icon

Nerovnako nastrelené náušničky, upraví sa to?

visna6
10. okt 2019

Ahojte. Včera sme boli dať malej nastreliť náušnice keďže sme nechceli prepichovat, aby to bolo pre ňu rýchlejšie a menej bolestivé.
Bolo to rýchle, plač bol aj napriek tomu no a teraz vidím, že má jednu náušnicou trochu vyššie, asi už ako plakala tak na druhu tehla hlavnou. Nechcem jej to dávať nanovo nastreľovanie ..zasa ju trápiť. Nemáte niekto skúsenosť že ako babo rastie a rastú aj uška tak sa ten nepomer schová? 🙈mrzí má to teraz že sme jej spôsobili bolesť a aj tak to nemá celkom rovno

Strana
z2
medea8
13. aug 2022

@pacmaha ako dlho to zarastalo prosím?

tamvtme
Autor odpoveď zmazal
medea8
13. aug 2022

@visna6 prosím ako ste to doriesili? Riešime niečo podobné...

visna6
autor
13. aug 2022

@medea8 ahoj 🙂 nijako. Teraz má 3 roky a absolútne nič nevidno že má jednu vyššie,nižšie.

medea8
13. aug 2022

@visna6 naozaj? Úplne sa to vyrovnalo? Tak to mi dávam nádej..

visna6
autor
13. aug 2022

@medea8 áno, nastrelovat by som nedávala druhe, zasa bolesť....
Ale ako bábätko rastie, rastú aj uška, náušnice sme po 2 mesiacoch vymenili za také tie "klasické" nie srubovacie...a už vtedy to bol rozdiel a teraz vôbec nič. Aj som na to úprimne zabudla

medea8
13. aug 2022

@visna6 tak ďakujem pekne za odpoveď...a nerada som pripomenula 🫣

lulu0123
13. aug 2022

@medea8 My sme nechali zarast 1 dierku a tu jej po case dali zas nastrelit.Ale mala to fakt krivo.

visna6
autor
13. aug 2022

@medea8 to nič 😅to bolo myslené, že to nevidno tak to už človeku nenápadne

medea8
Autor odpoveď zmazal
medea8
13. aug 2022

A ako dlho trvalo kým sa zarastla a dali ste znova? Naša má už 5 rokov. A niekto povie že to nevidí ale.ja tie dva MM vidím 🫣 neviem či jej sa až tak veľmi bude.menit uško aby to zmizlo... Vidíte to aj vy či?

minnie_23
13. aug 2022

@medea8 ahoj, my sme to riešili nedávno, obe dierky mala nastrelene krivo, vytiahla som ale zarásť som nechávala viac ako 2 mesiace a stále bolo vidieť priehlbinky, vraj by sa malo nechávať aspoň 6 mesiacov zarásť ale je to na Vás. Dali sme nastreliť znovu a teraz to am perfektne.

pacmaha
14. aug 2022

@medea8 neviem presne...do tyzdna asi

lulu0123
14. aug 2022

@medea8 my sme vybrali nausnicku este v ten den, takze ona uz na druhy den bola zarastena.Cakali sme nieco vyse mesiaca.Som rada,ze som to hned vtedy riesila.

simmy1312
15. sep 2022

@minnie_23 Kde ste prosím dávali nastrelovať? Ja momentálne riešim rovnaký problém. Neviem či mám jednu nechať a jednu vybrať alebo vybrať obe alebo sa na to vykašlať úplne a nechať to tak ako to má teraz. Aj keď podľa mňa je tam veľký rozdiel a hnevá ma že to nemá obre spravené. Ak bude dcéra v tomto po mne tak to bude raz vadiť určite aj jej.. Dnes je to 4 deň po nastrelení tak snáď by sa jej to ešte zrástlo rýchlo. Ďakujem za odpoveď

tanuuulka
15. sep 2022

@simmy1312 ja som cakala rok ze sa to zlepsi.. ako usko rastlo, rozdiel sa zvacsoval... tak sme po roku dali 1 dierku prestrelit. Odvtedy presiel rok a na usku ma stale znacku po dierocke. Ale uz to neriesim. Ako vravi moj muz, to je nieco, co jej nikdy neuberie na krase.

simmy1312
15. sep 2022

@tanuuulka mna všetci odhovaraju ze nech nevymyslam ale kazdy den to obzeram a rozmyslam ze tu jednu (tu lavu) ze jej vyberiem a necham spravit nanovo. ked si ale predstavim ako plakala tak mi je zase luto ju znovu trapit. aj ked plakala najma kvoli hroznemu pristupu doktorky a nie kvoli bolesti...no neviem vobec co mam spravit a bojim sa ze cim dlhsie cakam tym vacsia sanca ze jej tam bude vidiet znacku po tejto dierke

medea8
15. sep 2022

@simmy1312 je mala vyberte jej to... Naša má.podobme a hnevá má to ale má už 5 rokov keď sme nastrelili a nechce ani za boha... :/ Ona ich proste už chce a s väčším dieťatom je to ťažšie... Byť vami neriešim a vyberiem... Pozor ale idú von ťažšie idelane ísť dať so to vybrať do štúdia kde nastreluju oni tak pootvoria ten uzáver a ide to potom úplne super .. dcérke tak robili keď jej ich menili za naše....

tanuuulka
15. sep 2022

@simmy1312 ja som rok vkuse sledovala to usko. Moj muz to nebral tak tragicky, ale vzdy mi povedal, ze nech jej to dam opravit, ze aj tak mi to nikdy neda pokoj. A mal pravdu 😃 odkedy to ma rovnake, som spokojna.

simmy1312
15. sep 2022

@medea8 ja som sa práve chystala že jej to dám sama dole, tak uvidím keď to tak jemne skúsim či mi to pôjde uvoľniť.
@tanuuulka presne si myslím že mňa to tiež bude držať dlho. Preto som aj čakala pár dní že či sa s tým nejako nezmierim, že to nebudem riešiť, ale každý deň to pozerám a porovnávam. Tak asi to tiež dám dole a budem dúfať že sa to pekne zahojí a na druhý pokus to už nastrelia správne

medea8
15. sep 2022

@tanuuulka môžem sa spýtať ako dlho po roku čo ich mala zarastalo?

tanuuulka
15. sep 2022

@medea8 zarastlo to dost rychlo, ale znacku po dierke stale vidno. Zda sa mi vsak, ze uz menej

minnie_23
25. sep 2022

@simmy1312 my sme nakoniec dávali v zlatníctve Modivo prepichnut v Trnave a úžasný prístup a perfektne nastrelene. Presne takto ako na fotke nastrelili vašej dcérke nastrelili aj našej, nielenže na nerovnako ale ešte aj vysoko a príliš v strede. Určite vytiahnut a nechať zarásť. Teraz sa uška zahoja rýchlo ale keď bude staršia, nemusí jej dierka ani zarásť.

misqa48
4. feb 2025

@pacmaha prosím vás aj sa vám to popravilo alebo je to nepekne? Dcére sme včera dali nastrelit a ma ich hrozne vysoko neviem co s tým ci to riešiť alebo nechať tak

pacmaha
4. feb 2025

@misqa48 ahoj... dala som tu jednu dierku opraviť, druhá bola dobre... bolo mi strašne keď jej to zasa prepichovali, ale bola to sekunda, prvá dierka zrástla a teraz to má podla mojich predstáv🙂🙂a ani neplakala🙂 skuste foto

misqa48
5. feb 2025

@pacmaha takto to vyzerá u nás

Strana
z2