Na ktorý deň po chorobe beriete drobcov von?
Na koľký deň po chorobe beriete drobcov von? Mali sme tri dni teploty a soplik teraz uz mame len sem soplik a bez teploty je tri dni ,ale sa bojim aby sa mu to nevratilo ked je teraz zima vonku a zasa ma nebavi byt iba doma cele dni.
chodili sme von vždy keď nebola teplota, len na pokojné prechádzky aspoň na pol hodinku, je to fajn na uvoľnenie dýchania aj na psychiku
@lenka7875 no mne lekarka vzdy vravela, ze 3 dni po teplote doma a potom mozeme ist von. Zase ist na vzduch von sa prejst ako moze uskodit. Napr kiahne, zapaly priedusiek a pod veci s tym by som nesla, ale sopel by som vobec neriesila. Treba cerstvy vzduch, aj ked iba na pol hodinu sa prejst, pozeram ze tvoj je v kociku urcite este, cize obliect a prejst sa, nebude pri tom lietat a saliet sa ako vacsie deti. Vycistit riadne nos predtym/potom a cajik ked pridete a dobre bude.
Ono aj to, ze si dieta odvykne od studeneho vzduchu, a je stale doma, nie je dobre, potom naozaj ochorie hned ako na neho vonku fukne.
@luccija ani ešte nejdem lebo sa bojím aby mi neprechladol
@simca06022011 nemal zapal priedusiek iba soplik a tri dni teploty, pravdepodobne do zubkov, lebo sa mu prerezali 4 hneď po sebe.
@lenka7875 ved ja nepisem, ze mal, len ze riesila by som to pri takych zavaznych diagnozach 🙂

@lenka7875 ešte by som nešla, keď ma sopel