Nechali by ste deti kúpať sa samé vo vani?
Nechali by ste svoje skoro 2,5 ročné a 4,5 ročné dieťa kúpať sa bez dozoru vo vani? S tým, že rodič odíde do obývačky a nech sa kúpu
Urcite nie.
@anjelicek26 to je super nápad. Keď budú moje deti väčšie budú povinne spievať!😊
@autor nie nenechala by som v žiadnom prípade. My mame 2rocne a 3 rocne a musím tam byt ja alebo manžel. Samy tam rozhodne byť nemôžu.
4 rocnu nechavam uz aj samu, ale chodim ju kontrolovat a ona si stale vyspevuje, takze ked stichne utekam tam pre istotu 🙈 ked sa kupu dvaja aj s rocnym, tak odidem max na tie 4m pre uterak.
Moja mamina dostala tak vo vani ťažký infarkt. Ale bola vo vani kúpala sa tak sa utopila a zomrela.
moji sa kupali samy, ale uz neviem od akeho veku. Ked som vedela, ze maly sa len tak neprekoti do vody a starsi keby nieco, tak zavola. V takom veku by som asi aj nechala, ale dvere otvorene a vzdy som si nieco robila v izbach tak, aby som ich pocula a bola nablizku.
Moji mali a maju protismykovu podlzku samozrejme a vody na hranie, nie polku vane. Bez podlozky by som takych nenechala samych ani nahodou...az tak od 6r.
Ano, nechavam, ked sme sami dvaja doma, s otvorenymi dverami a s tym, ze som hned vedla v kuchyni, vacsinou pocas vane chystam veceru. Pocujem ho spliechat, a rozpravat si a nakukam k nemu. Pripadne cez messenger vola s babkou alebo starkou😄Viem, ze to nie je uplne koser, ale ja nemam tornado doma, vie ze vo vani sa nestoji…proste eliminujeme mozne rizika
Spoločné kúpanie vo vani

Nech SJ vraví kto chce, co chce, nenechala by som. A to nie som žiaden helikopterovy rodič.mne sa vlasy dupkom zjezili keď ich muž mal strážiť pri kúpaní a on si odišiel ze saekne hrajú a nemusí tam byt stále, že ide dačo porobiť. Detto na oslave u svagrinej, bazén vonku a svokra s mužom ze deti postrazia, a potom sa na 10minut za kecali pri nejakých rastlinách a deti im odišli, a ani by nevedeli ako a utopili by sa. Lebo ja som stála pri tých deťoch pri bazéne, a stačil jeden mirkopohlad mimo a už mi bolo dieťa hlavou v bazéne a utopilo by sa. A to sa môže stať aj vo vani, len sa ideš vycikat a už môže byť nešťastie na svete. A budeš si to vyčítať do konca života.