icon

Návod na prežitie pre bejby + Hneď to bude anjelik

magdalenka1302
9. jan 2012

Ahojte maminy. Kupila som si knihu od Mudr. Bukovskeho Navod na prezitie pre bejby+Hned to bude anjelik. Tie co ju mate, co na nu vravite?

usmevik
9. máj 2013

@mima1311 boli by ste taka laskava a mohli by ste aj mne poslat tie knihy od Dr. Bukovskeho? dakujem

vcielka510
15. máj 2013

ahojte...moze mi niekto poslat Navod na prezitie pre bejby? Dakujem

nibocka
20. máj 2013

@mima1311 zdravim, dala by sa este poslat ta kniha v pdf? dakujem

vocko3
21. máj 2013

ahojte aj ja by som to chcela na skype ak to niekto mate v PDF. moj nick je monika.almanova
dakujem

bulik30
21. máj 2013

@mima1311 dobry den mohla by ste mi to tiez preposlat ? dakujem - bulik30@zoznam.sk

florentina1
Autor odpoveď zmazal
diablito
31. máj 2013

Ahojte, prosím vás mohli by ste mi poslať pdf Návod na prežitie pre bejby a Hneď to bude anjelik? Veľmi vám budem vďačná. Skype: sisllinka, ďakujem vopred veľmi pekne 🙂

keira
19. jún 2013

ahojte, prosim Vas, kde najdem jedalnicek pre 1rocne babo, kedze tam je to rozdelene do 12 mes a potom 2-3 roky 😖

janinkapm
24. jún 2013

Ahojte, mohli by ste mi tie 2 knizky tiez preposlat? napisem Vam potom nick na skype

juliet221
8. júl 2013

ahojte dala by sa este preposlat ta knizka navod na prezitie pre bejby + hned to bude anjelik . kontak napis do IP. take velke subory sa daju zadara posielat cez uschovnu. dakujem

ladytt
8. júl 2013

No ak môžem pridám odpoveď na pôvodnú otázku. Áno máme knižky doma a sú výborné aj recepty aj tá druhá, plná zaujímavostí o všetkom čo sa týka dieťaťa. Podľa mňa by ju mohla prečítať každá mamina, dozvie sa veľa nového 🙂 recepty sú síce bez mäsa, ale nám to vôbec nevadí, kto chce ten si pridá, keď ho potrebuje. Naozaj odporúčam. 🙂

mortyska3
11. júl 2013

ahojte, aj ja by som mala zaujem o tieto knizky. mohli by ste mi ich poslat? co k tomu potrebujete? dakujem!!!

cawes
11. júl 2013

Mam a su to dobre knizky hlavne ten navod pre bejby ta je uzasna. Hned to bude je tiez supee kucharka no nie vsetkwho sa drzim 🙂

jaron
11. júl 2013

@magdalenka1302 mám ich a podľa mňa sú jedny z najlepších v danej téme v súčasnosti, ak nie vôbec tie najlepšie... 🙂

pasteleria
11. júl 2013

dobre knihy od toho bukovskeho, mozem len doporucit. tieto dve mam a este knihu teraz to zide a navod na prezitie pre muza. dobra kupa 😀

katenka2
14. júl 2013

Peknu nedelu mamicky a oteckovia 🙂
Pekne prosim, tiez hladam, ci by som sa nejako nedostala k pdf knizke "Navod na prežitie pre bejby" od Dr.Bukovskeho.
Volne stahovanie prave tejto knihy som uz nenasla, tieto knihy su hodne drahe v knihkupectvach a tych peniazkov je poriedko....Vnucik /4 mesiace/ zacal totolne odmietat papat materske mliecko v hociakom "podani", tak hladam kde kade, ako mu pomoct, ci by sa nedalo uz nieco ine vyskusat...
Ak niekto moze poslat cez uschovnu a bol by ochotny mi pomoct, velmi by som mu bola vdacna.

keira
14. júl 2013

@pasteleria a muz ju cita? 🙂

pasteleria
14. júl 2013

@keira 😀
nie, len ja 😀

84matulik
16. júl 2013

ahojte, ja som si stiahla už "hned to bude anjelik", ale tú prvú mi tam nenašlo☹
poradíte niekto??? dakujem🙂)))

jajatko
16. júl 2013

podľa mňa sú super 🙂 máme aj návod na prežitie pre muža a nova miniencyklopedia prirodnej liecby 😉 😉

mirkazbirka
16. júl 2013

@keira Pravda, tiež by ma zaujímalo. Využívala som knižku resp. recepty do 12 mesiacov, len potom ma šoklo, že na ďalšej strane už je jedálniček od 2-3 rokov. Takže odvtedy knižka zapadá prachom a ja sa inšpirujem inde, odkedy mala malá rok.

jozkovsmejko
31. júl 2013

ahojte, viete mi niekto poslať knihu Navod na prezitie pre bejby v pdf

bola by som Vam veľmi vdačna nick je jozkovsmejko

maruskaaaa
1. aug 2013

Ahojte baby, viete mi prosím poslať knihu Navod na prezitie pre bejby v pdf. Môj e-mail je maruska.toriskova@gmail.com.
Ďakujem moc. 🙂

maruskaaaa
5. aug 2013

@juliet221
@usmevik
@vcielka510
@nibocka
Ahojte baby, viete mi prosím poslať knihu Navod na prezitie pre bejby v pdf. Môj e-mail je maruska.toriskova@gmail.com.
Ďakujem veľmi pekne 🙂

juliet221
5. aug 2013

@maruskaaaa ved ja ich tiez nemam len hned to bude anjelik . ale teraz nesom doma taze az ked dojdem domov 🙂 🙂

nibocka
5. aug 2013

@maruskaaaa ahoj, nemam ich ani ja.ani jednu.

monci8888
5. aug 2013

@magdalenka1302 prvý rok mi značne pomohla... nebrala som ju odlova doslova, použila som aj zdravý rozum, lebo napr. mäso tam je vylúčené, ale sú tam super chutné recepty, ktoré varím doteraz.. a z tých detských jedál si manžel teraz robí nátierky 😀 takže ja ju môžem len odporučiť, aj keď fakt treba si to upraviť podľa seba 😉

mamainprogress
5. aug 2013

@keira @mirkazbirka je to spravne. Nic tam nechyba. Najprv je jedalnicek do 12 mesiacov a potom 2-3(druhy a treti) rok zivota, cize od 13 do 36 mesiacov - troska nestatna formulacia ale urcite tam nic nechyba🙂

pasteleria
5. aug 2013

ale ze tie knihy od neho nemaju chybu? inac, ja som velmi vahala s kupou, lebo bukovskeho ako osobu...co ja viem... 😉 a plus nestali malo
no ale veru nelutujem, knihy su suprovo napisane a pomozu hodne 😉

magdalenka1302
autor
5. aug 2013

Dakujem za odpovede tohtorocne aj minulorocne 🙂 otazku som davala minuly rok v january a knihu som si kupila asi dva dni potom 😉 a som s nou velmi spokojna