icon

Nervózne dieťa pri jedle

pituska89
15. apr 2014

Milé mamičky, chcem sa opýtať či nemá niektorá z vás takúto skúsenosť.... Moja malá Rebečka (má 1.mesiac) je pri kŕmení nepokojná, nejakých pár minút pije o dušu, až to počuť ako pregĺga, potom sa začne krútiť ako by nechcela, preto ju kŕmim tak, že jej cumlík vyberiem a znova zasuniem. Ona sa pár krát napije a znova ho nechce. Je aj trocha vyhádzaná na tvári a hlavičke, neviem či to má s tým nejaký súvis. Prosím ak mi viete poradiť,napíšte mi budem veľmi vďačná.

cinkatko
15. apr 2014

Co to znamena vyhadzana?
@pituska89

qmonyq
15. apr 2014

a kojíš malú?? ja som kojila a mne robil niečo podbné aj môj malý v tom zmysle že niekedy sa pri jedení zlostil , vyhýdzaný však nebol a to zlostenie nebolo stále iba keď som mala veľa mliečka...niekedy som mala hrozne naliate prsníky a tým pádom drobcovi mliečko striekalo (vedela som to podľa toho že aj pri dostrekovaní striekalo o dušu) a ešte nevedel tak rýchlo všetko hltať.. tým pádom sa mi odťahoval revala potom už nechcel piť.. a takisto ho bolo počuť ako pregĺga lebo mu išlo veľa mliečka do pusy...poriešila som to tak že pred každým kŕmením som trocha mliečka odstriekala abo bol slabší tok mlieka... časom sa to upravilo a už vie pekne piť aj silnejší tok a rýchlejšie sa napa.....to je moja skúsenosť

pituska89
autor
15. apr 2014

@cinkatko ma na tvari cervene bodky, take suche a draplave

pituska89
autor
15. apr 2014

@qmonyq nie nekojim, papa z flase....

qmonyq
15. apr 2014

a keby si skusila iny druh flaše alebo cumla? antikolikové flaše a cumle su tie naklepšie kamrátka nekojila ale dával z flaše anvedela si to vynachváliť do trietieho mesiaca su väčšinou detske koliky možno že ju bolí bruško a má koliky