icon

Náušničky pre novorodencov

helka90
10. dec 2022

Dobrý deň. Chystáme sa kupovať náušnice viete mi poradiť na co si dat pozor ? Ake zatvaranie je najlepsie ? Dakujem

lenkakravcova
10. dec 2022

@helka90 u nás sa nastreľujú, takze prvotný výber je podľa nastreľovačky 😀 (my sme mali na výber u lekárky asi 10 vzorov, 1 druh). Neskôr potom zmeníš o pár mesiacov.
Ideálne na začiatok sú také, ktoré sa neškrú dieťaťu o hlavu (teda guľaté, čo najmenšie, hladké). Neskôr do roka a pol také, ktoré nevie z ucha vytrhnúť - nie veľmi visiace.

uriva
10. dec 2022

Mne hovorila známa, aby som nekupovala motýliky a kvetinky, lebo sa to zachytáva do oblečenia. Vyše roka mám, teda dcéra :D, odskúšané tieto srdiečka - ani raz sa nerozopli, nezachytávajú sa, krásne ukážu, stále sú jej dobré, krivého slova nemôžem povedať ;). A teraz aj švagriná dávali takéto srdiečka, len zlaté s jedným kamienkom iba a tiež spokojnsoť.

wewuliatko174
10. dec 2022

@uriva nádherné 🤩

lenuska9999
10. dec 2022

Mame tiež na tento spôsob ako @uriva len kvietky. Z bieleho zlata. A nikde sa to nezachytava ani neodopina. Do nemocnice som mala kúpené ale iné, také obyčajne kružka malicke a to bola najväčšia hlúposť. Veľmi ťažko sa zapinali a pri tom sa stále rozopinali, strácali sme ich. Mala do nich vopchala prst a sama si ich vytrhla.. takže sme objednali tento štýl náušníc ako sú vyššie a od vtedy je všetko ôk

asia83
10. dec 2022

@helka90 My klasika, žlté zlato, zapínanie vpredu a tvar gule.