icon

Nechali by ste deti kúpať sa samé vo vani?

8. máj 2024

Nechali by ste svoje skoro 2,5 ročné a 4,5 ročné dieťa kúpať sa bez dozoru vo vani? S tým, že rodič odíde do obývačky a nech sa kúpu

Strana
z2
hortenziaj
8. máj 2024

Nech SJ vraví kto chce, co chce, nenechala by som. A to nie som žiaden helikopterovy rodič.mne sa vlasy dupkom zjezili keď ich muž mal strážiť pri kúpaní a on si odišiel ze saekne hrajú a nemusí tam byt stále, že ide dačo porobiť. Detto na oslave u svagrinej, bazén vonku a svokra s mužom ze deti postrazia, a potom sa na 10minut za kecali pri nejakých rastlinách a deti im odišli, a ani by nevedeli ako a utopili by sa. Lebo ja som stála pri tých deťoch pri bazéne, a stačil jeden mirkopohlad mimo a už mi bolo dieťa hlavou v bazéne a utopilo by sa. A to sa môže stať aj vo vani, len sa ideš vycikat a už môže byť nešťastie na svete. A budeš si to vyčítať do konca života.

lienka.7
8. máj 2024

Urcite nie.

eeffka
8. máj 2024

@nika23t aj moje spievali 🤣🤣🤣 mama mi nakazala, ze aj ja a sestra sme museli

kikusenka1
8. máj 2024

@anjelicek26 to je super nápad. Keď budú moje deti väčšie budú povinne spievať!😊
@autor nie nenechala by som v žiadnom prípade. My mame 2rocne a 3 rocne a musím tam byt ja alebo manžel. Samy tam rozhodne byť nemôžu.

milanemila
8. máj 2024

4 rocnu nechavam uz aj samu, ale chodim ju kontrolovat a ona si stale vyspevuje, takze ked stichne utekam tam pre istotu 🙈 ked sa kupu dvaja aj s rocnym, tak odidem max na tie 4m pre uterak.

alickapusinka
8. máj 2024

Moja mamina dostala tak vo vani ťažký infarkt. Ale bola vo vani kúpala sa tak sa utopila a zomrela.

euka210
8. máj 2024

moji sa kupali samy, ale uz neviem od akeho veku. Ked som vedela, ze maly sa len tak neprekoti do vody a starsi keby nieco, tak zavola. V takom veku by som asi aj nechala, ale dvere otvorene a vzdy som si nieco robila v izbach tak, aby som ich pocula a bola nablizku.
Moji mali a maju protismykovu podlzku samozrejme a vody na hranie, nie polku vane. Bez podlozky by som takych nenechala samych ani nahodou...az tak od 6r.

majlo1234
8. máj 2024

Ano, nechavam, ked sme sami dvaja doma, s otvorenymi dverami a s tym, ze som hned vedla v kuchyni, vacsinou pocas vane chystam veceru. Pocujem ho spliechat, a rozpravat si a nakukam k nemu. Pripadne cez messenger vola s babkou alebo starkou😄Viem, ze to nie je uplne koser, ale ja nemam tornado doma, vie ze vo vani sa nestoji…proste eliminujeme mozne rizika

majkikaxxx
11. apr 2025

Spoločné kúpanie vo vani

Strana
z2