiek. Nerobte si naprieky cez syna, lebo doplatíte na to všetci traja, najviac dieťa.

brita7777
autor
14. sep 2021

@nafka0483 to neviem ako bolo, nebola som pri tom, byva inde, ale myslim, ze mu ide len pristrihnut vlasy mu povedal, trochu..a potom uz musel uplne, vraj nehoda, to co mi povedal, ale ako to bolo naozaj netusim

bagre
14. sep 2021

@brita7777 tak teraz ešte nemrzne...a vlasy dorastú. Ak to spravil aby ťa nasral tak buď nasratá, ale trochu som nepochopila tú časť že to bola nehoda... vedela by som si predstaviť množstvo nehôd kde výsledok budú vlasy na cm ale o čo presne ide tu, to netuším. Takže aká nehoda?

h2
14. sep 2021

Ako vysvetlil to, že to bola nehoda?

anjelicek26
14. sep 2021

@rawmamka ved presne, pochybujem, ze 5 rocne dieta nepovie, ze take kratke vlasy nechce... ja som takto vystrihala synov jediny raz (som im tym trestom pohrozila davnejsie a proste to musela dotiahnut do konca), ked pred domom podpalovali lakom na vlasy + zapalovac v ruke nasu popolnicu na papier. Proste blby a blbsi, o tom, ze im to mohlo buchnut v ruke ani nehovorim... tak mali trest, sli na pfu, ak to bol centimeter tak vela... fakt zle...az mi ich luto bolo, ale vychovny efekt tisic percentny... nikdy viac nepodpalovali nic (a bohuzial pred tym viac krat kadeco skusali)... kvoli nim dodnes nemame krb 😖

h2
14. sep 2021

@brita7777 A prečo mu to vôbec išiel pristrihovať, keď to nevie a dohodli ste sa, že ho strihať nebude? Neviem sa zbaviť pocitu, že to urobil naschvál. Ale teda ja osobne by som z toho takú vedu nerobila. (Ak to bolo naozaj náhodou.)

brita7777
autor
14. sep 2021

@h2 nuz to je dobra otazka ? 🙂

dominika1988
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
kaktus87
14. sep 2021

Inak čo som písala vyššie, že som si aj poplakala, tak v mojom prípade to bola tiež nehoda... Mala som prvý krát strojček a nevedela som s tým robiť ani s nastavcami a začala som na vrchu hlavy s tým väčším nastavcom a zdalo sa mi, že to nestriha, tak som to otočila a hups úplne kratučké, tak som to musela dať celé nakrátko. Ale fakt treba zistiť či to bola nehoda alebo naschvál. Potom keď to dorastalo, tak hore som samozrejme nechávala rast a boky a vzadu som mu stále vyhovovala, vyzerali tie vrchné vlasy dlhšie opticky.

nafka0483
14. sep 2021

@brita7777 Ja chapem, ze to mohla byt nehoda :D pretoze sa to stale mne, ked som mala 3 roky a mala som nastupit do skolky - mamka ma dala ostrihat kadernicke, cize proficke a nejako sa jej smykli ruky alebo bola nesikovna alebo co a ostrihala ma tak hrozne, ze same schody, proste hroza. Tak ma mamka vzala k druhej nech to opravi a ta povedala, ze no bohuzial, toto inak nejde, ako ostrihat uplne na kratko, mala som totalne kratucky chlapcensky strih.

Cize v tom zmysle chapem, ze mozno chcel trochu strihnut, ubral tu a tam a zistil ze nedobre, tak to opravoval az kym to nedoslo k tomu, ze proste vsetko zrovnat na 1cm. Druha vec je preco to vobec skusal.

Pripadne nehoda... nemohol sa on holit, strihat si bradu alebo nieco take a spadol mu strojcek, alebo nejakym sposobom "zasiahol" syna a vyholil mu kus vlasov alebo nieco take? Ze takym sposobom potom musel skratit vsetko?

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
Zobraz